Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 15:49)
kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi

įdomiai čia smile.gif ir D tiki, ir pas burėją eini? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 spalio 2011 - 14:58
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 15:58)
įdomiai čia smile.gif ir D tiki, ir pas burėją eini? rolleyes.gif

as labai tikinti, o pas bureja neejau, paprasiau forume mergaites paziureti ka kortos sako blush2.gif , paskui atsiprasiau Dievulio sios nuodemes, nes kiek zinau tai nuodeme, bet mes zmones ir norim bet kokiu budu suzinoti kas gi musu laukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:00)
mes zmones ir norim bet kokiu budu suzinoti kas gi musu laukia blush2.gif

ir geriau pasidarė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:02)
ir geriau pasidarė? smile.gif

oj geriau neklausk, kaip kokia durne dabar bijau daryti IUI, nes pamastau, o gal ir tiesa, kad tol kokia vasara apstosiu arba ten dveju metu laikotarpyje doh.gif
Geriau neeiti ir nieko neklausti, o tiketi Dievu, ir bus kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:04)
bijau daryti IUI, nes pamastau, o gal ir tiesa

mesk iš galvos tas nesąmones, pamiršk, juk pati viską supranti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:06)
mesk iš galvos tas nesąmones, pamiršk, juk pati viską supranti mirksiukas.gif

ta ir darau ax.gif laukiu mmm, kad pradeciau stimuliacija ax.gif tikiuosi, kad viskas bus gerai, aisku trupuciuka bijau irtu vaistu ir ovitrelio, nes reikes paciai susileisti, bet ko tik nepadarisi del leliuko, be to juk as ne viena tokia, nors aisku tai irgi neramina, bet nors galiu cia sulaukti patarimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:10)
ta ir darau ax.gif laukiu mmm, kad pradeciau stimuliacija ax.gif

kaip jums, merginos, gerai, kad galit kažką daryt... man tik laukt belieka.. o jau buvau IUI prisisvaigus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:13)
kaip jums, merginos, gerai, kad galit kažką daryt... man tik laukt belieka.. o jau buvau IUI prisisvaigus sad.gif

atleisk gal ka praleidau, kodel tau belieka laukti?negali dabar IUI daryti?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:15)
atleisk gal ka praleidau, kodel tau belieka laukti?negali dabar IUI daryti?

kai prolaktinas toks aukštas, nėra prasmės, trukdo ovuliacijai, apvasinimui, prisitvirtinimui.. nebent ketvirtadienį rentgenas nieko neparodys, per savaitę "numušiu" TTH, šeštadienį pridavus kraują, prl bus normalus, tada bus galima bėgti pas vais.spec. ir ant smūgio daryt IUI natūr. cikle, kol jis neįpusėjo biggrin.gif realu?? man atrodo, kad ne..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:19)
kai prolaktinas toks aukštas, nėra prasmės, trukdo ovuliacijai, apvasinimui, prisitvirtinimui.. nebent ketvirtadienį rentgenas nieko neparodys, per savaitę "numušiu" TTH, šeštadienį pridavus kraują, prl bus normalus, tada bus galima bėgti pas vais.spec. ir ant smūgio daryt IUI natūr. cikle, kol jis neįpusėjo biggrin.gif realu?? man atrodo, kad ne..

nu pas mane PRL 411 kai norma yra 620, nezinau man lv gydytojas nesake, kad turiu ji musti, as klausiau jo sake, kad nieko daryti nereikia, be to jokiu pozymiu neturiu, mmm reguliarios, jokiu isskyru is krutu nera, nu nezinau da kai nuesiu pas S ziuresiu ka ji man pasakis, aisku PRL tyrima dariau tik viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 15:57)
aj tiesa sakant galima tik Dievu tiketi ir melsti ji, kad mes visos taptumem nestuke.gif , o visos burejos ir zvaigzdziu pasakimai nu ka as zinau, gal kaz kiek ir tiesa. Juk tu ir siais metais buvai pastojusi, taigi zvaigzdes pamelavo tau.
Papildyta:

nu bliamba kaz kaip net baisiai nuskambejo unsure.gif nu tikiuosi, kad ne sprogs ta bomba ir viskas susitvarkis 4u.gif

ne, nepamelavo, nes siaip metais man buvo visiskai netinkami metai nestumui. Ir akurat. Man supranti, siaip metais netekau darbo, kuriame dirbau pastaruosius 7 metus (bankrutavo, tai as siandien penkta diena bedarbe...), netekau buto, kuriame gyvenau pastaruosiu 6 metus, mociute nuolat sirgo, pas vyra itin ziaurios problemos prasidejo, vos is univerkes manes neismete, nes laiku nesumokejau (bet issisukau, tiesa, tai man kainavo 34 egzai per 6 savaites...). Tai net jeigu as ir pastociau - 100%, kad persileisciau, nes nu jau tokie stresai, kad vajej.

Labai tikiuosi, kad susitvarkys ir niekas nesprogs. Sito siuo metu as net labiau noriu, nei lialiaus.

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:00)
as labai tikinti, o pas bureja neejau, paprasiau forume mergaites paziureti ka kortos sako blush2.gif , paskui atsiprasiau Dievulio sios nuodemes, nes kiek zinau tai nuodeme, bet mes zmones ir norim bet kokiu budu suzinoti kas gi musu laukia blush2.gif
na, ateities zinojimas visada visais laikais budavo zmonijos didziausias troskimas...

QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:19)

o man atrodo - realu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 16:57)
ne, nepamelavo, nes siaip metais man buvo visiskai netinkami metai nestumui. Ir akurat. Man supranti, siaip metais netekau darbo, kuriame dirbau pastaruosius 7 metus (bankrutavo, tai as siandien penkta diena bedarbe...), netekau buto, kuriame gyvenau pastaruosiu 6 metus, mociute nuolat sirgo, pas vyra itin ziaurios problemos prasidejo, vos is univerkes manes neismete, nes laiku nesumokejau (bet issisukau, tiesa, tai man kainavo 34 egzai per 6 savaites...). Tai net jeigu as ir pastociau - 100%, kad persileisciau, nes nu jau tokie stresai, kad vajej.

nu joooo problemu aisku ne mazai, bet viskas issispres, pamatysi mirksiukas.gif , o siaip kiti metai jau greitai, kiek cia liko iki naujuju du menesiukai trupuciuka daugiau, ir busi jau pilvoooota rolleyes.gif
Atsakyti