Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Gal galetu,kuri turinti sia pudra nurasyti sudeti? ax.gif blush2.gif manau ne man vienai idomu butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2009 02 10, 13:27)
Gal galetu,kuri turinti sia pudra nurasyti sudeti?  ax.gif  blush2.gif manau ne man vienai idomu butu biggrin.gif

Maybelline puslapyje truputį aprašyta

http://www.maybellin...Foundation.aspx
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2009 02 08, 12:10)
Galiu pasakyti , kad esu pudrom uzkelus didelius reikalavimus,is sitos irgi nieko nesitikejau, bet pabandzius isimylejau wub.gif Man ji nereali,vos vos kazka maskuoja,labai lengva,graziai labai dengiasi,naturalios spalvos,sulygina odos spalva,tikrai nera kaukes efekto,matine oda man islieka visa diena,zodziu man ji kaip antra oda :wub:bet nemanau, kad ji tiktu riebiai odai, g.gif

siandien ja pabandziau, tai nemanau, kad ir sausai tinka ji kaip su pudros efektu issausina, neblizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2009 02 11, 21:06)
siandien ja pabandziau, tai nemanau, kad ir sausai tinka ji kaip su pudros efektu issausina, neblizga g.gif

Kiekviena oda skirtinga,mano pvz misri,bet labiau i sausuma ir si pudra man nesausina ir toki vos vos zvilgesiuka suteikia. smile.gif
Atsakyti
Parekomenduociau stai si "Maybelline Colossal volume express" tusa. Isbandziusi garsiu firmu tusus, sis man geriausias.

user posted image

P.S. tik beda tame, kad manau jo dar nera Lietuvoje blush2.gif
Atsakyti
Merginos kokie atsiliepimai apie Dream Matte powder? g.gif
Atsakyti
O man sitas tusas nieko gero- trupa ir siaip, labai naturaliai dazo. Daug geresnis klasikinis melynasis Volume Express wub.gif
Atsakyti
isigijau Pure make-up pudra smile.gif tepiausi tik kelis kartus ir nesuprantu,ar jis tikrai netinka sausai odai,ar tiesiog daugiau kremo uzsitepti pries naudojant pudra reikia? rolleyes.gif ar ja geriau siltesniam sezonui pasilikti?kodel negalima vandens pagrindu pudru naudoti ziema?? g.gif vajej kiek klausimu doh.gif daugiau neturiu ko paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Z1V1L3 @ 2009 02 14, 21:20)
O man sitas tusas nieko gero- trupa ir siaip, labai naturaliai dazo. Daug geresnis klasikinis melynasis Volume Express  wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat nepatiko del tu paciu priezasciu, nes megstu gerokai patankintas blakstienasi, todel vel grizau prie melynojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 02 16, 15:23)
isigijau Pure make-up pudra smile.gif  tepiausi tik kelis kartus ir nesuprantu,ar jis tikrai netinka sausai odai,ar tiesiog daugiau kremo uzsitepti pries naudojant pudra reikia? rolleyes.gif  ar ja geriau siltesniam sezonui pasilikti?kodel negalima vandens pagrindu pudru naudoti ziema?? g.gif  vajej kiek klausimu doh.gif  daugiau neturiu ko paklausti blush2.gif

Kodėl manot, kad netinka?
Mano taip pat sausa oda, prieš ją tepant naudodavau kremą ir viskas buvo thumbup.gif . Šiaip ji skirta riebesnei odai, bet tik todėl, nes joje nėra aliejų, kurie galėtų odą dar labiau riebinti. Su ja veidas tikrai išlieka matinis visą dieną. ir sausesnei odai, patepus prieš tai kremu, ji nekenkia, bet manyčiau ją pasidėkit pavasariui, kad "nesušaldytumėt" odos. Ji yra vandens pagrindu, o vanduo, dėl žemos temperatūros lauke, sušąla ir šaldo odą, todėl sakoma, kad tokios pudros žiemą nerekomenduojamos, aš pati taip pat ją pasilikau vasarai, ji lengvutė ir puikiai tinka šiltuoju laiku. 4u.gif

Vaje kaip išsiplėčiau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 16 vasario 2009 - 16:36
Elegant,labai aciu smile.gif tiesiog man kai kuriose vietose oda atrode,lyg susitraukusi nenaturali biski g.gif gal tikrai paliksiu pavasariui thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau ta naujaja pudra, bet kad net sviesiausias atspalvis pasirodo man per tamsus doh.gif

siaip pakankamai maloni pudryte, nesunki, bet maskuoja normaliai, tiesa ji nera matine- veidas truputi blizga- grynai riebiaodems manau netiktu ax.gif
Atsakyti