Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 06, 19:47)
pavarei konkrečiai biggrin.gif

eksperimentavau. įdomiausia, kad po visų bomžų ir pan. nė viena neleido sau pagalvoti, kiek daug niekalo yr pas visus. VISUS. I mean VISUS VISUS smile.gif
Atsakyti
As ir visai "sviezia" foto siunciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 06, 19:28)

Zirze, si kiek geresne spalviskai! Kazka darei,ane? Nes tas rukas lb jau pamelynavo rolleyes.gif

dariau, tik jau nepamenu ka, kiekviena foto skirtingai apdirbinejau rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 06, 19:37)

is visos rodytos fs, si man geriausia smile.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 06, 20:37)

Mačiau Zirzė jautriai sureagavo į komentarus. Nu ta foto tikrai nėra gera. Bet aš tai nustebau, kad ji tavo. Tarkim Frederikos foto, kur vandenyje. Juk tu fotografavi ar ne. Ji man nuostabi. Paskui dar kažkokia buvo, kuri labai patiko. Ir vat nesuderinama šita foto, su tom. Taigi, tikrai nemeluoju komentarais. Įkeltum čia neanonimiškai tą patį pasakyčiau. Tiesiog tarp tavo foto, labai didžiuliai skirtumai kartais.
Arba tarkim tas vaikutis prie žalių rodos durų. Na irgi tavo foto. Su šituo portretuku nesulyginama.

taip,zinau jau dabar, kad susimoviau, nors iki siol, man ta foto ziauriai patinka smile.gif
man taip buna, ir gan daznai, kad buna toooks didelis suolis gilyn i bedugne, kad net stabdziai nepadeda sustot lotuliukas.gif mokykloje kiek pamenu pastoviai taip budavo man rolleyes.gif gerai gerai, dar gerai, ir se tau - duda biggrin.gif taip ir cia smile.gif as daznai paskubomis darau viska, is to nesuziurejimo, neapgalvojimo gaunasi tokios kliurkos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 10 06, 19:34)
parodysiu savo bandymus  blush2.gif kas netingesit kokius pastebijumus ar visai trinamos nuotraukos bus ,save ivertinciau 6.5 balu  biggrin.gif

man patiko 4 ir 5 4u.gif tiesa 4-oje kirpciau desines, o 5-oje noretusi daugiau erdves virs ir po modeliu, mano nuomone smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 06, 19:37)
Kad jau visos demaskuotos, o galit brūkštelt, ar rinkotės naujas foto, ar archyvuose ieškojot. Nes kartais galima suklysti su tais archyvais. Ypač tik tik pradedantiems. Pačioje pradžioje savaitė jau daug reiškia. Ateini visiškai žalias, o žiūrėk sužinai kas yra diafragma, suvoki kaip ją pritaikyti savo vizijoms ir žiū jau šuolis į priekį.

mano nuotrauka fotografuota specialiai siam zaidimui sio pirmadienio ryta likus 15 min iki darbo pradzios biggrin.gif didelis dekui uz visus nuosirdzius komentarus. tikrai likau patenkinta savo darbu rolleyes.gif o la la, vienintele, saunuoles biggrin.gif ale malionu, kai tavo darbas prilyginamas su labiau pazengusio darbu blush2.gif

p.s. na ir aisku jokios juostos as neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 06 spalio 2011 - 20:07
jėėėėėga šitas žaidimas! biggrin.gif
Say, netikėtai čia taip biggrin.gif
Atsakyti
o man labai spalvų norisi. rudeniškų.
Gal sekantis žaidimas kas nors apie tai. Na gal banalu, bet medžiai taip greit nusispalvina ir jei pražiopsai žiū jau pliki... Tai vat, nesinori pražiopsot.
Nors aš siūlau, bet nedalyvausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 10 06, 19:34)
parodysiu savo bandymus  blush2.gif kas netingesit kokius pastebijumus ar visai trinamos nuotraukos bus ,save ivertinciau 6.5 balu  biggrin.gif

priimk mane i draugus flickr ax.gif

iš čia rodytų man pirma patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 spalio 2011 - 20:14
QUOTE(Yvette @ 2011 10 06, 20:08)
o man labai spalvų norisi. rudeniškų.
Gal sekantis žaidimas kas nors apie tai. Na gal banalu, bet medžiai taip greit nusispalvina ir jei pražiopsai žiū jau pliki... Tai vat, nesinori pražiopsot.
Nors aš siūlau, bet nedalyvausiu  ax.gif

Jaučiu matei, bet jei ne imk. Žinau žinau, priešpaskutinė ir paskutinė, bet spalvos čia šviežio rudens. Sekmadienį varysiu fotkint daugiau smile.gif gal ką gero padarysiu, nes pirmą kart gyvenime pasirašiau planą laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 spalio 2011 - 20:16
nu va , įvyko kulminacija rolleyes.gif šakės kaip buvo įdomu, gerų emocijų pasikroviau thumbup.gif nustebus dėl Say lotuliukas.gif nu šakės, kiek nuotruakų prisiuntė, faina, linksma buvo biggrin.gif

labiausiai patiko nuotrauka su baliončiku, ir Ypač nuotrauka smile.gif

aij dar dėl Virdžinijos irgi nustebus, nors daug pylos gavai, bet na pažangą tai didelę matau smile.gif peržiūrėjau tavo FS nuotraukas, neduoda komentuoti.. na graži aplinka, visai gražiai apdirbtos nuotraukos.. dabar beliko ieškoti įdomesnių kampų, pozų, bei nedaryti tokių banalių klaidų kaip kreivas horizontas wink.gif

kas dar g.gif dar kažką norėjau pasakyt, bet pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 06, 21:15)
Jaučiu matei, bet jei ne imk. Žinau žinau, priešpaskutinė ir paskutinė, bet spalvos čia šviežio rudens. Sekmadienį varysiu fotkint daugiau smile.gif gal ką gero padarysiu, nes pirmą kart gyvenime pasirašiau planą laugh.gif

šitą mačiau ir idėja labai patiko, kaip ir kur sudėjai giliukus. Nepyk, jei pasinaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 06, 21:05)
man patiko 4 ir 5 4u.gif tiesa 4-oje kirpciau desines, o 5-oje noretusi daugiau erdves virs ir po modeliu, mano nuomone  smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 06, 21:14)
priimk mane i draugus flickr  ax.gif

iš čia rodytų man pirma patiko  mirksiukas.gif

jau pridejau 4u.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 21:22)

aij dar dėl Virdžinijos irgi nustebus, nors daug pylos gavai, bet na pažangą tai didelę matau  smile.gif  peržiūrėjau tavo FS nuotraukas, neduoda komentuoti.. na graži aplinka, visai gražiai apdirbtos nuotraukos.. dabar beliko ieškoti įdomesnių kampų, pozų, bei nedaryti tokių banalių klaidų kaip kreivas horizontas wink.gif

kas dar  g.gif  dar kažką norėjau pasakyt, bet pamiršau  biggrin.gif

idejau ir pastebejau kreiva horizonta blush2.gif aciu 4u.gif

Atsakyti
Svajone, jei rimtai, rinkdama foto net nepagalvojau, kad galėčiau stiprias siųsti biggrin.gif nežinau, kodėl. vos išgirdus apie žaidimą gimė mintis pakvailioti biggrin.gif man irgi patiko, bet kitą kartą pažadu nebekvailioti, neprovokuoti, nebesimaskuoti.. kažkas kitas klouno etiketę lai ima biggrin.gif

ačiū Cheles už gerą idėją..wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 spalio 2011 - 20:35