Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Maidenanaaa, ar gerai atsimenu, kad esi tik vieną kartą pridavus prolaktiną ir tai ne visai pagal "taisykles"? ir su gydytoja nusprendėt iš to vieno tyrimo, kad tau reikia vaistų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2011 - 12:05
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:05)
Maidenanaaa, ar gerai atsimenu, kad esi tik vieną kartą pridavus prolaktiną ir tai ne visai pagal "taisykles"? ir su gydytoja nusprendėt iš to vieno tyrimo, kad tau reikia vaistų?

o koks pas tave prl, nes mano per auskstas pastojimui turbut, kaip susinervinau 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 13:07)
o koks pas tave prl, nes mano per auskstas pastojimui turbut, kaip susinervinau 4u.gif  verysad.gif

neparašei prie savo tyrimų atsakymų normų, todėl sunku ką spręst..
mano ~900, bet su tavo nelyginsime, nes tikriausiai skirtingi vienetai
bet kuo toliau, tuo labiau abejoju, kad problema jame, savaitgalį pagal "taisykles" priduosiu kraują, va tada žiūrėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2011 - 12:14
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:13)
neparašei prie savo tyrimų atsakymų normų, todėl sunku ką spręst..
mano ~900, bet su tavo nelyginsime, nes tikriausiai skirtingi vienetai
bet kuo toliau, tuo labiau abejoju, kad problema jame, savaitgalį pagal "taisykles" priduosiu, va tada žiūrėsim.

mano 491 mIU/I, tai irgi nemazas, ech...o kaip ji teisingai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 13:15)
o kaip ji teisingai padaryt?

Maidenana buvo įdėjusi "receptą"

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 22:06)
3 valandos maziausiai po atsibudomo turi praeiti. Nes PRL auksciausia lygi pasiekia kai buni ka tik-ka tik atsibudes. Lietuviskai taisykliu neradau, bet tikiuosi, rusiskai moki. jei ne, isversiu. Taigi, stai prasome, kaip teisingai priduoti krauja PRL tyrimui:
Забор крови для анализа содержания пролактина должен производиться с 9 до 12 часов утра натощак. Женщине следует хорошо отдохнуть, накануне воздержаться от половых сношений.
Исключается гинекологическое обследование и осмотр молочных желез перед взятием крови.

Накануне забора крови воздержитесь от сексуальных контактов, от посещения сауны или бани и от употребления алкоголя даже в самой незначительной дозе. Не рекомендуется сдавать этот анализ сразу же после стрессовой ситуации, поэтому, если вы понервничали накануне анализа, то лучше всего будет отложить его проведение на какой-нибудь другой день. Перед анализом также будьте осторожны с грудью и не допускайте ее травмирования. Непосредственно перед анализом расслабьтесь и просто полежите полчаса. За час до анализа откажитесь от сигарет. Очень важно соблюдать все рекомендации по анализу на пролактин. В противном случае анализ может показать либо заниженный, либо завышенный уровень данного гормона, и, как следствие, даст толчок к сдаче других ненужных анализов с подозрением на какую-либо патологию в организме.

O stai imanomos problemos, jeigu PRL vis delto, aukstas:

Если анализ на пролактин показал повышенный уровень, то врач на основании этих результатов может предполагать наличие:
беременность или кормление грудью,
синдром галактореи-аменореи,
синдром поликистозных яичников,
дисфункции, опухоли гипофиза,
заболевания гипоталамуса,
гипотиреоз,
почечную недостаточность,
цирроз печени,
аутоиммунные заболевания – ревматоидный артрит, диффузный токсический зоб, системная красная волчанка,
гиповитаминоз В6,
стресс,
повреждения грудной клетки.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:19)
Maidenana buvo įdėjusi "receptą"

aha skaiciau sita, taip ir dariau, tik dariau puse 9 ryto, eina sau, kaip susinervinau, o pas daktare tik ketvirtadieni doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 13:05)

ne, pridavinejau 2 kartus. Pirma "ne pagal taisykles" buvo netoli 800, kita cikla "pagal taisykles" normos ribose - 548 (norma 550), taciau vistiek perdaug. Geriausiai yra 200 arba 12 kitais vienetais. O man buvo 33 pirma karta ir 22 antra. Todel nusprendeme pasibromkriptinintis. Laukiu mmm ir einu vel priduoti, bus 2 ciklai ant bromkriptino.
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 13:30)
aha skaiciau sita, taip ir dariau, tik dariau puse 9 ryto, eina sau, kaip susinervinau, o pas daktare tik ketvirtadieni doh.gif  verysad.gif

Tai puse 6 turejai keltis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 13:30)
ne, pridavinejau 2 kartus. Pirma "ne pagal taisykles" buvo netoli 800, kita cikla "pagal taisykles" normos ribose - 548 (norma 550), taciau vistiek perdaug. Geriausiai yra 200 arba 12 kitais vienetais. O man buvo 33 pirma karta ir 22 antra. Todel nusprendeme pasibromkriptinintis. Laukiu mmm ir einu vel priduoti, bus 2 ciklai ant bromkriptino.

kodėl lauki mmm tam, kad priduoti?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 12:32)
Papildyta:

Tai puse 6 turejai keltis.

keliausi po 7 doh.gif o jei daktare neskirs vaistu, savivaliaut nereiktu, ane blush2.gif numirsiu tuoj is nerimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 11:34)
davai mastome taip, kad bebrai veikia.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 11:35)
Mergaites dar vienas klausimas man kilo blush2.gif o closta kada reikia gerti rytais ar vakarais?ar jokio skirtumo?

aš gerdavau rytais, bet turbūt jokio skirtumo.

Parašysiu truputį pagal temos pavadinimą blush2.gif
Dėl IVF..
Kaip jūs tvarkotės su stresu? Turiu galvoje... Aš labiausiai bijau daryt IV netgi ne dėl sveikatos, ne dėl skolintų pinigų, net gal ne dėl neigiamo rezultato dėl fakto.. Aš bijau tos nervinės būsenos po IVF. NEsugebu valdyt nervų, savo kūno. Kai darau NT, man viskas dreba viduje, verčiasi, kojos virpa, širdis gerklėje perplakinėja... Ir man taip baisu, kad kai jau tie embrioniukai bus pilvelyje, norėsis ramių dviejų savaičių laukimo, o aš žinau,kad to nesugebu. NEsugebu netryznioti dėl keikvieno skausmelio, požymio, nors ir žinau, kad nieko tie požymiai nereiškia, nesugebu pasiekti, kad nesvyruočiau, pajautus pilvo maudenimus, jeigu ryte suplanuoju NT, naktį negaliu užmigti, o kai jau ateinu į wc, tai širdis taip plaka, atrodo, kažaks būgnais daužo. Ir..jeigu nepasiseks, žinau, kad turbūt bus blogai, kauksiu, bliausiu, depresuosiu, bet man net ne tai baisiausia - išgyvensiu kaip nors. Turiu dėl ko. Bet labiausiai bijau, kad kaltinsiu save dėl nesėkmės, nes nesugebėjau nurimti, o tokiam stresuojančiam organizme žirniukai nenori tvirtintis unsure.gif Ar dar kam nors taip būna? Ar jūs sugebate kažkaip suderinti savo kūno ir proto veiklą, nes viena yra pasakyti sau, kad kaip bus taip, ramiai, nesiparinu,žiūriu filosofiškai, o visai kas kita- suvaldyti somatiką. aš visada tokia, viduriuoju, žiaugčioju dėl streso, jeisu sustabdė policija, nesvarbu,kda nieko blogo nepadariau, pridarysiu nesąmonių, užgesiu, nerasiu rankinės, dokumentų, atidarysiu visus 4 langus, žodžiu, elgsiuos kaip visiška idiotė. Ir būtent dėl to aš labiausiai bijau IVF..bijau, kad nesutvarkysiu nervų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 13:34)
keliausi po 7 doh.gif o jei daktare neskirs vaistu, savivaliaut nereiktu, ane blush2.gif numirsiu tuoj is nerimo doh.gif

laikykis, man irgi tik ketvirtadienį pas gydytoją mirksiukas.gif
o sasivaliauti nereikėtų, visgi vaistai.. geriau pasikonsultuoti su kitą gydytoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 18, 13:37)
bijau, kad nesutvarkysiu nervų doh.gif

paskaičius ir aš jau dėl tavęs bijau unsure.gif gal uspakajoncų reik pagert unsure.gif pasitark su gydytoju
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 12:39)
laikykis, man irgi tik ketvirtadienį pas gydytoją mirksiukas.gif
o sasivaliauti nereikėtų, visgi vaistai.. geriau pasikonsultuoti su kitą gydytoja smile.gif
Papildyta:
paskaičius ir aš jau dėl tavęs bijau unsure.gif gal uspakajoncų reik pagert unsure.gif pasitark su gydytoju

4u.gif laikomes abi isikabinusios biggrin.gif eina sau, o gal cia vat del to ir nepastoju vis doh.gif jetaus jetaus blink.gif
Atsakyti