Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2011 10 24, 22:29)
Maybelline pure liquid mineral
user posted image

naudojau ir man, kuria ištisai bere nuo pudru buvo netiketas atradimas, nrs netycia aš ją nusipirkau, bet nenusivyliau tikrai. 4u.gif
Atsakyti
Kuri labiau? Maybelline dream satin liquid, ar sita virsuj mineral power? g.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 19:10)
Sveikos, gal kuri bandėt Maybelline New Instant Age Rewind brightener?
user posted image
Skaičiau ir girdėjau laaaabai net neblogų atsiliepimų. Lyginamas su YSL touche eclat..  bigsmile.gif

apie sita irgi geru atsiliepimu girdejau. Nezinai kokia kaina jo? bet beje, dougle pvz kauno nemaciau jo g.gif mastau arba sita griebt arba pure minerals concealer, reik atsiliepimu biggrin.gif

FIT ME linijos taip pat nemaciau.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 11 gruodžio 2011 - 15:11
Nėra gal tada LT jų g.gif
Mineral concealer turiu bigsmile.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
nu matyt, kad dar nera, bet gal bus kada g.gif

Rimtai?? bigsmile.gif o nesubega? ilgai laikosi? kaip maskuoja ar gerai? kokia kaina jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 11 gruodžio 2011 - 15:29
QUOTE(booonbon @ 2011 12 11, 16:28)
nu matyt, kad dar nera, bet gal bus kada g.gif

Rimtai?? bigsmile.gif o nesubega? ilgai laikosi? kaip maskuoja ar gerai? kokia kaina jo?

Na, turbūt apie tą patį kalbam biggrin.gif LT jo irgi nėra, ebay apie 20lt ax.gif
Puikiai laiko, idealiai maskuoja, nesubėga nėi į raukšleles, nėi pasausėjimų išryskina wub.gif tikrai tikrai kartosiu thumbup.gif
Atsakyti
sito kur tu turi nera lt? blink.gif doh.gif
siaip as dougle kaip tik klausiau apie ji, sako neturim, bet galim uzsakyti, nes as norejau pirkti pudra , bet neturejo mano spalvos tai sako pirmadieni uzsakomos naujos prekes ir turesim, todel manau galima ten pasiprasyt gal g.gif hyper maximoj ten labai malonios jos.

Jei tas maskuoklis toks geras, mastau gal ir pudra geresne?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo booonbon: 11 gruodžio 2011 - 15:51
QUOTE(SaiMita @ 2011 12 04, 19:10)
Sveikos, gal kuri bandėt Maybelline New Instant Age Rewind brightener?
user posted image
Skaičiau ir girdėjau laaaabai net neblogų atsiliepimų. Lyginamas su YSL touche eclat..  bigsmile.gif

vienas toks naujutelis kaip tik guli mano kosmetikos stalciuje, laukia savo eiles. jau gundausi isbandyti..
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 12 13, 10:36)
vienas toks naujutelis kaip tik guli mano kosmetikos stalciuje, laukia savo eiles. jau gundausi isbandyti..

na va, jau isbandziau. kempinele-tikras nesusipratimas, nuroviau ja ax.gif
liko pypciukas, per kuri isbega maskuoklio kremas. laaabai higieniska. naudoju visam veidui, puikiai naturaliai atrodo. paakiams mineral concealer vis tiek geresnis.
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kada sitie pasirodys ir LT ? smile.gif
Dream bouncy blush
user posted image
Atsakyti
Drogo laikraštyje rašo, kad astirado Maybelline Fit me pudra parduotuvėse. Gal jau yra susipažinusių iš arčiau? yra 11 atspalvių ir tikrai šviesių bigsmile.gif

user posted image
foto iš čia
Atsakyti
Sveikos, apziurinejau vakar sita:
Mineral power

user posted image

Bet kazkaip keisti man ju atspalviai g.gif gal kas naudojat? Idomu butu suzinot koki atspalvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 01 18, 15:51)
Sveikos, apziurinejau vakar sita:
Bet kazkaip keisti man ju atspalviai  g.gif gal kas naudojat? Idomu butu suzinot koki atspalvi  4u.gif

Aš naudojau patį šviesiausią atspalvį žiemą, tai aš iš tų baltaveidžių. Ir man labai tiko atspalvis, typ top kaip mano odos spalva.
Atsakyti