manau kad vasari matuotis suknele liepos menesiui laaabai per anksi.nes per 5 menesiu is tavo sukneles liks skuduras... mano draugei taip buvo issirinko suknele nauja nei karto nenesiota o kai reikejo pasiimti tai apsiverke nuomoj tai visa laime kad suspejo dar viena pasiuti o jeijgu ne verysad.gif as manau kad eisiu iskot likus kokiem maximum 3 menesiam iki vestuviu
Jei suknlę ruošiesi nomuotis, tai pats laikas išsirinkt, nes po to bus dar didesnis stresas, ir gali jau neberasti sau patinkančios suknelės. O kad iš suknelės neliktų skuduras su nuomos savininke turi pati susitarti ir pora šimtų LT brangiau sumokėti, kad jos prieš tave niekam neduotų, taip as pati dariau ir viskas buvo puiku.

mano nuomone paskutinį suknelės primatavimą reiktų padaryti prieš savaitę ir nepatingėti matuotis ateiti dsaugiau nei pora kartų, mat tos taisytojos vis mėgsta ant greito viską padary ir dažna savo vestuves nuotakos

su kreivom siūlėm nueina.
Papildyta:O kad formas palaikyčiau prieš vestuves tai kokį mėnesį prieš svarbiaja dieną pradėjau valgyti vien salotas ir jų valgiau daug, o svoris krito ir aš nejaučiau jokio alkio
tačiau bent jau man savaitę prieš vestuves net nebuvo kada normaliai pavalgyti, mat mes savas vestuves patys organizavom, net tėvam neleidom kištis, tai net per daug man viskas nukrito