Ziurejau bet nesimato jis ant manes.. spalvyte peach nzn.. tas sepetukas tai is vis netinkamas naudot kur yra prie tu skaistalu.. ir supratau viena dalyka, kad trb butu buve geriau imt rozine spalva ar kazka pan nes pech virs bronzato man nei sis nei tas..
Nu as cia uzsifundyjau paskaicius atsiliepimus ir per akcija isigyjau matai, as kadangi naudoju Egipto zeme, tai nesiskiria spalva beveiik.. reikejo rozinius kokus imt
as kazkaip is kart ir pagalvojau,kad gali buti persviesus tau tie skaistalai,nes persikine man rodosi labiau yra tinkanti svieciai odai,ant tamsesnes ne kas ir matosi
as kazkaip is kart ir pagalvojau,kad gali buti persviesus tau tie skaistalai,nes persikine man rodosi labiau yra tinkanti svieciai odai,ant tamsesnes ne kas ir matosi
bet tai as ir esu sviesi.. nu ne balta, bet sviesi.. o mes pazystamos? ruzavu nenorejau, nes daznai raustu, tai primeciau, kad poto galiu atrodyt, kaip matrioska
nezinau ar pazistamos gal nea... sprendziau is to,kad sakai,tepu,tepu skaistalus,o ju nesimato tai pirma mintis sove,kad per sviesi spalvyte o kas liecia del labai ruzavu,tai man negrazu ruzavi zandai tikrai,kad kaip matrioska atrodyti gali
as tai labai patenkinta sia kremine pudra Affinitone labai gerai maskuoja nepadaro kaukes, bet trukumas , kad ilgai nesilaiko lig nusiplauna. bet su makiazo pagrindu issilaiko labai gerai ir dar nera brangi, o dar kai buna nuolaidos. as ja su nuolaida prigrebiau uz 20 LT
as tai labai patenkinta sia kremine pudra Affinitone [img]
labai gerai maskuoja nepadaro kaukes, bet trukumas , kad ilgai nesilaiko lig nusiplauna. bet su makiazo pagrindu issilaiko labai gerai ir dar nera brangi, o dar kai buna nuolaidos. as ja su nuolaida prigrebiau uz 20 LT