Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(bambooce @ 2009 02 14, 16:46)
Parekomenduociau stai si "Maybelline Colossal volume express" tusa. Isbandziusi garsiu firmu tusus, sis man geriausias.

user posted image
P.S. tik beda tame, kad manau jo dar nera Lietuvoje  blush2.gif

jau yra ir Lietuvoje bigsmile.gif pries tai turejau lancome tusa bet pabandzius man sis pasirode nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 21, 14:39)
nusipirkau ta naujaja pudra, bet kad net sviesiausias atspalvis pasirodo man per tamsus doh.gif

siaip pakankamai maloni pudryte, nesunki, bet maskuoja normaliai, tiesa ji nera matine- veidas truputi blizga- grynai riebiaodems manau netiktu ax.gif

Ta mineraline? smile.gif As irgi ja nusipirkau, atspalvis "nude", man labai labai patinka, nors mano oda ir ne sausa, bet kazkiek issausinta visokiu gydomuju priemoniu, taciau dengiasi labai lygiai ir naturaliai, ant virsaus dar papudruoju biria pudra, ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 03 02, 20:40)
jau yra ir Lietuvoje bigsmile.gif  pries tai turejau lancome tusa bet pabandzius man sis pasirode nepakeiciamas thumbup.gif

Gal galima placiau, kuo jis toks geras? 4u.gif susidomejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2009 03 03, 08:39)
Ta mineraline? smile.gif  As irgi ja nusipirkau, atspalvis "nude", man labai labai patinka, nors mano oda ir ne sausa, bet kazkiek issausinta visokiu gydomuju priemoniu, taciau dengiasi labai lygiai ir naturaliai, ant virsaus dar papudruoju biria pudra, ir liuks thumbup.gif
Papildyta:

Gal galima placiau, kuo jis toks geras? 4u.gif  susidomejau bigsmile.gif

turiu abi sias priemones nusipirkusi...Pudra nebloga,pirkau 40 fawn numeri,taciau dengia pwz.max factor age renew arba color adapt man lengviau.Gerai islygina veido spalva,bet silpnai maskuoja.

Tusas man nepatiko,niekuo negeresnis uz kitus maybelline smile.gif Vakarais pastebiu,kad patrupejes...Pirkau Droge, iki pirkimo atsuktas nebuvo.Naudoju dar lash expansion tusa ir sakyciau,kad jis geresnis .
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 03 03, 11:56)
Naudoju dar lash expansion tusa ir sakyciau,kad jis geresnis .

Man sis kaip tik nepatinka.. nusipirkau.. deja..
Atsakyti
mergaites,gal galit nurasyt naujosios pudrytes sudeti? ax.gif arba nufotkint ir imest foto sudeties,maziau darbo butu biggrin.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2009 03 06, 23:57)
mergaites,gal galit nurasyt naujosios pudrytes sudeti? ax.gif arba nufotkint ir imest foto sudeties,maziau darbo butu  biggrin.gif  buciau labai dekinga 4u.gif

Cia birios mineralines pudrytes?
Mineral Power Natural Perfecting Powder Foundation SPF 18 Sunscreen
Active ingredients: Titanium Dioxide 5%
Inactive ingredients: Mica, Zinc Oxide, Polyethylene, Boron Nitride, Dimethicone, PTFE, Synthetic Wax, Acrylates Copolymer, Lauroyl Lysine, Cetyl Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Trimethylsiloxysilicate, Triisoctyle Citrate, Isopropyl, Titanium Triisostearate, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract. [+/- May Contain: Titanium Dioxide, Bismuth Oxychloride, Iron Oxides, Ultramarines]Directions: Apply before sun exposure

O siaip cia yra ir kitu sios serijos produktu sudetis wink.gif http://www.drugstore...p...&catid=9569
Atsakyti
Šios kosmetikos šiaip nieko nenaudoju,bet turėjau mėginuką naujausios pudrytės,vakar bandžiau,na tikrai labai sužavėta,super thumbup.gif Ir atspalvis visai tiko ( sand ),ir nesijautė ant veido,tikrai gera wub.gif
Atsakyti
aš džiaugiuos šituo tušu, pakaitalas HR leopardiniui rolleyes.gif
VOLUME EXPRESS
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 spalio 2010 - 19:51
esu lbj susidomejusi''DREAM MATTE MOUSE'' pudra ,bet nez ar manjo jautriai sauset serpet linkusiai odai ji tiks??gal galetjumet patart smile.gif beje kokius kremus naudojat pries tepantis purda ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 03 11, 10:23)
esu lbj susidomejusi''DREAM MATTE MOUSE'' pudra ,bet nez ar manjo jautriai sauset serpet linkusiai odai ji tiks??gal galetjumet patart  smile.gif beje kokius kremus naudojat pries tepantis purda ? 4u.gif

Man sita pudryte dabar patinka, nors nuo to laiko kai nusipirkau isstovejo pas mane gal puse metu. As supratau, kad ja galima butu naudoti, turi buti grazi, lygi, be issipletusiu poru odyte. Kai nusipirkau mano odos bukle nebuvo ideali, tai labai isriskino porus, serpetuojancias vietas.
O dabar po nestuke.gif labai pasitaise oda, tai thumbup.gif Labai patinka, lengva, gerai pasidengia. Siaip maskuoti neturiu ka, tik kad spalva labai gerai sulygina, nu vienu zodziu dabar ji man labai patinka thumbup.gif Naudoju pacia sviesiausia spalva, 010, paskui dar truputi "rutuliukais" pariskinu skruostus ir thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 11 kovo 2009 - 14:33
"Dream Matte Mouse" man labai tinka, irgi naudoju atspalvi 010 bigsmile.gif ji labai lengva ir graziai atrodo ant veido, o kas svarbiausia, uzmaskuoja isberta spuogeliais veida (velnias zino, is kur pastaruoju metu ju tiek atsiranda).
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 03 12, 15:39)
"Dream Matte Mouse" man labai tinka, irgi naudoju atspalvi 010  bigsmile.gif ji labai lengva ir graziai atrodo ant veido, o kas svarbiausia, uzmaskuoja isberta spuogeliais veida (velnias zino, is kur pastaruoju metu ju tiek atsiranda).

a tau ji graziai pasidengia ??man tai ji lbj panasi i kompaktine pudra.. smile.gif
Atsakyti