Neskaiciau visu pasisakymu, gal jau kas ir minejo - labai man patiko Maybeline Water shine diamonds lupdazis
Ir spalva nereali, ir laiko liuksiskai
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 06, 15:15)
ar tinka misriai odai?
reikia pudros, tai alvoju kokia cia pirkti ar sita ar vandien pagrindu 
Jei renkantis tarp situ dvieju, tai pirkciau dream matte mouse, nes mano oda misri, tai nuo tos vandens pagrindu po keliu valandu T zona blizga kaip sviestuku patepta. Siaip ta vandens pagrindu man labai miela pudra, bet greit ir stipriai su ja veidas pradeda blizgeti.
Lalaa, o ash rekomenduociau ta, vandens pagrindu
Ji taip naturaliai atrodo
Jei nera daug ka maskuot, tai ji tiesiog
o dream matte mouse tai man ypac, kaip jokia kita pudra, nenaturaliai atrodo.
na, cia tokia mano nuomone
na, cia tokia mano nuomone
O man tai fresh matte krempudra yra nesamone kazkokia,kaip kauke ant veido.
labai nusivyliau tusu mabylino, naudojau ilga laika tik pasibaigdavo ir vel ta pati.dabar kokybe taip suprastejo, pasidazai, o po akim juoda lieka po kiek laiko
o toks geras buvo
Aciu mergaites
nusipirkau ta vandiens pagrindu, siaip esu patenkinta, lengvai tepasi, tokia lengva, kakta pradeda blizgeti tik i vakara
labai ilgai rinkausi atspalvi, paemiau beige, tai gal vasarai bus kiek per sviesi
nusipirkau ta vandiens pagrindu, siaip esu patenkinta, lengvai tepasi, tokia lengva, kakta pradeda blizgeti tik i vakara
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 20, 18:02)
Aciu mergaites
labai ilgai rinkausi atspalvi, paemiau beige, tai gal vasarai bus kiek per sviesi 
Gal kas turit naujus jmaybelline akių pieštukus, nes labai fainos šviesios spalvos
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 20, 20:02)
Aciu mergaites
Na man tai jau po 5 valandų baisiai blizga.. Bet dabar uztvirtinu ją su MANHATTAN kompaktine ir ne taip greitai susiriebina
vis dar patenkinta ta pudryte vandiens pagrindu, ji man gerai maskuoja viena kita staiga iskilusi spuogeli
gavau dovanu maybelline great lash tusa
nu dar tokios nesamones nesu turejusi
visu pirma nieko jis man nepadaze normaliai, gal penkiolika minuciu bruzinau kol kazkas pasidenge ant blakstienu ir tai atrodziau klaikiai
is daug blakstienu pasidare gal penkios
sulipo visos konkreciai
O siaip esu bandziusi seselius tai visai nieko buvo patiko
ir lupdaziai man visai geri
Man tai lupoms Water Shine Diamonds