Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

QUOTE(joločka @ 2007 01 21, 19:19)
Nekoks tas tušas- daugiau tikrai nebepirkčiau  schmoll.gif

Jau susidraugavau su Maybeline dvipusiu tušu. thumbup.gif Dabar jau patinka ir tikrai nebesakau, kad daugiau nebepirkčiau. blush2.gif Tik galėtų šepetėlis lenktas būti ax.gif
Atsakyti
naudoju dabar krempudra "dream matte mousse" ir esu labai patenkinta thumbup.gif ankscia nepirkau, nes galvojau, kad nuo jos labai veidas sauses ir pleiskanos, bet visiskai ne. Ji ypatingai lengvai tepasi ir puikiai pasiskirsto, o taip pat labai gerai maskuoja. Veidukas patepus ja atrodo kaip padengtas krempudra ir dar lengvai perbrauktas kompaktine. Bet vis tiek, kadangi ji tokios spec konsistencijos, tai man smagiausiai tepasi, kai pries tai veidas pateptas maitinanciu kremu arba daugiau drekinancio uzdeta. Va tokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 04 07, 18:40)
Gal kas bandet lupdazius is Maybelin, kokie atsiliepimai  4u.gif

Moisture extreme gaiviai kvepia, gerai dengia ir atrodo, bet lūpos po to truputį džiusta.
Atsakyti
turiu Maybelline akiu piestuka, tai jau geriau avon. Taip pat Watershine diamonds lupu blizgesi, vo tas tai patiko, isimylejau taip sakant wub.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau naudoti maybelline produkciją... mirksiukas.gif turiu lūpų blizgį water shine gloss- tai labai patiko,nes nesulipina lūpų; smagiai tepasi ant lūpų ir gražiai blizga. tušą intense xxl - irgi labai patiko, blakstienos tapo išraiškingesnės, ilgesnės ir svarbiausia ilgai laiko. Ir pure makeup pudrą-labai gera, man ji kaip drėkinamasis kremas, nesausina odos, natūraliai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Turėjau xxl tušą - man jis pats pačiausias wub.gif Dabar naudoju volume express - nieko ypatinga schmoll.gif Tušas kaip tušas, bet xxl neprilygsta schmoll.gif Dar turiu blizgesį water shine diamonds - geras, bet būna geresnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko is Maybelline neturejau, tai susigundziau nusipirkti "putinius" seselius. Labai faini wub.gif spalvos grazios, issilaiko ilgai tik minusas tas, kad su pirstu tepliotis reikia... galvojau gal koki teptuka nusipirkti prie ju, bet kolkas nerandu dregniems butent g.gif
Atsakyti
lupdaziu ir blizgesiu ir t.t. randu ir pigesniu bei nei kiek neblogesniu, bet maybeline tusai man nepakeiciami wub.gif jau turbut treji metai jokio kito neperku tik maybeline, tie dvipusiai ypac fantastiski bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 01 30, 10:31)
naudoju dabar krempudra "dream matte mousse" ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  ankscia nepirkau, nes galvojau, kad nuo jos labai veidas sauses ir pleiskanos, bet visiskai ne. Ji ypatingai lengvai tepasi ir puikiai pasiskirsto, o taip pat labai gerai maskuoja. Veidukas patepus ja atrodo kaip padengtas krempudra ir dar lengvai perbrauktas kompaktine. Bet vis tiek, kadangi ji tokios spec konsistencijos, tai man smagiausiai tepasi, kai pries tai veidas pateptas maitinanciu kremu arba daugiau drekinancio uzdeta. Va tokie atsiliepimai smile.gif

man sita pudra pats geriausias produktras is mayelline kosmetikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 04 05, 21:41)
man sita pudra pats geriausias produktras is mayelline kosmetikos  mirksiukas.gif

Man tai šis makiažo pagrindas neypatingas unsure.gif
Ten kur ir taip lygi oda, tai gražiai pasidengia, o ten kur spuogeliai ar šiaip iškilimai labai negražiai matosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 04 05, 21:46)
As tai niekaip negaliu ismokti su dvipusiais zaisti doh.gif

Tai kad atrodo cia nera ko mokytis, patepi su baltu, o tada dazai su juodu ir visas mokslas smile.gif Ir tas rezultatas kuri gauni arba patinka, arba ne.
Man asmeniskai maybelline dvipusis visiskai nieko ypatingo
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 04 05, 22:41)
man sita pudra pats geriausias produktras is mayelline kosmetikos  mirksiukas.gif

ar tinka misriai odai? g.gif reikia pudros, tai alvoju kokia cia pirkti ar sita ar vandien pagrindu g.gif
Atsakyti