Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 22:06)
Taigi, stai prasome, kaip teisingai priduoti krauja PRL tyrimui:

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 18:51)
Matai, Afrodite, jus jau ta stebukla turejote ir zinote, kad imanoma, jus zinote kas tai per jausmas. O mes to nezinom. Todel jus norite daug brandziau negu mes.

Todėl reziume : sulaukus pirmojo vaiko, antrojo noras dar galingesnis ir niekur nuo to nepabėgsi. Teks tuo pačiu keliu keliauti ne vieną kartą.......

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 17, 16:22)
wub.gif
Laikykis... console.gif
nebūtinas receptas, aš pregnylį seniai pirkau,nežinau,kokios kainos, nes pastarąjį kartą pirkau Ovitrelį, mokėjau apie 80Lt. Pirkau be recepto.

pas mus klinikoje 70 ovitrelle....

QUOTE(Puk @ 2011 10 17, 22:39)
Todėl reziume : sulaukus pirmojo vaiko, antrojo  noras dar galingesnis ir niekur nuo to nepabėgsi. Teks tuo pačiu keliu keliauti ne vieną kartą.......

as nei kiek to neabejoju... labai pavydziu jums, ir labai tuo pat metu suprantu, kodel jus taip atipriai norite antro. Duok D ir visi kiti mums irgi sito jausmo 4u.gif
O mums - bent jau pirmojo susilaukti. Pas S siandien sutikau viena pazistama, vajej, ji tokia jauna, o ten del tos pacios priezasties... Nesupratau tik, uz ka JAI tas.. Juk ji jauna.. As tai senute, man jau galima po tokius daktarus trankytis, bet ji... Grazi, protinga, jauna.. Jai uz ka???
Atsakyti
Merginos o kada jums daro ehoskopija pries stimuliacija kokia ciklo diena?as jau nieko nesuprantu man lv gydytojas pasake, kad turi buti echo padaryta vaginaliniu budu, bet juk 5 c.d. man dar mmm bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 09:01)
Merginos o kada jums daro ehoskopija pries stimuliacija kokia ciklo diena?as jau nieko nesuprantu man lv gydytojas pasake, kad turi buti echo padaryta vaginaliniu budu, bet juk 5 c.d. man dar mmm bus unsure.gif

visom taip ir daro 3-5 ciklo dieną, t.y. per mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 09:09)
visom taip ir daro 3-5 ciklo dieną, t.y. per mmm mirksiukas.gif

as suprantu, bet ar vaginaliniu budu daro?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 09:13)

nu tai taip
Atsakyti
[quote=Maidenana,2011 10 18, 00:29]

as perku ovitrelle 60 lt is savo gines, o pregnyl - 36 lt (berods)
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 09:14)
nu tai taip

oj aciu labai uz atsakyma, nuraminai, jau pamaniau as cia viena tokia blush2.gif nepikit, kad tiek klausimu uzdavineju, cia bus pirmas mano IUI su stimuliacija, labai jaudinuosi unsure.gif , gerai, kad man nuo 5 c.d. prasideda stimuliacija, menesines jau beveik pasibaigs, bet neisivaizduoju kaip butu dare man ta echo 3 c.d. sia diena pas mane labai gausiai eina blush2.gif
Papildyta:
[quote=spinsa,2011 10 18, 09:17]
[quote=Maidenana,2011 10 18, 00:29]
as perku ovitrelle 60 lt is savo gines, o pregnyl - 36 lt (berods)
[/quote]
oho tai nera labai brangiai. O as nusprendziau lesiti ovitrelli, nes kiek perskaiciau intike su juo lengviau yra, ten jau jis paruostas tik reikia susileisti. Man parase, kad nupirkciau 0.25 mg, cia tur but viena ampule g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 09:13)

nu taip
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 10:20)
oj aciu labai uz atsakyma, nuraminai, jau pamaniau as cia viena tokia blush2.gif nepikit, kad tiek klausimu uzdavineju, cia bus pirmas mano IUI su stimuliacija, labai jaudinuosi unsure.gif , gerai, kad man nuo 5 c.d. prasideda stimuliacija, menesines jau beveik pasibaigs, bet neisivaizduoju kaip butu dare man ta echo 3 c.d. sia diena pas mane labai gausiai eina blush2.gif
Papildyta:

oho tai nera labai brangiai. O as nusprendziau lesiti ovitrelli, nes kiek perskaiciau intike su juo lengviau yra, ten jau jis paruostas tik reikia susileisti. Man parase, kad nupirkciau 0.25 mg, cia tur but viena ampule g.gif

ovitrelle yra mazyte adatyte su paruostu jau naudoti koncentratu, tik bakst i pilva nei jauciu nei ka, o pregnyl - paprastas svirkstas su tokia bigsmile.gif adata ir dviem ampulytem, kurias reikia paciai susimaisyt ir durti i uzpakaliuka blink.gif . as jau geriau nusipirksiu ovitrelle brangiau, bet nors durtis vienas malonumas.
tik galvoju ar sitie abu sprogdukai skiriasi kuom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 18 spalio 2011 - 08:27
QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 09:27)
ovitrelle yra mazyte adatyte su paruostu jau naudoti koncentratu, tik bakst i pilva nei jauciu nei ka, o pregnyl - paprastas svirkstas su tokia  bigsmile.gif  adata ir dviem ampulytem, kurias reikia paciai susimaisyt ir durti i uzpakaliuka  blink.gif . as jau geriau nusipirksiu ovitrelle brangiau, bet nors durtis vienas malonumas.
tik galvoju ar sitie abu sprogdukai skiriasi kuom?

Man LV gydytojas parase, kad paskirtis ju vienoda, niekuom nesiskiria, tik firmos, taigi ir as tada geriau leisiuos su ovitrelliu ax.gif bijau, kad i uzpakaliuka nepataikisiu, nematysiu ten nieko blush2.gif Oj greiciau jau ateitu mmm ir kitas antradienis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 09:34)
Man LV gydytojas parase, kad paskirtis ju vienoda, niekuom nesiskiria, tik firmos, taigi ir as tada geriau leisiuos su ovitrelliu ax.gif bijau, kad i uzpakaliuka nepataikisiu, nematysiu ten nieko blush2.gif Oj greiciau jau ateitu mmm ir kitas antradienis ax.gif

Maidenana o tu ovitrelli pacioj Jolsanoj perki?
Atsakyti