Įkraunama...
Įkraunama...

dvi pametinukės Dievo dovanėlės

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 10 29, 12:51)
Sidrulka, labai labai džiaugiuosi kartu su Jumis. Nuostabu.
Ir labai noriu palinkėti kitoms šeimoms tokios pilnatvės.

DĖKOJAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nuostabios mergaites 4u.gif
Atsakyti
WOW! Nuostabu! wub.gif wub.gif
4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad si istorija su laiminga pabaiga wink.gif dziaugiames kartu su Jumis smile.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija. 4u.gif Stiprybes jusu seimai. Sveikatytes abiems mergytems.
Atsakyti
dėkojam labai už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 10 04, 17:25)
IR DAR... kas met tuos dvylika metų verkdavau vis skaudžiau per motinos dieną , girdėdama dainą ,,aš širdyje labai myliu savo mamą"....

cray.gif ir as verkiu, nors man ir neteko tiek ilgai laukt savo stebukliuku ...

Labai labai suzavejo jusu istorija - grazu be galo wub.gif Isivaizduoju, kokie dabar esat laimingi, galedami po sitiekos metu prie krutines glaust issvajotas dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 11 20, 23:11)
cray.gif ir as verkiu, nors man ir neteko tiek ilgai laukt savo stebukliuku ...
Labai labai suzavejo jusu istorija - grazu be galo  wub.gif Isivaizduoju, kokie dabar esat laimingi, galedami po sitiekos metu prie krutines glaust issvajotas dukrytes  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

kadangi vis niekaip neprisiruošiu įkelti mažylės atėjimo šian pasaulin istorijos, tai bent pasirodysim, kaip augam.... jau pusmetukė mūsų coliukė (6,1kg)

user posted image

user posted image

mano ūkis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kuo šilčiausi, margiausi sveikinimai visoms artėjančių Velykų proga 4u.gif gražių ir tvirtų margučių šnd prisidažykit 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sidrulka, taip gera buvo perskaityt istorija pilna neeilines motiniskos meiles. Vienas Dievas tezino, del ko gyvenimas siuncia tokius isbandymus, bet svarbiausia, kad jie iveikti ir tikslas pasiektas wub.gif Bukit laimingi! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 07 balandžio 2012 - 10:50
dėkojam labai.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti