Leja tai kaimynu kaliuke
o seip tai vardas ne

labai grazus vardas Leja

Mano dukrytes vardas Leja
Vadinam Lejyte,Lejuku...Bet siaip nereikia jo ir mazybint,nes ir taip svelnus ir mielas

QUOTE(Lejute @ 2010 08 29, 14:50)
Ir aš turiu Lėją, vadinu Lėjučka. Mano irgi kaliukė.

Man labai keista, kai zmones sunims duoda zmoniu vardus, ir paskui raso posta, pas mane kale tokiu vardu
Na aisku jei neturi dukros, belieka tik kale taip pavadint.
Mums pasiseke, mes turim dukra Leja. Ir retai kada mazybinam, greiciau mazyte pasaukiam.

Na aisku jei neturi dukros, belieka tik kale taip pavadint.
Mums pasiseke, mes turim dukra Leja. Ir retai kada mazybinam, greiciau mazyte pasaukiam.
Vardas verčiasi - antilopė. Manau jis labiau tinka šuniukei, nei mergaitei. Bent jau žmonių vardyne tokio nėra įrašyto.
QUOTE(lavega @ 2010 10 17, 18:16)
Vardas verčiasi - antilopė. Manau jis labiau tinka šuniukei, nei mergaitei. Bent jau žmonių vardyne tokio nėra įrašyto.
As maniau, kad tai hebrajisko vardo Leah vertinys

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 17, 17:24)
Gali būti. Dabar jau gailiuosi, kad taip pavadinau, tiesiog man tas vardas labai gražus, o žmonių tokiu vardu iki šiol nebuvau girdėjusi.
QUOTE(lavega @ 2010 10 17, 22:51)
Gali būti. Dabar jau gailiuosi, kad taip pavadinau, tiesiog man tas vardas labai gražus, o žmonių tokiu vardu iki šiol nebuvau girdėjusi.
As nematau tragedijos, kai gyvunai vadinami zmoniu vardais. Viena forumiete minejo, kad jos katino vardas Aurelijus, mano vardas Aurelija, bet man visai vienodai, kad kazkas mano bendravardi katina turi

Sakydama "Leja",galvoje kyla asociacija su Feja, su plazdanciais sparneliais, smailiom ausytem..
Man sis vardas vienas is graziausiu.

mano kriksto dukreles vardas Lija
suprantu kad dauguma pagalvojo apie lietu
bet tai rusakalbe seima
is pradziu man sis vardas keistai skambejo
bet dabar labai mielas ,vadinam Lijusa,Lijuska

is pradziu man sis vardas keistai skambejo