Man tai šita pudra visai pusė velnio,tepu šepetuku,tai išsiskirsto tie miltukai.Bet antrą kartą tikrai nepirksiu
As siandien nusipirkau blizgi watershine
sviesiausia spalvyte.. laaaaabai patiko.. taip sexy blizga
tik laiko man trumpai.. bet seip super

Gal kas turėjo abu ir gali palyginti šį tušą:
Volume express
http://www.cosmobran.....ard zwart.jpg
su šiuo:
volume express turbo boost
http://www.shopperss...imageType=large
Kuris geriau tankina ir užriečia?
Volume express
http://www.cosmobran.....ard zwart.jpg
su šiuo:
volume express turbo boost
http://www.shopperss...imageType=large
Kuris geriau tankina ir užriečia?
Sveikos, gal kuri turejote? Domina atsiliepimai ir kaina 
Expert Wear® Eye Shadow Quads
.jpg)
Papildyta:
Man kazkiek sitas, bet geriausiai senasis su lenktu sepeteliu dirbdavo, lyginant su tais dviem (sis)

Expert Wear® Eye Shadow Quads
.jpg)
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 13, 10:58)
Man kazkiek sitas, bet geriausiai senasis su lenktu sepeteliu dirbdavo, lyginant su tais dviem (sis)
Sveikos, merginos
Nutariau ir as isigyti kremine pudra is maybelline, tik nezinau kuria rinktis, kad odos nesausintu ir kad odos neblizgintu labai jau
mano oda nepasakyciau kad yra sausa arba riebi, ji jautri, taigi gal kurios nors tipas odos taip pat toks ir galetumet patarti, buciau labai dekinga

QUOTE(mangėė @ 2010 08 09, 19:36)
Sveikos, merginos
Nutariau ir as isigyti kremine pudra is maybelline, tik nezinau kuria rinktis, kad odos nesausintu ir kad odos neblizgintu labai jau
mano oda nepasakyciau kad yra sausa arba riebi, ji jautri, taigi gal kurios nors tipas odos taip pat toks ir galetumet patarti, buciau labai dekinga 

Jei oda tikrai jautri, nepatariu naudoti Maybelline - nei drėkinimo jose, nei SPF.

Mano draugė naudoja tą naujausią Dream Creamy - tai aš gal ją ir galėčiau pagirti - gražiai maskuoja, ant veido visai maloni, Dream Matte Mousse - riebiaodėms, tad jei oda sausoka - nepatariu, o su tom visom skystom (Satin Liquid, Pure Mineral) veidas tikrai blizgės.
O gal kas jau išbandėt tą naująją SuperStay 24h pudrą? Būtų įdomu sužinoti, kokie atsiliepimai, ar tikrai tokia gera, kaip reklamose skelbiama, nes apibūdinama tai tikrai įspūdingai

Ateinu pakeiksnot Dream Satin liquid
Jokių porų ji nemaskuoja, plius visi pastebėdavo kad mano veidas kažkoks kaip miltuotas

QUOTE(FoxLady @ 2010 09 03, 15:07)
SuperStay 24h
Kadangi jokių atsiliepimų nesulaukiau, neištvėriau, ir vis tiek nusipirkau šitą

Na ką galiu pasakyti, geresnės pudros nesu turėjusi

Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2010 08 31, 15:35)
Ateinu pakeiksnot Dream Satin liquid
Jokių porų ji nemaskuoja, plius visi pastebėdavo kad mano veidas kažkoks kaip miltuotas 

QUOTE(metamorphosis @ 2010 09 05, 18:27)
Kadangi jokių atsiliepimų nesulaukiau, neištvėriau, ir vis tiek nusipirkau šitą
Mano oda mišri, ir ji man kaip tik, nesausina, bet suteikia matiškumo, o kas svarbiausia, reklama nemelavo - tiek dirbtiniame apšvietime, tiek dienos šviesoje spalva identiška, natūraliai atrodo, tiesiog puikiai maskuoja, lengvai dengiasi, laikosi labai ilgai ir nenubėga, visą dieną - kaip ką tik užtepta
kol kas esu ja labai patenkinta ir jokių minusų nepastebėjau

Viliojat, tik nežinau, ar tikrai matiškumo noriu

Gal kas turit šitą ?
pure male up

Būtų tobula, jei kas su šita galėtų palygint

dream satin

turejau abi. pirma isbandziau dream satin liquid. nelabai patiko. mano oda riebi, tai poru beveik nepaslepdavo, o tik subegdavo i jas ir jos dar labiau matydavosi. ilgai nesilaiko, nuplaukia greit, gal sausos odos savininkes tiktu?
ne itin maskuoja. nepatiko.
tada nusipirkau pure liquid mineral. bent ant mano veido odos ji niekuo nesiskiria nuo pirmosios, tik dar labiau blizga. maskavimo nedaug, labiau tiktu toms, kurios neturi ka maskuot. antra kart nepirksiu . man cia tas pats produktas tik skirtingais pavadinimais. ai, dar kimso poras, kai tik pasiteplioju, taip spuogas po keliu dienu
gal kitokios odos savininkes turi geresniu atsiliepimu

tada nusipirkau pure liquid mineral. bent ant mano veido odos ji niekuo nesiskiria nuo pirmosios, tik dar labiau blizga. maskavimo nedaug, labiau tiktu toms, kurios neturi ka maskuot. antra kart nepirksiu . man cia tas pats produktas tik skirtingais pavadinimais. ai, dar kimso poras, kai tik pasiteplioju, taip spuogas po keliu dienu

gal kitokios odos savininkes turi geresniu atsiliepimu