man vyras svarsto si varda kaip viena is variantu, bet man
, nes ish karto vaizdinys - princese Leja ish Zvaigzdziu karu, o filmu heroju vardais vaikus vadint tai ....
Musu toks vardas
Pacioj pradzioj kai ji isgirdau buvo keistas , bet kai gime mazyte jai jis labai tiko
Tai va dabar jau kaip 1 virs mano mazulka Leja , o as nei karto nepasigailejau del sio pasirinkimo
o vadinu ja ir Lejyte , Lejuska , ..
O va dabar ji jau ismoko savo vardeli istart
Pacioj pradzioj kai ji isgirdau buvo keistas , bet kai gime mazyte jai jis labai tiko
Tai va dabar jau kaip 1 virs mano mazulka Leja , o as nei karto nepasigailejau del sio pasirinkimo
vadinciau Lejyte super vardukas 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(valerija&leja @ 2009 03 22, 23:36)
Musu toks vardas
o vadinu ja ir Lejyte , Lejuska , ..
QUOTE(Barikada @ 2006 03 17, 10:18)
Kaip vadinti mazybiniu vardu mergyte vardu Lėja?
sakyčiau Lėjyte saulyte ar skanu buvo?
Pazistu viena mergyte Leja. Mama ja vadina Lejute
, o svetimi Leika valeika sleika
Man kazkaip rodos, kad vardas Leja nereikalauja mazybines formos
O kad ir sugalvot ka nors grazaus man, pvz, neiseina..
mano dukrytes vardas leja.ir esu tuo labai patenkinta:)varda sugalvojo vyras,neslepsiu nusiziurejes is filmo,ir nematau tame problemos vadinti kazkokio personazo vardu.vadinam visaip,lejyte,lelyte,leika,o kai pyktsu tai sakau LEJA:)visiems kai pasakau koks vardas sako labai grazus,tikiuosi kai uzaugs jai paciai irgi labai patiks:)
Lejyte
mazybinis varianats butu Lejyte.ir visai nieko toks.