Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 09:37)
Maidenana o tu ovitrelli pacioj Jolsanoj perki?

taip. ir gonal irgi is ten.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 10:06)
taip. ir gonal irgi is ten.

tai as tada neskubesiu pirkti, antradieni nuesiu pas S ir tada nupirksiu ten ax.gif
Atsakyti
Miau 4u.gif

Maidenana..

Ok, tyliu, nieko nežinau apie tavo situaciją, tai tada tiesiog sėkmės, kad viskas išsispręstų 4u.gif
Dėl amžiaus... oi, senute tu... Mes 25 neturėjom, kai pradėjom planuoti, na iš kur pas 25 metų neturintį vyrą bloga sperma, a? Nei žalingų įpročių, nei blogų genų, giminėj visi po 3-5 vaikus. Ir ką..
Dėl norėjimo - ačiū už supratimą, taip, lyginant tą norą.. seniau tas noras buvo toks abstraktesnis, dabar jau aiškiai žinau,ko noriu, ko neturiu, kas tai yra. Ir kad tikrai verta viską iškentėti.

Norėjau, kad vyras padarytų spermos tyrimą, kad galėtume palyginti su ukrainietišku tom pačiom sąlygom. Gi sugripavo aną savaitę, dar dabar paipaliojasi, taigi taip ir nepadarė. Ech...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 10:10)
tai as tada neskubesiu pirkti, antradieni nuesiu pas S ir tada nupirksiu ten ax.gif
aisku, neskubek. As tik closta eurovaistineje perku, o visa kita klinikoje.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 18, 10:32)
Miau 4u.gif

Maidenana..

Ok, tyliu, nieko nežinau apie tavo situaciją, tai tada tiesiog sėkmės, kad viskas išsispręstų 4u.gif
Dėl amžiaus... oi, senute tu... Mes 25 neturėjom, kai pradėjom planuoti, na iš kur pas 25 metų neturintį vyrą bloga sperma, a? Nei žalingų įpročių, nei blogų genų, giminėj visi po 3-5 vaikus. Ir ką..
Dėl norėjimo - ačiū už supratimą, taip, lyginant tą norą.. seniau tas noras buvo toks abstraktesnis, dabar jau aiškiai žinau,ko noriu, ko neturiu, kas tai yra. Ir kad tikrai verta viską iškentėti.

Norėjau, kad vyras padarytų spermos tyrimą, kad galėtume palyginti su ukrainietišku tom pačiom sąlygom. Gi sugripavo aną savaitę, dar dabar paipaliojasi, taigi taip ir nepadarė. Ech...

aciu. aciu uz palaikyma. laikykite kumsciu uz musu seima, kad viskas tik gerai baigtusi..

Nu as labai tikiuosi, kad rezultatai bus pagereje. Nors - kaip atskirsi katrie "tikresni"? Gal LT rezultata bus zyyyymiai geresni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 10:49)
aciu. aciu uz palaikyma. laikykite kumsciu uz musu seima, kad viskas tik gerai baigtusi..

Nu as labai tikiuosi, kad rezultatai bus pagereje. Nors - kaip atskirsi katrie "tikresni"? Gal LT rezultata bus zyyyymiai geresni  mirksiukas.gif

Laikau. Stipriai suspaustus.

Tai va tas ir yra, norėjau padaryti iš akrto, kad būtų aišku, jeigu skiriasi, tai dėl to, kad skiriasi metodikos. Dabar, kai bus praėję daugiau laiko, jeigu čia bus geresni, nebežinosiu,kad dėl metodikos, ar dėl to, kad, pvz, bebrai suveikė ir t. t. Žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 18, 11:24)
Laikau. Stipriai suspaustus.

Tai va tas ir yra, norėjau padaryti iš akrto, kad būtų aišku, jeigu skiriasi, tai dėl to, kad skiriasi metodikos. Dabar, kai bus praėję daugiau laiko, jeigu čia bus geresni, nebežinosiu,kad dėl metodikos, ar dėl to, kad, pvz, bebrai suveikė ir t. t. Žodžiu.

davai mastome taip, kad bebrai veikia.
Atsakyti
Mergaites dar vienas klausimas man kilo blush2.gif o closta kada reikia gerti rytais ar vakarais?ar jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 12:35)
Mergaites dar vienas klausimas man kilo blush2.gif o closta kada reikia gerti rytais ar vakarais?ar jokio skirtumo?

siaip jokio skirtumo,as pvz 2,5 tabletes gerdavau iskart visas vakare kada sociau pavalgau, nes ryte as nieko nevalgau, o ant tuscio skrandzio gerti nesinori
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 11:35)

Man praeita stimuliacija reikejo gerti dvi, viena ryte, kita vakare. O si karta bus viena. Tai gersiu ryte. o vakare man bus gonal. As kazkaip nenoriu, kad jie maisytusi.
Atsakyti
Sveikos mergytes, cia dar parasysiu, gal zinot kaip vertinti tokius tyrimus? blush2.gif
LH 9,14

FSH 5,44

PRL 23,2 ng/ml, tai 23.2 reikia daugint is 21.2 doh.gif tai 491.84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 18 spalio 2011 - 11:07
Labas rytas mergaites 4u.gif
Registruojuosi sitoje temeleje jei priimsite ax.gif
Po nepavykusio IUI su MB per atostogas labai ilgai kalbejomes ir nutarem nebemetyti pinigu IUI , o iskart pereiti prie IVF, man dar sunku su ta mintim susitaikyti blush2.gif , o MB kazkaip labai ramiai i tai reagavo , mazdaug reikia tai reikia wub.gif
Gal ka patartumet ka nupirkti MB, kad jo turta pagerinti, nera pas ji jis prastas, bet labai norisi ispausti maximuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 18, 12:06)
Labas rytas mergaites  4u.gif
Registruojuosi sitoje temeleje jei priimsite  ax.gif
Po nepavykusio IUI su MB per atostogas labai ilgai kalbejomes ir nutarem nebemetyti pinigu IUI , o iskart pereiti prie IVF, man dar sunku su ta mintim susitaikyti  blush2.gif , o MB kazkaip labai ramiai i tai reagavo , mazdaug reikia tai reikia  wub.gif
Gal ka patartumet ka nupirkti MB, kad jo turta pagerinti, nera pas ji jis prastas, bet labai norisi ispausti maximuma  doh.gif

gal irgi bebra?
na, musu jau isbandyti receptai:
1. bebras
2. tamoxi
3. tribulus terresteris
4. zolininkas
5. cinkas+foline rugstis
6. gonal
Atsakyti