QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 15:57)
aj tiesa sakant galima tik Dievu tiketi ir melsti ji, kad mes visos taptumem

, o visos burejos ir zvaigzdziu pasakimai nu ka as zinau, gal kaz kiek ir tiesa. Juk tu ir siais metais buvai pastojusi, taigi zvaigzdes pamelavo tau.
Papildyta:
nu bliamba kaz kaip net baisiai nuskambejo

nu tikiuosi, kad ne sprogs ta bomba ir viskas susitvarkis
ne, nepamelavo, nes siaip metais man buvo visiskai netinkami metai nestumui. Ir akurat. Man supranti, siaip metais netekau darbo, kuriame dirbau pastaruosius 7 metus (bankrutavo, tai as siandien penkta diena bedarbe...), netekau buto, kuriame gyvenau pastaruosiu 6 metus, mociute nuolat sirgo, pas vyra itin ziaurios problemos prasidejo, vos is univerkes manes neismete, nes laiku nesumokejau (bet issisukau, tiesa, tai man kainavo 34 egzai per 6 savaites...). Tai net jeigu as ir pastociau - 100%, kad persileisciau, nes nu jau tokie stresai, kad vajej.
Labai tikiuosi, kad susitvarkys ir niekas nesprogs. Sito siuo metu as net labiau noriu, nei lialiaus.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 16:00)
as labai tikinti, o pas bureja neejau, paprasiau forume mergaites paziureti ka kortos sako

, paskui atsiprasiau Dievulio sios nuodemes, nes kiek zinau tai nuodeme, bet mes zmones ir norim bet kokiu budu suzinoti kas gi musu laukia
na, ateities zinojimas visada visais laikais budavo zmonijos didziausias troskimas...
QUOTE(zuzla @ 2011 10 18, 16:19)
kai prolaktinas toks aukštas, nėra prasmės, trukdo ovuliacijai, apvasinimui, prisitvirtinimui.. nebent ketvirtadienį rentgenas nieko neparodys, per savaitę "numušiu" TTH, šeštadienį pridavus kraują, prl bus normalus, tada bus galima bėgti pas vais.spec. ir ant smūgio daryt IUI natūr. cikle, kol jis neįpusėjo

realu?? man atrodo, kad ne..
o man atrodo - realu
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.