Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(xde @ 2011 04 16, 11:07)
ar daugiau atsliepimų būtų?Kokia ji ?Verta įsigyti?
Maybelline superstay 24H

Kemša poras,jas išryškina,subėga į raukšleles,jeigu esat šviesiaodė tai sunkiai su atspalviais gausis,sunki,matosi ant odos,stipriai maskuoja,tinka sausai odai (su ja oda nepleiskanoja),jei oda riebi tai nerekomenduočiau nes blizgesys išlys kaip mat,nebent papildomai naudojat kompaktinę.
Trumpiau-man nepatiko,nesunaudojus nei pusės atidaviau puseserei,prie veidrodžio namie atrodo nieko,išėjus į dienos šviesą kraupu.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 17:56)
Jus matet juos pirkt? Ar vel nebus kaip ir Mousse skaistalu  g.gif

maciau feelunique bigsmile.gif
Juk forume ne tik is LT merginos, gal visgi bus kuri butu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 05 01, 18:36)
Kemša poras,jas išryškina,subėga į raukšleles,jeigu esat šviesiaodė tai sunkiai su atspalviais gausis,sunki,matosi ant odos,stipriai maskuoja,tinka sausai odai (su ja oda nepleiskanoja),jei oda riebi tai nerekomenduočiau nes blizgesys išlys kaip mat,nebent papildomai naudojat kompaktinę.
Trumpiau-man nepatiko,nesunaudojus nei pusės atidaviau puseserei,prie veidrodžio namie atrodo nieko,išėjus į dienos šviesą kraupu.

isigijau ja ir mano pastebejimai priesingi.I rauksleles man nesubega,misriai ar riebesnei odai labiau tinkama nei Dream satin,kuri labai tinkama sausesnei odai.Issirinkau dabar pavasariui 021nude atspalvi vidutinio sviesumo odai.Sviesiaodems dar tiktu ivory atspalvis.Ilgai islieka,gerai dengia ir maskuoja.Is daugelio bandytu maybelline variantu si kol kas man labiausiai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 05 01, 19:36)

Is dalies sutinku. Nors ji man poru nekemsa, nesubega ir blizgesys nelenda, bet ant veido, jei nors siek tiek per daug uztepi, ji tikrai pastebima, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 05 02, 14:20)
isigijau ja ir mano pastebejimai priesingi.I rauksleles man nesubega,misriai ar riebesnei odai labiau tinkama nei Dream satin,kuri labai tinkama sausesnei odai.Issirinkau dabar pavasariui 021nude atspalvi vidutinio sviesumo odai.Sviesiaodems dar tiktu ivory atspalvis.Ilgai islieka,gerai dengia ir maskuoja.Is daugelio bandytu maybelline variantu  si kol kas man labiausiai patinka ax.gif

drinks_cheers.gif Tikrai, iš Maybelline ši geriausia smile.gif

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 02, 15:26)
Is dalies sutinku. Nors ji man poru nekemsa, nesubega ir blizgesys nelenda, bet ant veido, jei nors siek tiek per daug uztepi,  ji tikrai pastebima, nors tu ka doh.gif

O kurios padauginus, nesimato? Bet ką padauginus, matosi, reikia tepti su saiku. g.gif
Ši pudra tiesiog tirštoka, tokia sunkesnė, todėl galbūt labiau tinkama vakarui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 02, 16:48)
drinks_cheers.gif Tikrai, iš Maybelline ši geriausia smile.gif
O kurios padauginus, nesimato? Bet ką padauginus, matosi, reikia tepti su saiku. g.gif
Ši pudra tiesiog tirštoka, tokia sunkesnė, todėl galbūt labiau tinkama vakarui smile.gif

Padauginus nesimato Chanel Vitaliumiere aqua :}
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 02, 17:48)

Na taip, jei prisitepsi bet kurios pudros be saiko, tai matysis. Bet su sia reikia elgtis itin atsargiai. Bent jau mano tokie ispudziai, dar neseniai ja turiu, gal iprasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 05 02, 17:18)
Padauginus nesimato Chanel Vitaliumiere aqua :}

Neįtikėtina, bet, jei ir tiesa, tokių turbūt tėra vienetai rolleyes.gif Ir tikrai ne Maybelline serijos, apie ką ši temą ir yra rolleyes.gif

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 02, 17:50)
Na taip, jei prisitepsi bet kurios pudros be saiko, tai matysis. Bet su sia reikia elgtis itin atsargiai. Bent jau mano tokie ispudziai, dar neseniai ja turiu, gal iprasiu biggrin.gif

Taip, aš jos sunaudojau gal keturis indelius, ir tikrai galiu pasakyti, kad su ja reikia elgtis atsargiai, bet pasistengus, galima išgauti super efektą: natūralų, matinį, maskuojantį smile.gif
Atsakyti
Del maskavimo pritariu 100proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 02, 18:19)
Del maskavimo pritariu 100proc. drinks_cheers.gif

Dėl maskavimo pritariu ir aš,stipriai maskuoja :}
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 05 02, 13:20)
isigijau ja ir mano pastebejimai priesingi.I rauksleles man nesubega,misriai ar riebesnei odai labiau tinkama nei Dream satin,kuri labai tinkama sausesnei odai.Issirinkau dabar pavasariui 021nude atspalvi vidutinio sviesumo odai.Sviesiaodems dar tiktu ivory atspalvis.Ilgai islieka,gerai dengia ir maskuoja.Is daugelio bandytu maybelline variantu  si kol kas man labiausiai patinka ax.gif

Oj vaje kaip drysciau gincytis del sviesiaodziu ir ivory spalvos.. Pati ja turejau ir galvojau kur prakist.. Nesu pacios balciausios odos, bet su sita atrodziau kaip klounas, nes spalva ryskiai per tamsi, kaip spalvai ivory..
Atsakyti
Pati ta pudrytė man visai nieko, bet spalvos nekokios, net pati šviesiausia ant odos po kokios valandos pasidaro oranžinė kažkokia...
Atsakyti