Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Svikos,mergaites, apsvieskit mane, kuris tusas labai storina blakstienas...kazkada toki is Maybelline turejau, bet jau pamirsau kaip atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 05, 16:26)
man tai pats geriausias sis:

user posted image

Aciu,atgaivinai atminti thumbup.gif va butent sitas darydavo leliskas blakstienas wub.gif dabar rinksiuos tarp sio ir turbo boost doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2009 02 05, 19:35)
Aciu,atgaivinai atminti thumbup.gif va butent sitas darydavo leliskas blakstienas wub.gif dabar rinksiuos tarp sio ir turbo boost doh.gif  lotuliukas.gif

nera uz ka mirksiukas.gif vat kaip pataikiau biggrin.gif turejau ir ta turbo boost, specialiai vestuvems buvau nusipirkus, kadangi vandeniui atsparus, tai ant dirbtiniu blakstienu atrode visai nieko, bet kai uzsitepiau ant naturaliu, tai nera ka lyginti su melynuoju schmoll.gif visai neseniai ismeciau, nes stovejo nenaudojamas, po vestuviu tik viena karta juo daziausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 05 vasario 2009 - 19:03
QUOTE(Bubė* @ 2009 02 01, 22:28)
Gal kas jau bandet? Labai domintu atsiliepimai   bigsmile.gif
PURE LIQUID MINERAL

Gal dar kas isbandete naujaja pudra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 spalio 2010 - 19:47
QUOTE(xde @ 2009 02 08, 00:32)

Galiu pasakyti , kad esu pudrom uzkelus didelius reikalavimus,is sitos irgi nieko nesitikejau, bet pabandzius isimylejau wub.gif Man ji nereali,vos vos kazka maskuoja,labai lengva,graziai labai dengiasi,naturalios spalvos,sulygina odos spalva,tikrai nera kaukes efekto,matine oda man islieka visa diena,zodziu man ji kaip antra oda :wub:bet nemanau, kad ji tiktu riebiai odai, g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 08, 01:32)
PURE LIQUID MINERAL

Patiko! isskyrus, kad labai silpnai maskuoja...Keistas dalykas - tiek mano, tiek drauges kate labai lenda prie vaido ja nulaizyti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 spalio 2010 - 19:47
QUOTE(Godute @ 2009 02 08, 11:10)
naturalios spalvos,sulygina odos spalva,tikrai nera kaukes efekto,matine oda man islieka visa diena,zodziu man ji kaip antra oda :wub:bet nemanau, kad ji tiktu riebiai odai, g.gif

QUOTE(coliuke_edita @ 2009 02 08, 11:23)
Patiko! isskyrus, kad labai silpnai maskuoja...

Kokie atspalviai naturaliausi ?Kokius issirinkote?Paziurejau Droge,kad atspalviai skiriasi nuo water pure pudros...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 02 08, 13:15)
Kokie atspalviai naturaliausi ?Kokius issirinkote?Paziurejau Droge,kad atspalviai skiriasi nuo water pure pudros...

As emiau pati tamsiausia,caramel,nors gal ir tamsesniu yra,maximoj pirkau tai vos 5 spalvos buvo doh.gif
Atsakyti
Ar gerai išsilaiko ta naujoji pudra ant veido?

Gal kas gali palyginti su Pure make up pagrindu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 08, 16:25)
Ar gerai išsilaiko ta naujoji pudra ant veido?

Gal kas gali palyginti su Pure make up pagrindu? ax.gif

Aisku,kaip kieno oda,riebiai odai tikrai nemanau,kad tiktu..mano oda normali, tai visa diena atlaiko,vakare zinoma kazkoks blizgesiukas islenda,bet juk ir pati pudra nera visiskai matine. mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galit parekomenduot ilgai isliekanti lupu blizgesi?Ir parasyt kiek mazdaug kainuoja. Buvo panelej meginukas visai geras man,bet neberandu tikslaus pavadinmo g.gif zinau kad maybelline... 4u.gif
Atsakyti
man patinka sios firmos tusai. daug esu bandziusi ir visi patiko, o labiausiai XXL.
Atsakyti