Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

man vyras svarsto si varda kaip viena is variantu, bet man schmoll.gif doh.gif , nes ish karto vaizdinys - princese Leja ish Zvaigzdziu karu, o filmu heroju vardais vaikus vadint tai .... g.gif doh.gif
Atsakyti
lelyte biggrin.gif
Atsakyti
Musu toks vardas 4u.gif
Pacioj pradzioj kai ji isgirdau buvo keistas , bet kai gime mazyte jai jis labai tiko smile.gif
Tai va dabar jau kaip 1 virs mano mazulka Leja , o as nei karto nepasigailejau del sio pasirinkimo ax.gif o vadinu ja ir Lejyte , Lejuska , ..
O va dabar ji jau ismoko savo vardeli istart tongue.gif
Atsakyti
vadinciau Lejyte super vardukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(valerija&leja @ 2009 03 22, 23:36)
Musu toks vardas  4u.gif 
Pacioj pradzioj kai ji isgirdau buvo keistas , bet kai gime mazyte jai jis labai tiko smile.gif
Tai va dabar jau kaip 1 virs mano mazulka Leja , o as nei karto nepasigailejau del sio pasirinkimo ax.gif  o vadinu ja ir Lejyte , Lejuska , ..
O va dabar ji jau ismoko savo vardeli istart tongue.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2006 03 17, 10:18)
Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?

sakyčiau Lėjyte saulyte ar skanu buvo? tongue.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pazistu viena mergyte Leja. Mama ja vadina Lejute wub.gif , o svetimi Leika valeika sleika rolleyes.gif
Atsakyti
Man kazkaip rodos, kad vardas Leja nereikalauja mazybines formos smile.gif O kad ir sugalvot ka nors grazaus man, pvz, neiseina.. rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukrytes vardas leja.ir esu tuo labai patenkinta:)varda sugalvojo vyras,neslepsiu nusiziurejes is filmo,ir nematau tame problemos vadinti kazkokio personazo vardu.vadinam visaip,lejyte,lelyte,leika,o kai pyktsu tai sakau LEJA:)visiems kai pasakau koks vardas sako labai grazus,tikiuosi kai uzaugs jai paciai irgi labai patiks:) thumbup.gif
Atsakyti
Vyro brolio dukrytė Lėja. Jau mokinukė tuoj bus. Kai išgirdau šitą vardą, iškart labai patiko, įsiminiau wub.gif Mes visi vadinam Lėjyte. Jai labai tinka vardukas, nuostabi mergytė.
Atsakyti
Lejyte wub.gif
Atsakyti
mazybinis varianats butu Lejyte.ir visai nieko toks.
Atsakyti
Šitas vardas ir taip gražus thumbup.gif O jeigu labai reikia mažybinio tai Lėjytė mirksiukas.gif
Atsakyti