Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

[quote=laukianti stebuklo,2010 09 09, 21:41]
[quote=metamorphosis,2010 09 05, 18:27]

[quote=zydrune0916,2010 09 08, 20:52]

[quote=dangaus žydryne,2010 09 09, 20:23]

o kokia kaina tos naujosios maybelline pudros? esu is maybelline turejusi tik viena pudra kuri mano odai laabai tiko bet ji jau senai isimta is apyvartos (maybelline instant smooth result, nude spalvyte)
gal ji kartais panasi bus bigsmile.gif ir kazin ar nude spalvyciu yra? g.gif
[/quote]
Kaina apie 40 lt:) yra nude, bet man ji tamsoka pasirodė, ivory šviesesnė smile.gif
Atsakyti
man maybelline krempudros uzkemsa poras, kiek bandziau visos taip pat veikia schmoll.gif
Atsakyti
na ka isbandziau ta naujaja maybelline 24h pudra, lengva, ilgai isliekanti, ir spalvyciu spektras sakyciau toks priimtinas, bet netinka man ji verysad.gif unsure.gif kazkaip ant veido atrodo ne taip kaip noreciau, nors spalvyte prisitaikiau sau tinkama ir sausina ji oda, gerai sudrekinus gal ir tiktu, bet kad yra ir kitu pudru kurios turi daugiau drekinimo todel neverta jos isigyti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 09 15, 20:34)
na ka isbandziau ta naujaja maybelline 24h pudra, lengva, ilgai isliekanti, ir spalvyciu spektras sakyciau toks priimtinas, bet netinka man ji verysad.gif  unsure.gif  kazkaip ant veido atrodo ne taip kaip noreciau, nors spalvyte prisitaikiau sau tinkama ir sausina ji oda, gerai sudrekinus gal ir tiktu, bet kad yra ir kitu pudru kurios turi daugiau drekinimo todel neverta jos isigyti schmoll.gif  schmoll.gif

o kaip del laikymosi? gal galetumet palyginti su kitom pudrom tuo atzvilgiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 09 15, 20:39)
o kaip del laikymosi? gal galetumet palyginti su kitom pudrom tuo atzvilgiu 4u.gif

Man ji laikosi geriausiai iš visų bandytų, o bandžiau daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 09 15, 20:39)

laikosi tikrai gerai ir ji savo tekstura tokia lengva neapsunkina veiduko 4u.gif

jei kam norisi isbandyt maza kieki naujosios pudros, maciau paneles zurnale yra meginukas sios 24h pudros berods 30 numeriukas sand spalvyte g.gif biggrin.gif
Atsakyti
as droge paemiau maybelliine lankstinuka, o viduj - si nauja pudra, tai teko ir man proga ja isbandyti. bigsmile.gif na maskuoja tikrai neblogai, taciau man ji netiko, nes oda mano per sausa jai. nepasakyciau, kad labai sunki, nesijaucia tas "kaukes" efektas, taciau padariau isvada, kad man patinka didesnis naturalumas. taigi nusprendziau kol kas nepirkti jos, ax.gif
Atsakyti
Sarmose lygtais nuolaidos dabar šiai kosmetikai smile.gif Ilgiau panaudojus 24 h pudrą, nepastebėjau jokio porų kimšimo thumbup.gif Labai tiko mano mišriai odai smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
savaitgalį ir aš išbandžiau naująją 24h pudrą, likau sužavėta smile.gif buvau klube iki paryčių, o veidukas taip ir išliko, kaip ką tik nudažytas. taip pat šią pudrytę panaudojau ir kaip šešėlių pagrindą - šešėliai taip pat išsilaikė visą naktį. užskaitau kol kas. tik įdomu kaip bus po ilgesnio naudojimo? ar nekimš veido porų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2010 10 04, 11:26)
sveikos merginos,
savaitgalį ir aš išbandžiau naująją 24h pudrą, likau sužavėta smile.gif buvau klube iki paryčių, o veidukas taip ir išliko, kaip ką tik nudažytas. taip pat šią pudrytę panaudojau ir kaip šešėlių pagrindą - šešėliai taip pat išsilaikė visą naktį. užskaitau kol kas. tik įdomu kaip bus po ilgesnio naudojimo? ar nekimš veido porų? g.gif

Man veido porų nekemša. Nusipirkau jau antrą pakuotę. O Eurokose bent jau šiandien mačiau,kad maybelline akcija, ir mokėjau už ją apie 30 lt thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien prigriebiau Affinitone makiažo pagrindą, kai parėjau namo, prisitepiau,galvojau iš pradžių kažkaip keistai, bet po pusvalandžio kokio taip su oda susilygino gražiai, labai natūraliai ir super atrodo. Maskuoja neblogai ir svarbiausia nesausina mano odos!mano oda mišri. Pirmas įspūdis super, žiūrėsiu kaip toliau seksis draugaut wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 10 19, 16:45)
Aš šiandien prigriebiau Affinitone makiažo pagrindą, kai parėjau namo, prisitepiau,galvojau iš pradžių kažkaip keistai, bet po pusvalandžio kokio taip su oda susilygino gražiai, labai natūraliai ir super atrodo. Maskuoja neblogai ir svarbiausia nesausina mano odos!mano oda mišri. Pirmas įspūdis super, žiūrėsiu kaip toliau seksis draugaut wink.gif

drinks_cheers.gif Man ji taip pat patiko. Bet kažkaip maskavimo daugiau norėjosi. smile.gif
Atsakyti