Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(barakudaa @ 2007 10 09, 23:33)
manau kad vasari matuotis suknele liepos menesiui laaabai per anksi.nes per 5 menesiu is tavo sukneles liks skuduras... mano draugei taip buvo issirinko suknele nauja nei karto nenesiota o kai reikejo pasiimti tai apsiverke nuomoj tai visa laime kad suspejo dar viena pasiuti o jeijgu ne  verysad.gif  as manau kad eisiu iskot likus kokiem maximum 3 menesiam iki vestuviu

tikrai ne per anksti, nes paskui gali tekti rinktis tik is skuduru biggrin.gif
Atsakyti
Ech, o as jau juodai bijau, bo man kaip stresas, taip as valgau verysad.gif Tai kai susiaurint suknele reikia, tai dar susiaurina, o kai braskes per visas siules g.gif Nes jau dabar negaliu atitempti saves nuo lekstes, matyt bevale butybe esu. Jau bijau kaip per vestuves atrodysiu cry.gif
Atsakyti
manau kad vasari matuotis suknele liepos menesiui laaabai per anksi.nes per 5 menesiu is tavo sukneles liks skuduras... mano draugei taip buvo issirinko suknele nauja nei karto nenesiota o kai reikejo pasiimti tai apsiverke nuomoj tai visa laime kad suspejo dar viena pasiuti o jeijgu ne verysad.gif as manau kad eisiu iskot likus kokiem maximum 3 menesiam iki vestuviu

Jei suknlę ruošiesi nomuotis, tai pats laikas išsirinkt, nes po to bus dar didesnis stresas, ir gali jau neberasti sau patinkančios suknelės. O kad iš suknelės neliktų skuduras su nuomos savininke turi pati susitarti ir pora šimtų LT brangiau sumokėti, kad jos prieš tave niekam neduotų, taip as pati dariau ir viskas buvo puiku. biggrin.gif mirksiukas.gif

mano nuomone paskutinį suknelės primatavimą reiktų padaryti prieš savaitę ir nepatingėti matuotis ateiti dsaugiau nei pora kartų, mat tos taisytojos vis mėgsta ant greito viską padary ir dažna savo vestuves nuotakos blink.gif su kreivom siūlėm nueina.
Papildyta:
O kad formas palaikyčiau prieš vestuves tai kokį mėnesį prieš svarbiaja dieną pradėjau valgyti vien salotas ir jų valgiau daug, o svoris krito ir aš nejaučiau jokio alkio ax.gif

tačiau bent jau man savaitę prieš vestuves net nebuvo kada normaliai pavalgyti, mat mes savas vestuves patys organizavom, net tėvam neleidom kištis, tai net per daug man viskas nukrito unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 12 gruodžio 2007 - 13:05
user posted image
Papildyta:
UPS labai didelė nuotrauka gavosi doh.gif
netyčia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 12 gruodžio 2007 - 13:29

O kad formas palaikyčiau prieš vestuves tai kokį mėnesį prieš svarbiaja dieną pradėjau valgyti vien salotas ir jų valgiau daug, o svoris krito ir aš nejaučiau jokio alkio ax.gif

As tai manau, kad jei valgysim tik salotas tai per vestuves gali tekt jaunaja su invalido vezymeliu atvest, nes pati nepaeis..! unsure.gif Tikrai neverta badaut.. uztekna maziau valgyt ir svoris krenta pats.. as pati jau numeciau 4 kg.. ax.gif
Atsakyti
amber123  Paskelbta 2007 12 13, 23:49

As tai manau, kad jei valgysim tik salotas tai per vestuves gali tekt jaunaja su invalido vezymeliu atvest, nes pati nepaeis..! unsure.gif Tikrai neverta badaut.. uztekna maziau valgyt ir svoris krenta pats.. as pati jau numeciau 4 kg.. ax.gif

ne taip mane supratai, o greičiausiai tai labai neaiškiai aš pati prašiau, valgiau vien salotas, tai nereiškia kad tik lapus rupsnojau smile.gif , juk tų salotų buna įvairių ir cezario ir su vištiena, ir t.t nereikia tiesmukai suprasti wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T_I_O_X @ 2007 12 15, 13:10)
ne taip mane supratai, o greičiausiai tai labai neaiškiai aš pati prašiau, valgiau vien salotas, tai nereiškia kad tik lapus rupsnojau  smile.gif , juk tų salotų buna įvairių ir cezario ir su vištiena, ir t.t nereikia tiesmukai suprasti  wink.gif  mirksiukas.gif

Ne tai as ir nepagalvojau, kad vien tik lapus.. smile.gif Tiesiog, kad ir vien salotas kokios jos bebutu, su vistiena ar be.. bet jei tik JAS toki ilga laika valgei, tai as sakau, kad man senai amen butu..ir tektu iki altoriaus nest.. o po vestuviu, kai pradeciau valgyt vel ivairu maista, tai priaugciau + 10 kg! unsure.gif Todel as valgau ivairu maista, bet po mazai... smile.gif o tu kaip matau kuda, grazi panele, tai tau is vis del svorio neturejo problemu but.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 gruodžio 2007 - 17:53
as planuoju pradeti sveikai maitintis ir sportuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
O as nuo nauju jau pradejau laikytis dietos blush2.gif pernai metams seses vetuvems nusipirkau per maza suknele, todel tiesiog privalejau numesti svorio.. pasirinkau Chazanovo dieta ir per 1,5men numeciau 8kg smile.gif tad ir i suknele tilpau.. siais metais jau mano vestuves, tad labai tikiuosi, kad ta dieta ir vel mane isgelbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 01 04, 22:33)
O as nuo nauju jau pradejau laikytis dietos  blush2.gif  pernai metams seses vetuvems nusipirkau per maza suknele, todel tiesiog privalejau numesti svorio.. pasirinkau Chazanovo dieta ir per 1,5men numeciau 8kg smile.gif tad ir i suknele tilpau.. siais metais jau mano vestuves, tad labai tikiuosi, kad ta dieta ir vel mane isgelbes  thumbup.gif

o kas cia per dieta? rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip labai daug apie ja raso dietu skyrelyje... imetu nuorodele http://www.supermama...howtopic=264247
Atsakyti
laikiausi dietos paskutini pusmeti, ko pasekoje teko dukart siaurinti suknele rolleyes.gif
o geriausia, kad poto, po vestuviu...kad dejau per maisto likucius, tortus ir pyragus, priaugau atgal i savo doze biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti