Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(Maserati @ 2009 12 18, 14:47)
Kas butent nepavyksta? Daug video youtube,kaip uztepti ,aisku,pagal veido forma dar reikia prisitaikyti smile.gif

Ziurejau 4u.gif bet nesimato jis ant manes.. spalvyte peach 4u.gif nzn.. doh.gif tas sepetukas tai is vis netinkamas naudot kur yra prie tu skaistalu.. ir supratau viena dalyka, kad trb butu buve geriau imt rozine spalva ar kazka pan nes pech virs bronzato man nei sis nei tas.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
amber123 o kokie ten skaistalai? blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 21, 23:40-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 21, 23:40)
amber123  o kokie ten skaistalai? blush2.gif

tokie http://www.beautyhea.../10196/im_1.jpg
tik persikine spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 22, 01:27)

aciuks.gif net nebuvau atkreipus demesio i juos rolleyes.gif o kodel nesiseka su jais dazytis? blush-anim-cl.gif gal spalva per sviesi tau? g.gif Jie kokie yra?Kaip pudra presuota? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 22, 01:39-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 22, 01:39)
QUOTE(amber123 @ 2009 12 22, 01:27)

aciuks.gif net nebuvau atkreipus demesio i juos rolleyes.gif o kodel nesiseka su jais dazytis? blush-anim-cl.gif gal spalva per sviesi tau? g.gif Jie kokie yra?Kaip pudra presuota? 4u.gif

Nu as cia uzsifundyjau paskaicius atsiliepimus ir per akcija isigyjau 4u.gif matai, as kadangi naudoju Egipto zeme, tai nesiskiria spalva beveiik.. reikejo rozinius kokus imt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 22, 01:42)

as kazkaip is kart ir pagalvojau,kad gali buti persviesus tau tie skaistalai,nes persikine man rodosi labiau yra tinkanti svieciai odai,ant tamsesnes ne kas ir matosi unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 22, 03:06-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 12 22, 03:06)
QUOTE(amber123 @ 2009 12 22, 01:42)

as kazkaip is kart ir pagalvojau,kad gali buti persviesus tau tie skaistalai,nes persikine man rodosi labiau yra tinkanti svieciai odai,ant tamsesnes ne kas ir matosi unsure.gif

4u.gif bet tai as ir esu sviesi.. nu ne balta, bet sviesi.. 4u.gif o mes pazystamos? biggrin.gif 4u.gif ruzavu nenorejau, nes daznai raustu, tai primeciau, kad poto galiu atrodyt, kaip matrioska lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau ar pazistamos biggrin.gif gal nea... rolleyes.gif sprendziau is to,kad sakai,tepu,tepu skaistalus,o ju nesimato rolleyes.gif tai pirma mintis sove,kad per sviesi spalvyte blush-anim-cl.gif mirksiukas.gif o kas liecia del labai ruzavu,tai man negrazu ruzavi zandai schmoll.gif tikrai,kad kaip matrioska atrodyti gali unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif 4u.gif as tai labai patenkinta sia kremine pudra Affinitone user posted image
labai gerai maskuoja thumbup.gif nepadaro kaukes, bet trukumas , kad ilgai nesilaiko lig nusiplauna. bet su makiazo pagrindu issilaiko labai gerai bigsmile.gif ir dar nera brangi, o dar kai buna nuolaidos. as ja su nuolaida prigrebiau uz 20 LT
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 28, 12:30)
bigsmile.gif  4u.gif  as tai labai patenkinta sia kremine pudra Affinitone [img]
labai gerai maskuoja thumbup.gif  nepadaro kaukes, bet trukumas , kad ilgai nesilaiko lig nusiplauna. bet su makiazo pagrindu issilaiko labai gerai bigsmile.gif ir dar nera brangi, o dar kai buna nuolaidos. as ja su nuolaida prigrebiau uz 20 LT

O tai jei be makiažo pagrindo tepti, blogai bus? sad.gif taip norėjau ją išbandyti..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 19:03)
O tai jei be makiažo pagrindo tepti, blogai bus? sad.gif taip norėjau ją išbandyti..

na pas mane be pagrindo nelabai laikosi, bet tikrai verta demesio si skysta pudra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 03, 19:02)
kur pirkote?

Douglase, kai buvo nauolaidos, ligtais dabar jau nebera. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 01 04, 21:45)
Gal matet kurnors nuolaida tai putu konsistencijos pudrai? Beje ar ji tinka riebiai, bet siuo metu truputi isausejusiai odai, nekemsa poru?  g.gif  smile.gif

Aš naudojau praėjusią visą vasarą savo riebiai odai, man patiko, nekimšo wink.gif
Atsakyti