Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 19, 10:59)

miau-miau kucyniau 4u.gif
gal votis koks nors? tiesiog persalai ir plyso? siuo atveju kraujas gerai - prasivalo zaizdele. Zodziu, yra toks dalykas kaip "skubi pirmoji pagalba", uz kuria, tu siaip 9% savo algos kas menesi moki. Ir plius dar darbdavys beveik 31%. Tai vat. Suzinai kada priima tavo gine, nuperki kavos maisiuka, nueini prie kabineto, kai sesele iskisa gava (o geriau butu gydytoja iskisusi), placiai nusisypsai ir sakai "atrodo turiu beda, tik jus man galite padeti". Zodziu, zmones labai linke susireiksminti, tai jeigu ja pastatysi ant pjedestalo - ji greitai ir maloniai ras tau 5 minutes. As visada taip darau, kai man ko nors skubiai reikia - padeda. Viskas, rengiesi ir maaars i poliklinika.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 19, 11:02)
Gal kokie pusle tiesiog, esu kaz kur skaiciusi, kad buna tuoj vietoj susidaro pusle ir gali buti pulinga, gal tau ir pliso, aisku geriausiai nueik pas gine, gal priims, juk situacija ne kasdienine g.gif Bliamba kaip pagalvoju vargses mes moteris, ko tik nebuna pas mus doh.gif kaz kaip mastau, kad vyrams lengviau gyventi rolleyes.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 19, 11:11)
miau-miau kucyniau  4u.gif
gal votis koks nors? tiesiog persalai ir plyso? siuo atveju kraujas gerai - prasivalo zaizdele. Zodziu, yra toks dalykas kaip "skubi pirmoji pagalba", uz kuria, tu siaip 9% savo algos kas menesi moki. Ir plius dar darbdavys beveik 31%. Tai vat. Suzinai kada priima tavo gine, nuperki kavos maisiuka, nueini prie kabineto, kai sesele iskisa gava (o geriau butu gydytoja iskisusi), placiai nusisypsai ir sakai "atrodo turiu beda, tik jus man galite padeti". Zodziu, zmones labai linke susireiksminti, tai jeigu ja pastatysi ant pjedestalo - ji greitai ir maloniai ras tau 5 minutes. As visada taip darau, kai man ko nors skubiai reikia - padeda. Viskas, rengiesi ir maaars i poliklinika.

Ačiū, saulytės, jau pabuvau pas ginę, nuėjau nesiregistravusi, pernai pakeičiau ginę,šita man superinė, visada priima, tik, vėpla, dažniausiai tuščiom nueinu, per vėlai prisimenu doh.gif ,jau kitą kartą reikės kažką galvoti. Akušerė mane pamatė, sakau, aš nesiregistravusi, bet man skubu, sako, gal gerų naujienų turi? ne, sakau, neturiu, užtat turiu kvailą problemąsmile.gif žodžiu.. pasirodo, tikriausiai įaugo plauko galiukas, supūliavo, ginė išspaudė rankomis ten viską (aš tik įsikibau..akušerė- kvėpuok, kvėpuok:) . nu jau taip "saldu" buvo doh.gif , pritepė kažkokio antibiotinio tepalo, sako, gyvensi:) Ot su manim vis.. doh.gif na bet jau mažiau skauda, džiaugiuosi, kad nieko blogo, ne koks brudas iš neaišku kur.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 19, 10:59)
Miau 4u.gif

reikia.. Nu tik tokių š ir betrūko unsure.gif

tai gali ne tik pas gine , o į odos dispanserį koki nueiti, pas mus ten visada galima gauti vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 19, 15:59)
tai gali ne tik pas gine , o į odos dispanserį koki nueiti, pas mus ten visada galima gauti vieta  4u.gif

tokios vietos bet kam nerodysi rolleyes.gif be to, tik dabar išsiaiškino, kad tai tik įaugęs plaukelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 19, 16:10)
tokios vietos bet kam nerodysi rolleyes.gif be to, tik dabar išsiaiškino, kad tai tik įaugęs plaukelis 4u.gif

ne bet kam , o daktarui , nesakiau gi nueik i parduotuvę, o jei butu blogai pasidarė kur nors ir atvažiuotu greitoji su felčeriu, ką pasakytum, kad bet kam nerodysiu

labai gerai kad viskas išsisprendei , pasisteng neperšalti, nes labai jau dabar jautriai viskas ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 19, 16:15)
ne bet kam , o daktarui , nesakiau gi nueik i parduotuvę, o jei butu blogai pasidarė kur nors ir atvažiuotu greitoji su felčeriu, ką pasakytum, kad bet kam nerodysiu

ai nu vistiek, viena yra ginekologas, o kita - odos gydytojas blush2.gif aš nerodyčiau hihihi.gif

kaip gerai, kad pamėlynavo tavo parašiukas, naujas mėnuo, naujas laukimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 spalio 2011 - 15:38
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 19, 15:54)
Ačiū, saulytės, jau pabuvau pas ginę, nuėjau nesiregistravusi, pernai pakeičiau ginę,šita man superinė, visada priima, tik, vėpla, dažniausiai tuščiom nueinu, per vėlai prisimenu doh.gif ,jau kitą kartą reikės kažką galvoti. Akušerė mane pamatė, sakau, aš nesiregistravusi, bet man skubu, sako, gal gerų naujienų turi? ne, sakau, neturiu, užtat turiu kvailą problemąsmile.gif žodžiu.. pasirodo, tikriausiai įaugo plauko galiukas, supūliavo, ginė išspaudė rankomis ten viską (aš tik įsikibau..akušerė- kvėpuok, kvėpuok:) . nu jau taip "saldu" buvo doh.gif , pritepė kažkokio antibiotinio tepalo, sako, gyvensi:) Ot su manim vis.. doh.gif  na bet jau mažiau skauda, džiaugiuosi, kad nieko blogo, ne koks brudas iš neaišku kur.
nu matai kaip viskas gerai smile.gif nepersalk ir saugok save dabar smile.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 19, 15:59)
tai gali ne tik pas gine , o į odos dispanserį koki nueiti, pas mus ten visada galima gauti vieta  4u.gif
oooo, tas tai taip - pas mus ten visada laisva biggrin.gif
Atsakyti
priviet mirksiukas.gif
ko taip tylu??
aš jau po rentgeno ir endokrinologės konsultacijos - su hipofize, ačiū D, viskas tvarkoj rolleyes.gif sakau, tai gal tas prl momentinis, sako, gal, todėl laukiam, nueisi pas neurologą, okulistą, pakartosim tyrimą ir tada spręsim.. o tai lapkričio pati pabaiga doh.gif sad.gif pasirodo aš prieš metus dariausi prl (ot trumpa atmintis doh.gif ) ir jis buvo prie viršutinės ribos, bet mano ginė/višta man nieko nepasakė mad.gif endo padarė išvadą, kad gal mano prl turi tendenciją didėti mastau.gif tai dar viena priežastis palaukti tam, kad sužinoti to priežastį..
okej, sakau, kaip jums mano skydliaukės tyrimai (FT4 13,56 (11,5-22,7) TTH 2,029 (0,64-6,27))? sako, pastojama ir su tokiais rezultatais, bet jei labai filosofuoti, galima prisikabinti, galiu skirti tiroksiną, taip padidinsim FT4 tokiu būdu pamažindami TTH, nes jie susiję (bet pasakė, kad TTH mažinsim iki ~1,6; kai TTH ~0,n, tada jau didesnė persileidimo tikimybė)
žodžiu, receptą išrašė, paaiškino, kaip gerti, bet ar gerti - spręsti paliko man, nes supranta, kad noriu kažką daryt, bet ji pati palauktų..

reziumuojant, susinervinau, prl šeštadienį nedarysiu, tiroksiną pradėsiu pirmadienį.
Atsakyti
Labas, merginos, - leidausi GONAL, kad užauginčiau folikulų, man liko trys porcijos po 75 ml - DOVANOJU, JEI KAM REIKIA. Visos porcijos spec.ampulėse, adatos užsideda vis naujos. Laikau šaldytuve - imkite kam reikia, nes tinkamas tik iki lapkričio 10 dienos! Mano mob.: 8 682 49297.
Atsakyti
Sveikutės,
ačiū visoms 4u.gif Man dar kol kas nelabai palengvėjo, bet tikiuosi,kad jau pradės lengvėti doh.gif
Žiūrėkit, klausimas: mano TTH 1,17 (vakar pažiūrėjau kortelėje), neberandu, kur buvo apie tai kalbėta, kiek ta norma, norint nestuke.gif ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
zuzla tai ka mastai daryti, gersi ar negersi? o as jau jauciu, kad greitai mmm atkeliaus, tada prasides mano kelias rolleyes.gif , trupuciuka baugu del stimuliacijos, bet nieko kaip nors.
Mergaites kas pirko NT is intereneto, as uzsisakiau 20 vnt 10 jautrumo ir is visko mokesiu tik 30 lt, ar taip gali buti, as pirma karta taip perku, todel ir klausiu, pasirode per pigiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 20, 10:30)
Žiūrėkit, klausimas: mano TTH 1,17 (vakar pažiūrėjau kortelėje), neberandu, kur buvo apie tai kalbėta, kiek ta norma, norint  nestuke.gif ?

nu tipo ~1 ir turėtų būti mastau.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 20, 10:31)
zuzla tai ka mastai daryti, gersi ar negersi?

na beveik nemąstau, manau, gersiu mellow.gif
Atsakyti