QUOTE(dontstop @ 2010 10 25, 10:45)
Blizgėsiai diamonds liquid
...
Labai paprastučiai ir nemanau, kad verti savo kainos

Nepigmentuoti, prastai laikosi. 5 balai iš 10
Domina atsiliepimai apie konsilerį Pure liquid mineral
Blizgesi kazkada esu turejus - man patiko ir spalva labai tiko. Nusipirkau atostogaudama LT vel toki pat (nes JAV ju nebera), pataikiau ant nuolaidos dar, tai visai nieko, bet vistiek kaina didele (o lyginant su JAV sios firmos kainom labai didele, bet... noras buvo didesnis uz viska). Kolkas nepradariau, nes noriu apsimazint turimas lupu priemones, bet kazkodel atrodo, kad kazkokia kitokia ta spalva....
Maskuokli turiu - temoj apie maskuoklius esu turbut ne karta ji gyrus, pagirsiu ir cia

Man jis pasakiskas - puikiai viska paslepia, pataikiau su spalva iskart (nors supakuotas ir dar parduotuves sviesoj atrodo kitaip, tai pagal isvaizda norejosi kita spalvyte imt), juo pasitepus galiu daugiau nieko netept, nes grynai mano odos atspalvis ir nesimato, kad kazkas tepta. Naudoju nuo kovo, tai dar nesibaiges (naudodavau kasdien, dabar jau reteja jo naudojimas).
QUOTE(W*S:* @ 2010 11 11, 17:42)
Gal kas bandėt Maybelline Born With It
Jau viena sia spalvyte esu sunaudojus - sandeliuke kita turiu, bet kolkas kaip auksciau rasiau, bandau sunaudot kitas lupu priemones pries atidarydama naujas. Spalva pasakiska - koraline-rozine, puikiai tinkanti prie bet kokio rubo, bet kokio makiazo ir tt. Ir siaip smagus ant lupu, maloniai tepasi sie lupdaziai. Nors jei lupos sutrukineje, issauseje, tai va tada nelabai kaip tepasi - jis toks kreminis, pastelinis, tai visokie lupu netobulumai greitai pasimato. Bet pries tai lupas kokiu vazelinu padrekinus, viskas buna ok. Kaip uz tokia kainyte, tai man tikrai vertas demesio lupdazis. Tik gaila, kad cia JAV jo ne visur yra pirkt (sie lupdaziai yra, bet spalva ne)...