Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 15:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar namų darbus nuvyk daryt  biggrin.gif

Norėjau, bet pagailo, sako, kad mus pažįsta, gal tikrai pažįsta, aš tai nežinau tokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 10 06, 15:30)
Cia ta zalia stipriai jau nugesinta.  doh.gif

Ne žolėj esmės ieškok, gera ta žalia smile.gif
Atsakyti
taks...dabar tikiuosi prisiminsiu viską lotuliukas.gif

Pandre - man jb patiko foto, norėtusi šviesesnės , ir su pusesesere,nu tokia miela foto, gal kitokio kadravimo norėtusi,bet kažkaip man ir tos ryškios spalvos vaikučiams tinka - spalvota vaikystė 4u.gif

gotte - sveika 4u.gif lauksim fotomoto 4u.gif

Zirze - na žalia spalva, su skaitmenos žalia aš seniai kariauju doh.gif bet gal čia labiau iš kito kampo bučiau fotografavusi blush2.gif

Maggie- pirmoji foto ,nu man kažkaip labai paprastai, per daug centruota, norėtusi kažkokios šviesos,o vat tavo auto man šviesa ir visą kitą labai patinka,tik biški kojytės nukirstos ne per labai jau gerą vietą,bet aj bus tų kojų 4u.gif

Zirze - na dar karteli pasikartosiu,kad šiai merginai tiktų kitoks įvaizdis - pabandyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 16:45)

Zirze - na žalia spalva, su skaitmenos žalia aš seniai kariauju  doh.gif bet gal čia labiau iš kito kampo bučiau fotografavusi  blush2.gif

Zirze - na dar karteli pasikartosiu,kad šiai merginai tiktų kitoks įvaizdis - pabandyk  blush2.gif

aha

ir aha,pabandysiu kai busiu Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 16:25)
laikykit mane, kad neičiau prisipažint..biggrin.gif

no no no!!! ryt tai rytgi dra komentuoja zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 06 spalio 2011 - 15:59
Maggie, visai nieko autoportretas smile.gif o portretas, tai nzn, beveik gerai, tik gal stambesniu planu norėtųsi g.gif

Kristukas, gera ta žalia, man gražiai rodo, ir viskas čia gerai toj fotkėj smile.gif

Yvete- prasinešiau pro tavo flickrą, prisiprašei biggrin.gif

psio, daugiau nieko nebekometuosiu, pavargau, dafiga šiandien prisikomentavau biggrin.gif nu nebent ką nors iš koto verčiančio įdėsit, tai tada jooo, nepatylėsiu biggrin.gif
Papildyta:
aij tiesa, Yvete, niekada nesirodai, tai tiesą pasakius net nežinojau ką maždaug fotografuoji, tik kažkur per miglą žinojau, kad j/b darbai, bet kokie, tai nežinojau.. taip ,kad dažniau reikškis smile.gif
Atsakyti
ajaj, visai prastai jaučiuosi, kai ką pakomentavau flick'e, man ten buvo paprasčiau, nespėjau čia...

Šeštadienį organizuojat susitikimą? Niugi kaip smagumas, ar priimtumėte mane neišmanelę? Pajamčiau tėčio zenitą, bet nieko jame neišmanau dar... Nežinau net...
Atsakyti
išminusavo mane efote, bet man dzin, man žiauriai patinka šita foto rolleyes.gif vienitelė mano nuotrauka , kurią pas save ant sienos pasikabinčiau, jei butas normalus būtų biggrin.gif nu ir pasidžiaugsiu aš ja biggrin.gif gali drėbt kiek tik norit, kad nepatinka, man dzin smile.gif

user posted image

Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 16:34)
išminusavo mane efote, bet man dzin, man žiauriai patinka šita foto  rolleyes.gif vienitelė mano nuotrauka , kurią pas save ant sienos pasikabinčiau, jei butas normalus būtų  biggrin.gif nu ir pasidžiaugsiu aš ja  biggrin.gif  gali drėbt kiek tik norit, kad nepatinka, man dzin smile.gif

padovanosi man tą su žolėm iš žaidimo? biggrin.gif
šita irgi gera, irgi jamčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 16:38)
padovanosi man tą su žolėm iš žaidimo? biggrin.gif
šita irgi gera, irgi jamčiau smile.gif 4u.gif

he he, taip ir galvojau, kad taip pamanysi hah.gif vazončiką kalėdinį atsiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 16:42)
he he, taip ir galvojau, kad taip pamanysi  hah.gif  vazončiką kalėdinį atsiųsiu  biggrin.gif

siųsk tik nepezėjus.. ir išvis, tokios senos moterys kaip aš turėtų per ne kalėdinius mainus gauti, o kalėdinį atnašavimą biggrin.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 16:46)
siųsk tik nepezėjus.. ir išvis, tokios senos moterys kaip aš turėtų per ne kalėdinius mainus gauti, o kalėdinį atnašavimą biggrin.gif devil.gif

biggrin.gif 000054.gif santa2.gif

o, rimtai panašu į tą aną fotkę kur žolės? blyn, čia gi meškerė, čia visai kitas objektas biggrin.gif aš taip nežaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 16:52)
biggrin.gif  000054.gif  santa2.gif

o, rimtai panašu į tą aną fotkę kur žolės? blyn, čia gi meškerė, čia visai kitas objektas  biggrin.gif  aš taip nežaidžiu  biggrin.gif

taigi pati matai, kad panašu biggrin.gif
Atsakyti