Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

sveikos, ir man I grupė, atrodo... blink.gif nes nėra man jau pase įrašo... o kažkaip neityriau, na I arba II - tėvų tokia, ir berods mama atsimena, jog sakė kad pirma... tai ką valgyti galiu?
Beje, jei aš labai riboju maistą, žinokit nebepasportuoju taip žiauriai silpna pasidaro, jog tik iš universiteto namo ir viskas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 24, 15:00)
patikek merguzele mano irgi 1 tai mums praktisdkai galima valgyt tik grikius ir ryzius ir vsio doh.gif parasyk emaila, atsiusiu viska ka turiu lotuliukas.gif

Na taip, cia tai bus faina swoon.gif Grikiu nekenciu, ryziai tai dar skanu... doh.gif Atsiusk viska ka turi - sigvile@gmail.com

Didelis didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siandra: 25 balandžio 2006 - 07:39
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 24, 22:36)

parasyki emailai az vakare atsiusiu ta lentele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 10:09)
parasyki emailai az vakare atsiusiu ta lentele lotuliukas.gif

jau tu man atsiuntei mirksiukas.gif va ir laikausi. Bet grikius tai iš tolo aplemkiu. Mano dienos racione: gabalėlis virtos veršienos vos pasūdytame vandenyje. Agurkai su pamidorais (vieni arba kartu) bet be jokio aliejaus ar grietinės. Užsiberiu truputėli prieskonių palaikau truputi kad pastovėtų savose sultyse, tada skaniau ax.gif ryžius taip pat su trupuciu prieskoniu valgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 25, 12:16)
jau tu man atsiuntei mirksiukas.gif  va ir laikausi. Bet grikius tai iš tolo aplemkiu. Mano dienos racione: gabalėlis virtos veršienos vos pasūdytame vandenyje. Agurkai su pamidorais (vieni arba kartu) bet be jokio aliejaus ar grietinės. Užsiberiu truputėli prieskonių palaikau truputi kad pastovėtų savose sultyse, tada skaniau ax.gif ryžius taip pat su trupuciu prieskoniu valgau ax.gif

ir taip kasdien?
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 04 15, 23:18)
heh...o manes kiekwienam nuomos salone klause ar nezadu pastoret:) pasirodo daugelis nuotaku nuo itampos ne paploneja o atwirksciai tongue.gif

neduok dieve man tokia "laime" doh.gif as jau irgi suku smegeneles kaip cia atsikratyt svorio,kazkokiu tai budu reikia prisiverst ,nes kol kas tai viskas tik pazadais lieka blush2.gif dar kam kam ,bet paciai sau.. blush2.gif toks jausmas ,kad net suknele baisiai ant manes atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 25, 13:32)
ir taip kasdien?

na ne viskas kasdien ax.gif vieną dieną mėsytė, veliau daržovės. Kita diena vien ryžiai. Jei nepakanka tai pomidorus kelis suvalgau. Va taip jau antra sav mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 24, 17:00)
patikek merguzele mano irgi 1 tai mums praktisdkai galima valgyt tik grikius ir ryzius ir vsio doh.gif parasyk emaila, atsiusiu viska ka turiu lotuliukas.gif

Gal gali ir man atsiusti, nes mano kraujo grupe irgi I.
Ingute.tur@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 25, 22:14)
na ne viskas kasdien ax.gif  vieną dieną mėsytė, veliau daržovės. Kita diena vien ryžiai. Jei nepakanka tai pomidorus kelis suvalgau. Va taip jau antra sav mirksiukas.gif

o rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 26, 09:05)
o rezultatai?

jau rašiau, per sav 2 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas nors II grupei turiu??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 26, 10:28)
o kas nors II grupei turiu??? 4u.gif

as turiu lotuliukas.gif
Atsakyti