Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(vita82 @ 2006 07 27, 14:41)
Esu abu turėjus, Loreal blakstienas padaro ryškias, vos ne kaip dirbtines  wub.gif , o su Maybelline blakstienos daug kukliau atrodo ir ne taip įspūdingai  mirksiukas.gif

O ką tas tušas Lash stylist daro: ilgina,tankina,užriečia?  bigsmile.gif

Tankinimo jokio nepastebejau. Ilgina ir uzriecia - taip. Akys labai israiskingos pasidaro. Lengvai pasidengia, nesulipina blakstienu, atskiria jas. Apie tai jau rasiau tusu temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu pudra pure makeup, nusipirkau, nes norejau tureti viena, kuri butu labai naturali. ir is tiesu taip ir yra. dar droge buvo akcija- pridejo maskuojama piestuka dovanu tai ka as zinau toks, bet pravercia visai smile.gif
Atsakyti
Pabandykit tušą Maybelline Great Lash , šepetėlis toks mažiukas , fainas. Ai nu geras tušas.
Atsakyti
As taip pat labai labai patenkinta esu Maybelline Volum' Express tusu.Nekeisciau i joki kita,isbandyta daug skirtingu nuo pigiu iki brangiu,nuo brangiu iki pigiu,ir sustojau ties Maybelline.
Atsakyti
Man tai pudros nerealios. Pasiėmiau non - stop skystą , smėlio spalvikės ir tą vadinamąją -presuotą.. irgi graži labai spalva, natūraliai atrodo. Man tai super, kai daug išbandžiusi dabar apsistosiu ties šia kosmtetika. Kažkaip kitos negražiai atrodydavo, jausdavosi labai ant veido, tepdaviosi, neilgai laikydavosi ir t.t. o čia nieko panašaus, skystoji labai gerai įsigeria, netepa ir t.t. Aš patenkinta ax.gif
Atsakyti
Ei o del to dvigubo tuso? drauge minejo jog juodas tusas nepanaikina visiskai balto? na kad lieka balta ant blakstienu ir matosi, cia bent kiek tiesos yra ar nelabai? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau xxl tušą,nieko įpatingo.Man asmeniškai Loriel geresnis(juoda-balta) biggrin.gif
Atsakyti
man oats geriausias tusas tankinantis - tokia stora tutele:)
Atsakyti
QUOTE(angeliwke @ 2007 01 01, 19:00)
Ei o del to dvigubo tuso? drauge minejo jog juodas tusas nepanaikina visiskai balto? na kad lieka balta ant blakstienu ir matosi, cia bent kiek tiesos yra ar nelabai? g.gif

Nežinau, man tai panaikina,tą baltą tušą biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS, NORECIAU IR AS ISREIKSTI SAVO NUOMONE, KADANGI ESU BANDZIUSI IR LOREALIO IR MYBELINE TUSUS... biggrin.gif ABU BANDZIAU TUOS DVIPUSIUS, TAI MAN ASMENISKAI FAINESNIS LOREALIO, tongue.gif BLAKSTIENOS TOKIOS TANKIOS, ILGIS IR LABAI GRAZIAI PASIDENGIA, ATRODO NATURALIAI. TUO TARPU MYBELINE TUSIUKAS IRGI GERAS, BET JUO PASIDAZIUS BLAKSTIENOS LABIAU SULIMPA, NE TAIP TOLYGIAI PASIDENGIA..BET I KLUBA KELIAUJANT PATS TAS NES AKYS RYSKIOS RYSKIOS TAMPA tongue.gif
Atsakyti
Turiu šios firmos lūpų pieštuką. Jau toks kietas, kad doh.gif. Kai pirkau, bandžiau brėžti ant rankos, tai atrodė nieko, dabar pasimokiau, kad būtinai reikia pabandyti ir ant lūpų.
Atsakyti
QUOTE(angeliwke @ 2007 01 01, 19:00)

Nekoks tas tušas- daugiau tikrai nebepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti