Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

Diedukai Lejuke vadina, as Lejuku, kiti Lejyte. Nesigailiu davus si varduka-kol kas grazesnio nera wub.gif
Atsakyti
Liuka, mažiuka, eikš košytės valgyti smile.gif
Tu mano lėlytė, aš tavo mamytė smile.gif
Lėjuke, katuke, tavo žydros akiukės, graudžios ašariukės smile.gif
Lb gražus vardas Lėja.
Pirmąkart išgirdau ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytes vardas Leja... Jis man labai grazus wub.gif Tam vardui nereikia jokiu mazybiniu priesagu, nes jis man ir taip svelniai skamba mirksiukas.gif O dar man jis patinka del to, kad sunku ji sutrumpinti kaip pvz: Mindaugas - Minde, Kristina - Krista ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2006 03 17, 09:18)
Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?

Man ir taip labai grazus vardas Leja 4u.gif o as vadinciau kaip itariu Lejuku arba lelka tongue.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2007 09 05, 08:14)
man rodos yra ir kitu reiksmiu g.gif

biblijoj yra kazkokia reiksme "karve" biggrin.gif nors mums si reiksme labai atitiko "antilope", kadangi pilvely spardesi labai stipriau wub.gif

o vadinam Lėjyte, Lėjuke, seneliams labai patinka Lėjuku vadint. kartais nuskamba Lėjutė, bet man kazkaip nepatinka sitaip blush2.gif as tai visad Lėjyte vadinu, ypac kai dar toks mazas kukuliukas wub.gif ir dar megsta MB vadint Lėja atpylėja, nes labai didele atpyliuke ji pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajociuke: 10 birželio 2010 - 20:21
Lyja,Leja,Teja blink.gif kazkokie skysti vardai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 06 11, 15:06)
Lyja,Leja,Teja blink.gif kazkokie skysti vardai schmoll.gif  doh.gif

Jau erzina - ėjos, kaip niekada. Gal kad kaip grybų po lietaus pridygę.. g.gif
Atsakyti
Lėjyte, Lėjuke
Atsakyti
Tai hebrajiškas (žydiškas) vardas. Paskaitykit žydų tautos istoriją prieš duodami savo vaikams vardus. Beto, ju dabar labai daug pasipyle...na, kaip visada,pas mus,-bangavimas. doh.gif
Atsakyti
Musu dukrytes vardas irgi Leja. Si varda parsivezem is uzsienio. Turejom labai grazia pazistama kiniete, kurios vardas buvo Leja, tik aisku rasesi kitaip. Galvoju grisim i Lietuva, jei turesim dukryte, sulietuvinsim si varda ir bus Leja. Bet kai sulaukem dukrytes, pasirodo sitas vardas jau nebenaujiena. Ir per TV kazkaip tie vardai pasipyle, per viena, per kita laida rodo vis Leja. O iki tol tikrai nebuvau girdejus. Bet mes nei kiek nesigailim, maze savo varda istare labai anskti. O kai mazesni vaikai kieme pavadina Lelyte, tai tikrai miela wink.gif
Ji tikrai musu mazoji lelyte Leja.
Sitas vardas zinomas visam pasaulyje, tik kad skiriasi jo rasyba.
Atsakyti
Mūsų dukrytės vardas taipogi Lėja, tai ją vadiname Lėjute 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif mano suniuke Leja
Atsakyti