Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

As ko gero tapau maybelline kosmetikos gerbeja g.gif kad ir ka benusipirkciau man viskas tinka ir patinka ir jau kazko kito net jau nebeieskau.Dabar turiu ta satin pudra ir dziaugiuosi dar labiau nei pure minerals wub.gif lb lb faina,tureciau ko gero dekoti odelei savo...visada visos pudros ant jos atlieka visas funkcijas kaip reklamuoja. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai gerokai nusivyliau colossal tusu...nepraejus ne puse dienos pradejo jis man trupeti, byreti, tepti paakius...sepetelis labai siurkstus, prastai dengiasi, o apie padidejusia blakstienu apimti nera net kalbos.. doh.gif
Papildyta:
kas patinka is sio gamintojo tai lupu blizgiai thumbup.gif siaip esu kelias pudras naudojusi tai labai peikti negaliu,neblogos visai.
Atsakyti
turiu sios firmos ta geltona blakstienu tusa, tai nera kazkas jau tokio ypatingo, bet neblogas smile.gif
ir labai patinka dream matte mousse kremine pudra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute1990 @ 2009 04 21, 15:15)
aš ir kaip tik norėjau pirkti, bet nusipirkau New pure.Liquid mineral pudrą. Na sakyčiau visai nieko, bet nepalyginsi su pure make up... verysad.gif gaila nebera jau jos unsure.gif

o as kazkada turejau pure make up, bet man visai nepatiko doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 balandžio 2009 - 11:42
Ar tas geltonas tusas su kolagenu labai byra?
Nes visu isgirtas Volume Express man nebloga ispudi paliko, taciau nesuzavejo - kazkoks per lipsnus, labai sunkiai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 25, 16:15)
Ar tas geltonas tusas su kolagenu labai byra?
Nes visu isgirtas Volume Express man nebloga ispudi paliko, taciau nesuzavejo - kazkoks per lipsnus, labai sunkiai nusivalo.

na man tai jis visiskai nebyra, ryte pasidazius vakare akys tokios pacios buna wink.gif
Atsakyti
kas patinka is sio gamintojo tai lupu blizgiai thumbup.gif siaip esu kelias pudras naudojusi tai labai peikti negaliu,neblogos visai.
[/quote]
O kokias naudojai jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
o kaip naujasis maybelin tusas ar jau bandet?
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 04 26, 13:46)
o kaip naujasis maybelin tusas ar jau bandet?

Naujasis tai kuris cia?
Atsakyti
[/quote]
[/quote]
turejau viena kazkokia idomia NON stop atseit kad netepa rubu, neblizga veidas, vasarai labai tinkama lengva ir veidas gan lygiai pasidengdavo, bet kazkaip dabar jau jos niekur nematau... g.gif gal tik atspalvi nelabai buvau nutaikius, per tamsu ..cia pries kokiu pusantru metu pirkta buvo ji, tai gal nebegamina ar kokio limituoto leidimo buvo, sunku pasakyt..
na ir dar tokia melsvoj-zalsvoj pakuotej esu bandzius, net nepamenu pavadinimo tiksliai, bet apie ja nieko gero negaliu pasakyt. dar ta putu- kremo konsistencijos esu bandzius, siaip gera pudra, bet man nelb tiko nes oda sausoka siek tiek.
Atsakyti
[quote=suntea7,2009 04 26, 19:15]
[/quote]
[/quote]
turejau viena kazkokia idomia NON stop atseit kad netepa rubu, neblizga veidas, vasarai labai tinkama lengva ir veidas gan lygiai pasidengdavo, bet kazkaip dabar jau jos niekur nematau... g.gif gal tik atspalvi nelabai buvau nutaikius, per tamsu ..cia pries kokiu pusantru metu pirkta buvo ji, tai gal nebegamina ar kokio limituoto leidimo buvo, sunku pasakyt..
na ir dar tokia melsvoj-zalsvoj pakuotej esu bandzius, net nepamenu pavadinimo tiksliai, bet apie ja nieko gero negaliu pasakyt. dar ta putu- kremo konsistencijos esu bandzius, siaip gera pudra, bet man nelb tiko nes oda sausoka siek tiek.
[/quote]

as ir naudoju pavasari-vasara, kai karsti orai ta pudra putu konsistencijos, nes riebesnis veidas, o ziema pereinu prie kitos, oda tada sausesne ir negraziai dengiasi smile.gif tad ji sausai odai visai netinkama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 balandžio 2009 - 21:14
QUOTE(bmx @ 2009 04 21, 10:18)
na nusipirkau ir as ta naujaja pudra..gaila isleistu pinigu  verysad.gif vis tas smalsumas doh.gif  is pradziu tepantis tai maloniai taip lygiai issitepe spalvyte pataikiau fainai bet vat po piet oda kaip riebaluota paliko fu ejau nusiprausti..nerekomenduoju tikrai schmoll.gif

Nusipirkau šiandien ir aš ją.Na ką,truputį nusivyliau.Šiaip dengiasi gražiai veidukas,nieko pasakyti negaliu,bet kad jausmas,tai lyg su kokia kauke..Atrodo spalvytė atitaikyta,daug netepiau,bet matosi,kad kažkas ant veido tepta doh.gif jokio natūralumo neįžvelgsi.Grynai kaip su kauke kokia doh.gif daugiau tikrai nebepirksiu.Ir įtariu,kad perleisiu kitai mergaitei,kuriai tiks ir patiks biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As turiu pure mineral nude spalva, man lb patinka, oda neatrodo isvargus kaip su Loreal ir kt. blizgwesi turi, todel man patinka, oda sveikai svyti
Atsakyti