Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 17:52)
biggrin.gif  000054.gif  santa2.gif

o, rimtai panašu į tą aną fotkę kur žolės? blyn, čia gi meškerė, čia visai kitas objektas  biggrin.gif  aš taip nežaidžiu  biggrin.gif

doh.gif http://www.flickr.co...N08/6213647283/
ne, skiriasi foto kaip du vandens lasai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 16:54)
taigi pati matai, kad panašu biggrin.gif

****, pasiduodu biggrin.gif nu tikrai savaitgalis su fanarais laukia, išsidaviau gi ankčiau laiko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 10 06, 16:56)
doh.gif  http://www.flickr.co...N08/6213647283/
ne, skiriasi foto kaip du vandens lasai smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 16:57)
****, pasiduodu  biggrin.gif  nu tikrai savaitgalis su fanarais laukia, išsidaviau gi ankčiau laiko  doh.gif

viskas gerai, neilgai ir kitoms liko laukti, tik trys valandikės... thumbup.gif puiki foto, nustebinai pačia maloniausia prasme smile.gif

Cheles, gali ir 20 val. pavaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 17:59)
viskas gerai, neilgai ir kitoms liko laukti, tik trys valandikės... thumbup.gif  puiki foto, nustebinai pačia maloniausia prasme smile.gif

Cheles, gali ir 20 val. pavaryt biggrin.gif

galiu. liko 2 val.
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 06, 17:00)
galiu. liko 2 val.

yessssss... biggrin.gif liko dvi valandos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 16:59)
viskas gerai, neilgai ir kitoms liko laukti, tik trys valandikės... thumbup.gif  puiki foto, nustebinai pačia maloniausia prasme smile.gif

4u.gif

bet ir spėjo mane ant šitos, arba ant anos kur balionas biggrin.gif įdomu kieno ten.. įtariu , kad ypač....

aij, dar kažkas spėjo, kad mano ta gatvinė su diedukais, bet tai kad gyvenime nieko panašaus nefotkinau, nei vieno tokio kadro neturiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 17:52)
biggrin.gif  000054.gif  santa2.gif

o, rimtai panašu į tą aną fotkę kur žolės? blyn, čia gi meškerė, čia visai kitas objektas  biggrin.gif  aš taip nežaidžiu  biggrin.gif

man net nekilo abejonių, kad abi iš tos pačios dienos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2011 10 06, 18:00)
galiu. liko 2 val.

nuu, kap tyčia manęs nebus biggrin.gif teks grįžt greičiau namo biggrin.gif
Atsakyti
nu tai tada dar su pinholu iš tos pačios dienos pasivaidensiu smile.gif žodžiu, išbandžiau kažką naujo sau, ir man visai patiko ir procesas ir rezultatai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
kiek grozybiu pridejot viskas patiko labai biggrin.gif blush2.gif

o del zaidimo pasisakysiu,kad nei viena manes neatspejo,nesistebiu,as juk savo braizo neturiu ir apkritai tik niekucius fotografavau biggrin.gif va savaitgali apturejau tik 1 savo fotosesija ir kas idomu sutinku po mano foto su kritika, komentarais labai ,bet man kaip pirmas blynas visai nieko bigsmile.gif as noriu jau prisipzint irgi na nieko iki vakaro sulauksim tadu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 16:52)

Nu labas... cia jau taip akivaizdziai panasu, kad net sakyt nereikia, ir objekto pakeitimas pedsaku visai nepaslepia biggrin.gif

Man patinka sita nuotrauka su meskere. Apie ta su zolem jau pasisakiau TEN - fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
tik kelis psl nuo savo posto perskaičiau daugiau nepajėgsiu.
Brumbrumai, gerai pagalvojai, man nebūdinga pavirkauti sm. Tiesiog tokiu būdu norėjau pažiūrėti ar kas pakomentuos ar kaip visada komentarų bus kiek jų būna. O tekstas su nuotrauka žinok nieko bendro neturi. Tiesiog reikėjo kokios nors vaiko foto smile.gif

O tokią žinutę rašiau, nes paskutiniu metu per dažnai rašoma, kad laukiami mano komentarai, kad aš pirmą kart kažką pakomentavau ir t.t. Nu pabodo man, norėjau pirštu atgal bakstelti, kad pradžioje reikia pažiūrėti ką mes dėl kitų darom. Ir apskritai, mano komentarai, palyginus tarkim su Akashos, tai niekalai. Vertinkit tai ką turit ir patys stenkitės.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 06, 17:56)
tik kelis psl nuo savo posto perskaičiau daugiau nepajėgsiu.
Brumbrumai, gerai pagalvojai, man nebūdinga pavirkauti sm. Tiesiog tokiu būdu norėjau pažiūrėti ar kas pakomentuos ar kaip visada komentarų bus kiek jų būna. O tekstas su nuotrauka žinok nieko bendro neturi. Tiesiog reikėjo kokios nors vaiko foto smile.gif

O tokią žinutę rašiau, nes paskutiniu metu per dažnai rašoma, kad laukiami mano komentarai, kad aš pirmą kart kažką pakomentavau ir t.t. Nu pabodo man, norėjau pirštu atgal bakstelti, kad pradžioje reikia pažiūrėti ką mes dėl kitų darom. Ir apskritai, mano komentarai, palyginus tarkim su Akashos, tai niekalai. Vertinkit tai ką turit ir patys stenkitės.

Zinai, mums iki tave toli.O kaip zinoma, kiausiniai vistos nemoko, imho:)
Mes stengiames tikrai:)Tik vieni cia lygus, o kiti lygesni.Vieniems sukramtoma, pamokoma, parodoma, kiti gi nematomi:).O asmeniniu pergyvenimu kiekviena cia turi apsciai, tik ne visi cia nesa.Sorry, jei izeidziau:)
Atsakyti