Kokia miela ir silta istorija

Paskaicius tokias grazias istorijas, jau ir apie trecia atzalele tyliai pasvajoju
Dar saviskis kiek priestarauja, bet tikiuosi abu rasim bendra sprendima.
Sekmes auginant vaikucius

Dar saviskis kiek priestarauja, bet tikiuosi abu rasim bendra sprendima.

Sekmes auginant vaikucius

Kaip nuostabu
Sekmes jums dideliausios!

Jūs visos super šaunuolės
ir jūsų šeimynėlė nerealiai stipri
mylėkit, saugoki, tausokit vieni kitus ir tikiu kad būsit nuostabi šeima
P.S aš labai prijaučiu atsidavusioms mamos, daugiavaikėms mamoms. Aš pati antro vaikelio susilaukiau tik po 12 metų, galbūt todėl dabar turiu jų daug

P.S aš labai prijaučiu atsidavusioms mamos, daugiavaikėms mamoms. Aš pati antro vaikelio susilaukiau tik po 12 metų, galbūt todėl dabar turiu jų daug

dėkoju visoms už gražius žodžius mūsų šeimynai....
Linkiu visoms , jei tik yra galimybių, ryžtis turėti daugiau atžalėlių... svarbu tik yra tam sąlygų, palaikymo, abipusio noro, meilės, kantrybės, nusiteikimo... o ko daugiau bereikia laimingai šeimai?
mums dvasiškai dar yra noro, bet... labai daug išorinių trugdžių.... taip kad, panašu, jog apsiribosim dviem dukrytėmis...
Visoms linkiu kuo lengviau pastoti , su pakylėjimu ir didele meile išnešioti, bei su dar didesne meile, šiluma, kantrybe auginti sveikus laimingus vaikučius

Linkiu visoms , jei tik yra galimybių, ryžtis turėti daugiau atžalėlių... svarbu tik yra tam sąlygų, palaikymo, abipusio noro, meilės, kantrybės, nusiteikimo... o ko daugiau bereikia laimingai šeimai?
mums dvasiškai dar yra noro, bet... labai daug išorinių trugdžių.... taip kad, panašu, jog apsiribosim dviem dukrytėmis...
Visoms linkiu kuo lengviau pastoti , su pakylėjimu ir didele meile išnešioti, bei su dar didesne meile, šiluma, kantrybe auginti sveikus laimingus vaikučius

švenčiame paskutinį 11 mėnesiuką:

panašu, kad senelei bandelių tikrai nebeliks, nes jas man valgyti padeda antros eilės pusbrolukas

pasilaikydama į medžio šakelę galiu išstovėti kad ir pusvalandį, o jei nieko neturiu rankytėse, tai nepastoviu nė kiek

iš kažkur išdygo dar viena, tik ši jau piktoji raudonkskarelė ,,močiutė''
, kuri kiaurom dienom galėtų pūsti muilo burbulus

panašu, kad senelei bandelių tikrai nebeliks, nes jas man valgyti padeda antros eilės pusbrolukas

pasilaikydama į medžio šakelę galiu išstovėti kad ir pusvalandį, o jei nieko neturiu rankytėse, tai nepastoviu nė kiek

iš kažkur išdygo dar viena, tik ši jau piktoji raudonkskarelė ,,močiutė''

Labai labai grazi istorija

QUOTE(sidrulka @ 2012 05 01, 09:35)
švenčiame paskutinį 11 mėnesiuką:
super sidrulka

dėkoju, mielosios už šiltus, gražius žodžius

O jau nuotrauku grazumas neispasakytas.

Mamytės dienotvarkės auginant mus aprašymas:
Auginu pametinukes dukras, tai kaip suprantat tvarkymosi yra pakankamai.... tiesiog visa diena ant kojų eini ir eini, o vakare pagalvoji, jog nieko doro nenuveikei, net neturėjai laiko pažaisti ir užsiimti vien tik su mergytėmis... arba kaip tik , kai pradedi galvoti kiek daug smulkių darbelių nuveikei, tai pasidžiaugi savimi ..... mano didžiausias darbas būna pagaminti pietus su savo pagalbinikėmis... bulvių priskuta ryte MB

Turbūt susidarė vaizdas, kad aš nieko neveikiu

Beje, pavasarį lankiau 3 mėn trukusius kursus, kur riekėjo ruošti ir namų darbus- ankstyvais rytais bei vėlyvais vakarais.... nuo rugsėjo ketinu studijuoti neakivaizdžiai.... vyresnėlę išleisiu į daržiuką... kaip nors suksimės... beje, turime extra mamytės išėjimams labai nuostabią auklę.... bet čia į kelias savaites 1 k....
Ilgai ir sunkiai lauktos mūsų išsvajotos dukrytės, tad be galo džiaugiamės tėvyste.... aišku, būna sunkių akimirkų, bet jos retos... dažniausiai- džiugios, mielos , meilios akimirkos.... dažnai stengiuos įsidėti į ausis nematomus ausų kamštukus

mūsų maži vargeliai ir dideli džiaugsmeliai.... ir kaip greitai jos auga.... ech... sustokit akimirkos žavingos..
Čia gal ir ne visai į temą, bet visgi apie mamas....
Ryškiausi pokyčiai po vaikų gimimo yra šie:
Vaikų klegesys tampa tavo namų muzikiniu fonu.
Didžiausia svajonė - išsimiegoti.
Pradedi pastebėti visas nėščias moteris ir mažus vaikus. (Kur jie buvo anksčiau?)
Knygų lentynas papildo naujausios knygos apie vaikų auklėjimą.
Namų interjeras įgauna naują tendenciją - žaislai, žaisliukai...ar yra nors viena vieta namuose be jų?
Pusryčiai - 15 val. tapo įprastu reiškiniu. (mamytei dažniausiai ir vėliau )
Pradedi suprasti teletabius. Jie tau netgi patinka.
Įgauni sugebėjimą užmigti vos padėjus galvą. Dažnai šalia vaiko. Su drabužiais.
Žurnalus moterims pakeičia žurnalai vaikams ir apie vaikus.
Šlubuoja atmintis: nebeprisimeni, kada paskutinį kartą buvai kine/teatre ar restorane be vaikų.
Iš kitos pusės lavėja matematikos įgūdžiai - žinai vaiko kiekvieną priaugtą gramą ir centimetrą.
Tapai visavertės mitybos eksperte (nori, kad vaikas gautų kuo daugiau vitaminų).
Tapai medicinos eksperte - žinai ką ir kuo gydyti, dar ir draugei patarsi, susirgus jos vaikui.
Tačiau auklėjimo ekspertės įgūdžiai greitai išgaruoja. Taip lengva būdavo auklėti svetimus vaikus.
Pradedi suprasti, ką norėjo pasakyti tėvai: Kai turėsi savo vaikų, mus suprasi". Tėvai buvo teisūs.
Tavo smegenys dirba kaip interneto paieškos sistema Google. Per dieną iškyla šimtai klausimų: Kodėl nemiega? Per ilgai miega? Nevalgo? Kodėl visą dieną valgė? Kodėl neramus? Kada iškelti į kitą kambarį? ir panašūs klausimai.
Padidėjo mano širdis. Nežinojau, kad taip beprotiškai mylėsiu savo vaikus

nuostabiai aprasyta istorija!