na apie ta tusa su kolagenu yra tikrai daug nuomoniu. bent man tai jis visai nieko. kazkaip tik pirma diena jis man trupejo, o dabar ne trupucio, blakstienas ilgina, tankina, juodina
viskas lyg ir tvarkoj su juo
Visai neseniai peikiau naująją pudrytę,tačiau pasitaisau.Ir ją giriu.
pirmas dvi dienas ji man nelipo nors tu ką,tačiau dabar ji man
veidas pasidengia lygiai,atrodo natūraliai,nesimato,kad būtų kas tepta.sulygina veiduką.Atrodo lygus,švelnus.Buvo karščiai čia juk,tai nei jokių nubėgimų,kaip įprasta pudroms,nieko.Ji lengvutė labai.Ir galiu pasakyti,kad tinkama vasarai...
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 04, 13:26)
Visai neseniai peikiau naująją pudrytę,tačiau pasitaisau.Ir ją giriu.
pirmas dvi dienas ji man nelipo nors tu ką,tačiau dabar ji man
veidas pasidengia lygiai,atrodo natūraliai,nesimato,kad būtų kas tepta.sulygina veiduką.Atrodo lygus,švelnus.Buvo karščiai čia juk,tai nei jokių nubėgimų,kaip įprasta pudroms,nieko.Ji lengvutė labai.Ir galiu pasakyti,kad tinkama vasarai...
Jei gali primink kokia cia pudra?
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 05, 11:50)
Dream satin liquid
Sveikutes, as taip pat vakar sia pudryte nusipirkau maximoje (dabar gi 25 proc. nuolaida, tai visai gerai gavosi kaina ~34, ... nuolaida gavosi ~8,... Tik tiek kad mano nr buvo tik 1 buteliukas ir tai jau kazkas matyt buvo paspaudes) esme tame kad siandien isbandziau ir
labai lengvai pasidenge ir siaip faina
jo man irgi pirmas ispudis labai nepatiko kazko ispeikiau sia pudryte bet kuo toliau tuo labiau patinka ir tikrai labai lengvute ne kaip kazkas cia minejo..pati idejau i skelbimu lenta bet turbut pasiliksiu as ja
Mačiau didelės nuolaidos Watershine blizgiams.
Na, kaip Jums jie?
Na, kaip Jums jie?
QUOTE(Aštri @ 2009 05 07, 22:34)
man tai labai patinka, kaip tik pasibaige
Na dabar naudoju pudra Maybelline tai dream Musse ,bet norėčiau įsigyti Tą naują dreamSatin ,gal kas bandėte ar gera?
QUOTE(Shelly @ 2009 05 09, 13:14)
Na dabar naudoju pudra Maybelline tai dream Musse ,bet norėčiau įsigyti Tą naują dreamSatin ,gal kas bandėte ar gera? 
Šiame puslapyje ir dar pora prieš mes apie ją kalbėjom
QUOTE(kkkristuxe @ 2009 05 11, 09:55)
kokia?na ir kaip?gal ta pacią , kur ir aš turiu.
QUOTE(eglute1990 @ 2009 05 11, 11:54)
sita Pure minerl
https://www.echemist...1919120525.Jpeg
kazkaip kai uzsitepiau..toks veidas papleiskanojes atrode