Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(metamorphosis @ 2010 10 19, 16:49)
drinks_cheers.gif Man ji taip pat patiko. Bet kažkaip maskavimo daugiau norėjosi. smile.gif

O jūsų oda kokia? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2010 10 19, 16:54)
O jūsų oda kokia? smile.gif

Ai perskaičiau kad mišri biggrin.gif tai ta 24h geriau maskuoja, kaip suprantu, nei affinitone?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 10 19, 16:55)
Ai perskaičiau kad mišri biggrin.gif tai ta 24h geriau maskuoja, kaip suprantu, nei affinitone?

Tikrai taip smile.gif Ir man netgi natūraliau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2010 09 22, 20:09)
Sarmose lygtais nuolaidos dabar šiai kosmetikai smile.gif Ilgiau panaudojus 24 h pudrą, nepastebėjau jokio porų kimšimo thumbup.gif Labai tiko mano mišriai odai smile.gif

o ar neislenda jums blizgesys t zonoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 22, 19:23)
o ar neislenda jums blizgesys t zonoje ax.gif

Neišlenda smile.gif bet aš naudoju ir kremą, suteikiantį matiškumo, gal dėl to g.gif
Atsakyti
Šešėliai
user posted image
Maybelline Eyestudio Eyeshadow Quad
Manieji rožinės - bordo gamos. Duočiau 7 balus iš 10. Nepigmentuoti, miltukiniai. Naudoju tik tamsiausią spalvą. Pirmos 3 vienodai atrodo ant vokų. Laikosi ir retušuojasi gerai.

Tušas Colossal volume
user posted image
Vidutiniškas. Duočiau 7 balus iš 10. Nei ilgina, nei storina, nudažo ir tiek smile.gif Užtenka 1 sluoksnio, ilgai tarnauja.

Blizgėsiai diamonds liquid
user posted image
Labai paprastučiai ir nemanau, kad verti savo kainos unsure.gif Nepigmentuoti, prastai laikosi. 5 balai iš 10

Domina atsiliepimai apie konsilerį Pure liquid mineral
user posted image
Atsakyti
O man turimas blizgis patinka, čia pirmas mano iš Maybelline, vadinasi Color Sensational. Spalvytės nedaug duoda, bet mano tokia pastelinė tai normalu, kad nelabai ryški, labai malonus ant lūpų (su medumi thumbup.gif ) nesubėga į baltas linijas kaip kai kurie blizgiai, nėra labai lipnus, todėl trumpiau išlieka, bet kai nusivalgo, lūpos išlieka kaip sudrėkintos, jausmas kaip po lūpų balzamo, žodžiu neblogas tikrai, pirkčiau vėl smile.gif

Prieš kelis metus daugiau Maybellino naudojau, dabar perku tik lūpų blizgius ir nagų lakus iš ten, abiejų kokybė normali sakyčiau.
Atsakyti
gal kas jau bande naujaji lash stiletto volume? (idomu kaip jis.. g.gif sarmoj dabar jam 20 proc. akcija ir dar perkant si tusa superstay pudra 20lt pigiau kainuoja bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 25, 15:07)
gal kas jau bande naujaji lash stiletto volume? (idomu kaip jis.. g.gif  sarmoj dabar jam 20 proc. akcija ir dar perkant si tusa superstay pudra 20lt pigiau kainuoja bigsmile.gif )

išbandžiau vakar. labai įdomus šepetėlis (lenktas), pakankamai lengva dažyti blakstienas, nors vis tiek visur apsidažiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar nepratus prie to išlenkimo. bet kaip naujas ir šviežias, tai nieko ypatingo labai nepadarė. gal blakstienas prailgino kažkiek, bet, mano akiai, sulipint jis mėgsta mėgsta... lauksiu geresnių laikų, kai pastovės šiek tiek, gal tada atsiskleis gerosios savybės hihihi.gif
Atsakyti
Pritariu, lipina blakstienas šiek tiek verysad.gif Tušas žalioj tubelėj man žymiai labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt Maybelline Born With It No15 ir Maybelline Moisture Extreme No945 Natural Nude lūpdažius? Ar aplamai jie yra Lietuvoje?
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 25, 10:45)
Blizgėsiai diamonds liquid
...
Labai paprastučiai ir nemanau, kad verti savo kainos  unsure.gif  Nepigmentuoti, prastai laikosi. 5 balai iš 10

Domina atsiliepimai apie konsilerį Pure liquid mineral
user posted image

Blizgesi kazkada esu turejus - man patiko ir spalva labai tiko. Nusipirkau atostogaudama LT vel toki pat (nes JAV ju nebera), pataikiau ant nuolaidos dar, tai visai nieko, bet vistiek kaina didele (o lyginant su JAV sios firmos kainom labai didele, bet... noras buvo didesnis uz viska). Kolkas nepradariau, nes noriu apsimazint turimas lupu priemones, bet kazkodel atrodo, kad kazkokia kitokia ta spalva.... g.gif

Maskuokli turiu - temoj apie maskuoklius esu turbut ne karta ji gyrus, pagirsiu ir cia biggrin.gif Man jis pasakiskas - puikiai viska paslepia, pataikiau su spalva iskart (nors supakuotas ir dar parduotuves sviesoj atrodo kitaip, tai pagal isvaizda norejosi kita spalvyte imt), juo pasitepus galiu daugiau nieko netept, nes grynai mano odos atspalvis ir nesimato, kad kazkas tepta. Naudoju nuo kovo, tai dar nesibaiges (naudodavau kasdien, dabar jau reteja jo naudojimas).

QUOTE(W*S:* @ 2010 11 11, 17:42)
Gal kas bandėt Maybelline Born With It

Jau viena sia spalvyte esu sunaudojus - sandeliuke kita turiu, bet kolkas kaip auksciau rasiau, bandau sunaudot kitas lupu priemones pries atidarydama naujas. Spalva pasakiska - koraline-rozine, puikiai tinkanti prie bet kokio rubo, bet kokio makiazo ir tt. Ir siaip smagus ant lupu, maloniai tepasi sie lupdaziai. Nors jei lupos sutrukineje, issauseje, tai va tada nelabai kaip tepasi - jis toks kreminis, pastelinis, tai visokie lupu netobulumai greitai pasimato. Bet pries tai lupas kokiu vazelinu padrekinus, viskas buna ok. Kaip uz tokia kainyte, tai man tikrai vertas demesio lupdazis. Tik gaila, kad cia JAV jo ne visur yra pirkt (sie lupdaziai yra, bet spalva ne)...
Atsakyti
Atsinesu savo posta is kitos tmeos ir dar ji papildysiu.... 4u.gif

Turiu Maybelline 'dream mousse' kreminius skaistalus, tai man jie labai patinka. thumbup.gif Pastaruoju metu tepu ne pirstais, o sepeteliu (paprastu skaistalu, o tiksliau pudros sepeteliu is CoastalScents) - labai graziai ir lengvia pasidengia. Jei padauginu, tai ant virsaus dar Maybelline 'dream mousse' maskuokliu perbraukiu (tuo paciu sepeteliu), tai vaizdas kaip is katalogo wub.gif

Maskuoklis stovejo pas mane kuri laika nenaudojamas (skaistalai irgi, nes vis biria pudra naudojau, tai ir kitas priemones sausas tepdavau) - grazint i parduotuve patingejau, galvojau sunaudosiu, bet jis sausina odyte (bent is girdetu atsiliepimu, pati tiek ilgai nenaudojau, tai nezinau), neitin graziai man uzsitepa ant jo biri/presuota pudra, o ir pastaruoju metu maskuokli tik paakiam tepu ir visai kita (sios pacios firmos 'age rewind' - jis dvipusis su svytejimo suteikiancia dalim, tai patogu juo naudotis). Taigi 'dream mousse' gulejo gulejo, kol nesugalvojau teptis kremu su spalva. Tada jau ir skaistalu prireike kreminiu. O buvo tokia diena su daug laisvo laiko ir noru eksperimentuot, tai uzgriebiau ta pudros sepeteli ir juo issklaidziau pirstais uzteptus skaistalus. Efektas labai patiko, tai nuo tada tik sepeteliu ir tepu. Na ir aisku prisiminiau tos pacios serijos maskuokli - juo pamaskavau paakius, o paskui pagalvojau, kad gal neblogai butu ir vietoj seseliu pagrindo uztept. Tai taip ir pabandziau, o rezultatas nustebino, nes seseliai kuo puikiausiai visa diena issilaike ir nei nubego, nei subego (ir pasausinimo nebijau, nes vokai rieboki mano ir nors seseliai be pagrindo puikiai laikosi, bet esant itin judriai dienai darbe, vistiek pablanksta spalva ar padreksta vokai).

Na ir dar turiu 3 ir 4 spalvu seselius - trispalviai perkami antrakart ta pati palete (pas mane toks reiskinys itin retas). Seseliai puikus - uztenka pigmentacijos, gerai laiko, nedirgina jautriu akiu. Zodziu, ko daugiau noret drinks_cheers.gif
Atsakyti