Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

QUOTE(lavega @ 2010 10 17, 16:16)
Vardas verčiasi - antilopė. Manau jis labiau tinka šuniukei, nei mergaitei. Bent jau žmonių vardyne tokio nėra įrašyto.

Yra net vardo diena...
Atsakyti
Vadinam Lėjyte 4u.gif
Atsakyti
Neblogas smile.gif
Atsakyti
Nebūtina vardo"mažybinti",galima vadint ir brangute,lėlyte,mažyte ir t.t. Lėjuke wub.gif Labai gražus vardas,beje,kažkas minėjo,kad nėra vardyne,tai netiesa. Vardukas turintis ir reikšmę ir vardadienį tongue.gif
Kilmė: hebrajų

Vardadienis: Gruodžio 19 d.

Vardo reikšmė:
Iš hebrajų vardo לֵאָה (Leah), greičiausiai kilusio iš hebrajų žodžio לְאָה (leah) [=nuvargintas]. Taip pat gali būti chaldėjų vardas, asiriškai reiškiantis „ponia, valdovė". Senajame Testamente Lėja – pirmoji Jokūbo žmona ir septynių jo vaikų motina.

Panašūs ir giminingi vardai:
Lea, Leah, Leia.
Papildyta:
QUOTE(DOLRIN @ 2010 09 13, 19:21)
Leja tai kaimynu kaliuke biggrin.gif o seip tai vardas ne

Šiaip prie ko čia vardas,jei sumąstot šunį žmogaus vardu vadint? Žinau šunų,kurių vardai Rūta,Artas ,Lena g.gif ar tai reiškia ,kad šis vardas tampa šunišku,jei kažkas sugalvojo,juo pavadint savo šunį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pats graziausias wub.gif mes vadinam Lelyte,lejyte ir taip toliau... biggrin.gif
Atsakyti
Man labai gražus šis vardukas wub.gif tik pastaruoju metu darosi vis populiaresnis ir populiaresnis... ax.gif tai vienas iš trijų vardukų sąrašo, jei gims mergaitė.. blush2.gif
Atsakyti
Man taip pat labai grazus vardas wub.gif Mazybiniu gal Lėjute
Atsakyti
lėlytė wub.gif smile.gif
Atsakyti
man irgi labai grazus vardukas, nors isgirdau tik pries pora dieneliu as ji blush2.gif niu bet jau labia mielas ir svelnus wub.gif
Atsakyti
visad svajojau apie dukryte, ir norejau ja pavadinti Lėja,
bet vyras... schmoll.gif
sako bus lėja, kaip laisvės alėja ax.gif
vienai nesinorėjo vardo duoti, tad ... pavadinom kitu.
Atsakyti
Daugelis vardus iškraipo, kaip adiavvv kad rašė - Lėja - alėja... Ir ne vien tik šį vardą.
O šiaip pats vardas gražus, mano pusbrolis tai savo Lėją vadina Lee smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Engine: 22 gruodžio 2010 - 17:09
Mano dukrytė Lėja, ir tai tikrai gražus vardas mergaitei, nematau jame nieko blogo, na tiesiog tai kiekvieno reikalas kaip savo vaikuti pavadinti. Beje yra žmonių, kuriems naminiai gyvunėliai atstoja vaikus, pati pažystu viena porele kurie negali susilaukti vaikučiu, o savo maža kokerspanieli myli kaip vaika, tad ir jo vardas kaip žmogaus ... wub.gif
Atsakyti