Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Atnešu atsiliepimus apie šį eyeliner'į Lasting drama eyeliner
user posted image

Labai patogus teptukas, gerai tepa, nesiskėtoja belekaip, nėra aštrus ar dar koks hihihi.gif Pasidažiau akis šiandien apie 10val, tai dabar nei nubėgęs, nei nutekėjęs, bet kai pirštu pabraukiu, tai lieka ant piršto juoda drūžė. nu jeigu neliesčiau, tai jaučiu laikytųsi ir iki ryto hihihi.gif vokiai mano pakankamai riebaluojasi, tai vertinčiau kaip gerą ir patogų daiktą smile.gif
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie sia pudra . gal kuri naudojote ?
Maybelline Affinitone
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 11 26, 09:51)
Noreciau atsiliepimu apie sia pudra . gal kuri naudojote ?
Maybelline Affinitone 

Man nelabai natūraliai ant odos atrodydavo.

Vakar nusipirkau Color sensational lūpų dažus Nr 112 Ambre Rose. Ir esu labai labai patenkinta smile.gif Labai graži švelni spalva, lengvai dengiasi, labai maloniai kvepia, nesausina lūpų.
Spalva:
user posted image
Atsakyti
Lygiai tokią pačią įsigijau praitą savaitę spalvytę. Na aišku spalva nereali, jei dar ant viršaus blizgio bespalvio tai tikrai gražiai atrodo, bet man asmeniškai vos kelias valandas palaiko, visiškai nesilaiko ant lūpų.
Atsakyti
Gal kas naudojot Maybelline falsies tušą? http://composezvous....ck-open-v21.jpg Kokie atsiliepimai?
Naudojaus paieška, bet nieko neradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura5566: 03 gruodžio 2010 - 21:13
As turiu falsies black drama, tai labai patiko thumbup.gif graziai patankina ir pailgina blakstienas, nebyra smile.gif kolkas tik teigiami atsiliepinai
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2010 12 03, 21:12)
Gal kas naudojot Maybelline falsies tušą? Kokie atsiliepimai?

aš turiu, naudoju. labai patinka. prailgina blakstienas tikrai, bent jau ant mano akių tai padaro tokias lyg dirbtines. tik yra minusas nemenkas - lengva padaugint košės, tada sulipins... todėl naudoju šį, o paskui tepu dar max factor tušu. tada duetas superinis gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2010 12 03, 22:12)
Gal kas naudojot Maybelline falsies tušą? http://composezvous....ck-open-v21.jpg Kokie atsiliepimai?
Naudojaus paieška, bet nieko neradau  blush2.gif

As turejau ji, bet labai nepatiko - daug koses drebdavo ant blakstienu, lipino jas.
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2010 12 03, 23:12)
Naudojaus paieška, bet nieko neradau  blush2.gif

Turiu jį. Šiaip patinka, bet labai lipina blakstienas.
Atsakyti
ir as bandziau, nepatiko, pirma kol ismokau dazyt tuo sepetuku, nes is pradziu nieko gero neiseidavo, antra- bent man nieko panasaus i dirbtines blakstienas, kiek paryskina ir viskas, ir trecia - lipino baisiai, tokie ispudziai smile.gif
Atsakyti
user posted image
gal kas bandėt šį Maybelline Fatalic Red lūpų dažus? Kaip, gerai laikos?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 12 05, 11:46)
user posted image
gal kas bandėt šį Maybelline Fatalic Red lūpų dažus? Kaip, gerai laikos?

as turiu is situ raudonu kolekcijos, koralines spalvos lupdazi smile.gif labai grazios spalvos, laikosi tai nepasakyciau , kad labai ilgai smile.gif bet man visai patinka, tik rietai tokiom spalvom dazausi biggrin.gif

beje dabar droge sitie lupdaziukai apie 15 LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 22 gruodžio 2010 - 21:26