Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(Prietarai @ 2011 05 01, 14:09)
Gal kuri turit/turėjot waterproof ir žino ar labai sunkiai jis nuo blakstienų nusigramdo? per žioplumą tokį nusipirkau, ir nežinau ar laukt vasaros ir nesukt ar dažytis jau dabar  g.gif
user posted image

Turėjau šitą. Bet naudojau vasarą. Man visai patiko . Dėl naudojimo tai manau, galima ir dabar naudot, tik spec. akių makiažo valiklio reikėtų, nes paprastai jis nenusivalo greitai .
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 05 19, 12:58)
Turėjau šitą. Bet naudojau vasarą. Man visai patiko . Dėl naudojimo tai manau, galima ir dabar naudot, tik spec. akių makiažo valiklio reikėtų, nes paprastai jis nenusivalo greitai .

Aš ir šitą turėjau, geras tušas smile.gif
Atsakyti
Siandien atkeliav dream matte powder, nr light 0-1, tikrai gan sviesi,bet manau saltajam sezonui bus pats tas, labai isgirta uzsienio forumuose ir youtube,tai susigundziau. Mano oda normali - misri, tikiuosi, kad nenusausins labai. Jei netiks, sekantis pirkinys bus givenchy matissime.
Atsakyti
Norėčiau paklausti ar pas mus yra "color sensational lip stain" ? gal yra bandžiusių ? patiko nepatiko ? ax.gif
user posted image
Ir dar norėčiau nuomonių apie "shine sensantional lipgloss" . ar patinka ? pas mus įmanoma rast ar tik užsienį ? koks kavaps ? ar ilgai išsilaiko ant lūpų ? 4u.gif user posted image
Atsakyti

pirmasis,kaip cia pasakius...mm susigeria i lupas,nesijaucia. ne taip kaip lupdazis,ar blizgis. o antrasis,labai skaniai kvepia,saldumas jauciasi. skanus biggrin.gif islieka -vidutiniskai. ar yra lt nezinau,gyvenu UK.
Atsakyti
Sveikos , gal kas bandete si tusa?
The colossal volume express cat eyes
Tusas
Kokie butu atsiliepimai apie ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolcexxx @ 2011 09 04, 17:07)
Sveikos , gal kas bandete si tusa?
The colossal volume express cat eyes
Tusas
Kokie butu atsiliepimai apie ji? 4u.gif

Kiek teko girdėti tai nelabai skiriasi no collosal,kaip ir false lash bei one by one ir t.t.
labai mažai vienas nuo kito skirias smile.gif
Atsakyti
mergaičiukės, gal kuri padėtumėt blush2.gif
Jei naudoju Bourjois HM pudryte 53nr, tai koki atspalvi reiktu rinktis Mineral maskuoklio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 05 01, 13:51)
Gal jau yra bandziusiu siuos naujus kreminius skaistalus?
user posted image
Maybelline New York Dream Touch Blush 7.5g

As turiu, peach spalvyte.. labai myliu, saplvyte nereali.. idomi konsistencija, tokia kaip sviesto sakyciau biggrin.gif
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. Kazkaip drauge dazes ir uzsimaniau isbandyt, ir zinokit buvau maloniai nustebinta blink.gif tikrai nesitikejau tokio rezultato... tiesa, bandziau ant greicio tik viena zanda biggrin.gif bet patiko ta, ka pamaciau.. zandukas liko kaip aksominis, ciut svytintis, bet tikrai ne per daug.. spalva gan tamsi, bet poto kazkaip prisitaiko bigsmile.gif ryt bandysiu visa veida tept.. seip jei tikrai toks efektas, tai kai baigsiu savo chanel imsiu tikrai sita, kam moket 150lt, jei toks pat ir dar geresnis efektas su pudra, kainuojancia 30lt.. smile.gif bet galutini efekta aisku matysiu uztepus visa veida.. gal kas naudojat sia pudra, butu idomus atsiliepimai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 21:29)
Isbandziau Maybelline pudra Pure liquid mineral foundation. os/SmNntMr5VeI/AAAAAAAAARo/q3BzucTvGUc/s320/1919120525.Jpeg[/img]

Sita pudra bandziau pries 2 vasaras, pamenu, kad labai patiko konsistencija, dregnumas, bet mane isbere nuo jos tada g.gif taip ir norisi dar sansa jai suteikti, gal reiks isbandyti vel bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apir maybelline fit me linija? Gundausi pirkti pudryte ir maskuokli, pasidalinkit atsiliepimais, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandėt Maybelline New Instant Age Rewind brightener?
user posted image
Skaičiau ir girdėjau laaaabai net neblogų atsiliepimų. Lyginamas su YSL touche eclat.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 04 gruodžio 2011 - 19:11