Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(ligita8352 @ 2009 03 22, 13:43)
bandziau viena karta, mano oda misri. labai negraziai dengesi ir blizgejau gal po kokio pusvalandzio  ax.gif  tad apie poru kimsima nlb galiu ka pasakyt, nes tikrai netepsiu jos antra kart.

bandziau pure mineral, nepatiko. oda greitai blizga. satin geriau, bet irgi nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
kokie maybeline tusai geriausi? geriausiai il;gina ir tankina?
Atsakyti
QUOTE(Sarmute @ 2009 04 14, 14:19)
kokie maybeline tusai geriausi? geriausiai il;gina ir tankina?

Volume Express thumbup.gif 4u.gif paprastas, klasikinis, tamsiai melyjoje pakuoteje 4u.gif
Atsakyti
man labiausiai patiko maybeline mascara XXL. turejau ir vandeniui atsparu. ax.gif
Atsakyti
mane irgi domina naujoji maybelline pudra..ar nesausina odos,kaip issilaiko,kaip dengiasi,kokiai odelei skirta?kas naudojot prasau parasykit mirksiukas.gif dvejoju ar sia meginti ar pasilikti prie loreal triu mach..
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 04 14, 15:36)
Volume Express  thumbup.gif  4u.gif  paprastas, klasikinis, tamsiai melyjoje pakuoteje  4u.gif

Gerai padazo sis tusas, tik vat man jis per diena pradeda byret ant paakiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 17, 21:49)
Gerai padazo sis tusas, tik vat man jis per diena pradeda byret ant paakiu blink.gif

Man sitas pats geriausias tusas, blakstienos super atrodydavo, nebyrejo, kaina nedidele thumbup.gif tik gaila UK jau juo neprekiaujama unsure.gif tai taip ir blaskausi ieskodama bent jau panasaus doh.gif
Atsakyti
As labai megstu maybelline kosmetika biggrin.gif turiu dream mousse bronzer thumbup.gif ,lupu blizkesi thumbup.gif , bet va ta nauja DREAM SATIN FOUDATION nusiviliau unsure.gif nemaskoja jokiu poru(nu gal truputeli) bet veidas toks riebus atrodo ,nu nekomfortiskai jauciuosi ax.gif gaila isleistu pinigeliu
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 04 19, 18:02)
As labai megstu maybelline kosmetika biggrin.gif  turiu dream mousse bronzer thumbup.gif ,lupu blizkesi thumbup.gif , bet va ta nauja DREAM SATIN FOUDATION nusiviliau unsure.gif nemaskoja jokiu poru(nu gal truputeli) bet veidas toks riebus atrodo ,nu nekomfortiskai jauciuosi ax.gif gaila isleistu pinigeliu

O as norejau ja pirkti doh.gif aciu uz nuomone.dar pasiskaiciau ir supratau,kad cia nebent kai pas mergaite nepriekaistinga oda. doh.gif

apie tusus,naudoju maybelline colossal volum express,pirktas USA,jau antra naudoju ir salia dziusta kiti,vis bandau pamaisyti viena diena viena , kita diena bandau kita ir su smashbox baze bandau,bet griztu prie maybelline , nu man pasakiskai jis blakstienas tankina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadira: 20 balandžio 2009 - 21:41
na nusipirkau ir as ta naujaja pudra..gaila isleistu pinigu verysad.gif vis tas smalsumas doh.gif is pradziu tepantis tai maloniai taip lygiai issitepe spalvyte pataikiau fainai bet vat po piet oda kaip riebaluota paliko fu ejau nusiprausti..nerekomenduoju tikrai schmoll.gif
Atsakyti
aš ir kaip tik norėjau pirkti, bet nusipirkau New pure.Liquid mineral pudrą. Na sakyčiau visai nieko, bet nepalyginsi su pure make up... verysad.gif gaila nebera jau jos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute1990: 21 balandžio 2009 - 14:16
QUOTE(eglute1990 @ 2009 04 21, 15:15)
aš ir kaip tik norėjau pirkti, bet nusipirkau New pure.Liquid mineral pudrą. Na sakyčiau visai nieko, bet nepalyginsi su pure make up... verysad.gif gaila nebera jau jos unsure.gif

kaip tai nebera pure make up? bent jau klaipedoj yra bene kiekvienoj kosmetikos parduotuvej g.gif
Papildyta:
na esu naudojus tikrai nemazai maybelline gaminiu. is kreminiu pudru -

afinitone- maskuoja gerai, pasiskirsto tolygiai, bet labai apkrauna veiduka ir visai nepasakyciau, kad prisitaiko prie tikros odos spalvos..

pure liquid mineral - turbut viena is geriausiu, nors trukumu taip pat yra, tik uztepus ima blizgeti, menkai maskuoja.

dream satin liquid - nieko gero, o tiek reklamuoja. sunkiai apkrauna veida, ypatingas kaukes efektas biggrin.gif rieboka ir greitai ima blizget.

pure make up - visai nieko, tik bent jau man net sviesiausias atspalvis yra per tamsus

instant smooth result- viskas butu nuostabu, jei ne blizgesys ir kaukes pojutis biggrin.gif

taip pat turiu watershine gloss diamonds blizgi, labai jau skanus biggrin.gif

ir neseniai susigundziau naujuoju tusu su kolagenu. likau patenkinta smile.gif

Atsakyti