QUOTE(pandre @ 2011 10 06, 20:05)
As gi parasiau, kad asmeniskai man ta foto kalbanti...emocinga, tai tikrai dzin tas pirstukas..as tik bandziau pasakyti, kad pries Stipriuosius fotografus nesakomi tokie dalykai..o neduok Die naujoke tai parodytu, butu tikrai pakomentuota
Bet gerai, reikia gi mokintis nuo pradziu..jei nera emociju, tai bent pirstukai tebunie pas mus 

Tai va, kai foto kalba tada tokios detales visai niekines pasidaro. Na tiesiog neuzkliuva. Bet gerai,kad tai pastebejai, vadinasi didele tikimybe, kad tokiu klaidu nepadarysi ir jei sugebesi padaryti toki pat kalbanti portreta be nukirsto pisciuko, taip pat visi apipils aikciojimais ir netures prie ko prisikabinti

QUOTE(rG @ 2011 10 06, 20:30)
Jo jo, va kodėl aš tų ir nuotraukų dėt nebenoriu, nes smulkmenas vardina, kurios man visai ne esminės
Todėl ir mąstau, kas yra, kodėl tas smulkmenas vardina, wtf? Supratau, kad arba įdėjus reikia nekreipti dėmesio į tokius komentarus, arba tiesiog nedėti, kol būsi užtikrintas ta esme, visuma, kad tokie komentarai tiesiog bus tau pačiam niekiniai ir būsi užtikrintas tuo ką darai... Juk va ir dabar - žolė, kojos, akys bla bla. Nuotrauka būtų stipri, niekas nekibtų prie tokių dalykų.
Nenoriu nuvertinti pastangų, kurie pasakoja apie kompozicijos taisykles ir pan., bet reikia atsirinkti jau ir kam jas sakyti. Kam man sakyti Yvetei, žinai, pas Tave horizontas kreivas, ką ji pati nemato? Nė už ką nepatikėsiu, gi kai akis įvaldyta, tie paviršiniai dalykai labai gerai matosi, nesimato nebent ta hoherencija, giluminiai sluoksniai.

Nenoriu nuvertinti pastangų, kurie pasakoja apie kompozicijos taisykles ir pan., bet reikia atsirinkti jau ir kam jas sakyti. Kam man sakyti Yvetei, žinai, pas Tave horizontas kreivas, ką ji pati nemato? Nė už ką nepatikėsiu, gi kai akis įvaldyta, tie paviršiniai dalykai labai gerai matosi, nesimato nebent ta hoherencija, giluminiai sluoksniai.
Negaliu tau pritarti. Manau klaidas reikia pastebeti, kad ir kiek zmogus pazenges. Nes ir kiti mokosi is tu klaidu. Tiesiog pats autorius i toki komentara kreips maziau demesio, nes ir pats ta klaida mati ir jam ji nebus tokia svarbi visumoje. Bet tarkim kazkuri naujoke jau zinos, kad galima daryti kitaip. Noreciau labiau issiplesti sia tema, bet rasau ant plancetes, tai baisiai nepatogu.

Dabar dar noriu siek tiek apie savo komentavima pasisakyt. Labai malonu zinoma, kad taip ivertinat, bet tikrai jie nera aukso vertes