Labai idomi istorija, ir taip neiprastai aprasyta

dėkojam už gražius žodžius
reikės ir pačiai dar kartą paskaityti, prisiminti......
nes dabar tai aplinkui siautėja dvi išdykėlės

reikės ir pačiai dar kartą paskaityti, prisiminti......

pasirodo linksmosios pametinukės .... linksmos ir pašėlę merginukės auga... tėveliams nebėra kada liūdėti.... priliūdėjome jau 12 metų.... o dabar smagumėlis
miegojimo ypatumai:

3. iojo tortadienio saldaus stalo vaišės

Naujametinė mėgėjiška šeimyninė fotosesija:

Papildyta:
pasivažinėjimas po gimtąjį kaimą- kas su rogutėmis, kas su vežimėliu, kas pėsčiomis (po Naujų metų tėvelis prailgino rogutes ir padarė su dviem sėdimom vietom) :

karnavalas darželyje:

gimtadienis darželyje:

miegojimo ypatumai:

3. iojo tortadienio saldaus stalo vaišės
Naujametinė mėgėjiška šeimyninė fotosesija:

Papildyta:
pasivažinėjimas po gimtąjį kaimą- kas su rogutėmis, kas su vežimėliu, kas pėsčiomis (po Naujų metų tėvelis prailgino rogutes ir padarė su dviem sėdimom vietom) :

karnavalas darželyje:

gimtadienis darželyje:

Koks stebuklas, koks grozis!! Nuostabi istorija
vaikuciams Jusu galima tik pavydeti tokios saunios SUPER mamytes!!!! Sveikatos ir laimes Jusu nuostabiai seimai!!

Be galo gražiai aprašyta, tiek gimimas, tiek kasdienybė.. ir šaunuoliai tėveliai, tiek stiprybės laukti, tikėti ir auginti
O mergyčių žavumas, tikros sesytės
O jau kaip juokiaus iš tų Aldonų!!!!! Kai gimdžiau (2012 m. vasarą), Daktarėliui visos mergytės buvo Angelės
Išėmus maniškę, seselė klausia - tai kokį vardą, mamyt, duosi? Pasakiau, o Daktarėlis - pala pala, taigi sakei, bus Angelė?? Sakau, ginčytis prieš gimdymą nenorėjau
Tikrai nerealus Gydytojas..

O jau kaip juokiaus iš tų Aldonų!!!!! Kai gimdžiau (2012 m. vasarą), Daktarėliui visos mergytės buvo Angelės

Nuostabi, jausminga ir įkvepianti istorija
Mergytės gražuolės, o teveliai šaunuoliai
Sėkmės ir laimės Jūsų puikiai šeimynėlei

Dėkoju visoms už gražius žodžius, žavius palinkėjimus

dar po šiai dienai ir tikriausiai visą gyvenimą brauksiu džiaugsmo ašaras, žiūrėdama į savo padūkėles
d'ville, kaip auga Jūsų mažylis/mažylė? pamenu, jog konsultavomės žindymo klausimais
, tik Jūsų avataras buvo kitas

dar po šiai dienai ir tikriausiai visą gyvenimą brauksiu džiaugsmo ašaras, žiūrėdama į savo padūkėles

d'ville, kaip auga Jūsų mažylis/mažylė? pamenu, jog konsultavomės žindymo klausimais

QUOTE(sidrulka @ 2013 03 18, 22:40)
, tik Jūsų avataras buvo kitas 

Dėkui, kad teiraujatės

Ir Jūs visi būkit sveiki, ir sesytės, ir tėveliai

sveikutės,
čia nuorodėlė į fotoreportažą iš Dovilės antrojo gimtadienio:
http://www.supermama...;#entry62944546

man pačiai ši foto tokia labai smagi ir linksma- kaskart, kai į ją pasižiūriu, norisi ir man juokits
reikia įsirėminti kur nors matomoj vietoj, tai pastoviai bus gera nuotaika:)
čia nuorodėlė į fotoreportažą iš Dovilės antrojo gimtadienio:
http://www.supermama...;#entry62944546
man pačiai ši foto tokia labai smagi ir linksma- kaskart, kai į ją pasižiūriu, norisi ir man juokits