Svikos,mergaites, apsvieskit mane, kuris tusas labai storina blakstienas...kazkada toki is Maybelline turejau, bet jau pamirsau kaip atrodo

QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 05, 16:26)
Aciu,atgaivinai atminti

QUOTE(Godute @ 2009 02 05, 19:35)
Aciu,atgaivinai atminti
va butent sitas darydavo leliskas blakstienas
dabar rinksiuos tarp sio ir turbo boost

nera uz ka

QUOTE(Bubė* @ 2009 02 01, 22:28)
Gal dar kas isbandete naujaja pudra?
QUOTE(xde @ 2009 02 08, 00:32)
Gal dar kas isbandete naujaja pudra?
Galiu pasakyti , kad esu pudrom uzkelus didelius reikalavimus,is sitos irgi nieko nesitikejau, bet pabandzius isimylejau

QUOTE(xde @ 2009 02 08, 01:32)
Patiko! isskyrus, kad labai silpnai maskuoja...Keistas dalykas - tiek mano, tiek drauges kate labai lenda prie vaido ja nulaizyti...

QUOTE(Godute @ 2009 02 08, 11:10)
naturalios spalvos,sulygina odos spalva,tikrai nera kaukes efekto,matine oda man islieka visa diena,zodziu man ji kaip antra oda :wub:bet nemanau, kad ji tiktu riebiai odai, 

QUOTE(coliuke_edita @ 2009 02 08, 11:23)
Patiko! isskyrus, kad labai silpnai maskuoja...
Kokie atspalviai naturaliausi ?Kokius issirinkote?Paziurejau Droge,kad atspalviai skiriasi nuo water pure pudros...
QUOTE(xde @ 2009 02 08, 13:15)
Kokie atspalviai naturaliausi ?Kokius issirinkote?Paziurejau Droge,kad atspalviai skiriasi nuo water pure pudros...
As emiau pati tamsiausia,caramel,nors gal ir tamsesniu yra,maximoj pirkau tai vos 5 spalvos buvo

Ar gerai išsilaiko ta naujoji pudra ant veido?
Gal kas gali palyginti su Pure make up pagrindu?

QUOTE(Elegant @ 2009 02 08, 16:25)
Ar gerai išsilaiko ta naujoji pudra ant veido?

Aisku,kaip kieno oda,riebiai odai tikrai nemanau,kad tiktu..mano oda normali, tai visa diena atlaiko,vakare zinoma kazkoks blizgesiukas islenda,bet juk ir pati pudra nera visiskai matine.

O gal galit parekomenduot ilgai isliekanti lupu blizgesi?Ir parasyt kiek mazdaug kainuoja. Buvo panelej meginukas visai geras man,bet neberandu tikslaus pavadinmo
zinau kad maybelline...

man patinka sios firmos tusai. daug esu bandziusi ir visi patiko, o labiausiai XXL.