Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 17:27)
nu joooo problemu aisku ne mazai, bet viskas issispres, pamatysi mirksiukas.gif , o siaip kiti metai jau greitai, kiek cia liko iki naujuju du menesiukai trupuciuka daugiau, ir busi jau pilvoooota rolleyes.gif

che che, mano prognoze sekantiems metams yra daug tragiskesne nei siu smile.gif (visos prognozes sentencija "kancia"). Pas mane kazkoks Starunas siauteja iki 2012 pabaigos, berots, tai nesiseks visur. Ir bandyk netiketi. Man dare astrologe profesionalia prognoze, siemet uzsisakiau sekantiems, nes pasitvirtino vat siu metu. tai neturiu kaip ir teises sakyti, kad neveikia. O astrologiniai metai yra nuo gimtadienio iki gimtadienio, tad man iki vasario dar galio "sie" metai.
O sekantiems metams yra nestumas, tik neaisku su rezultatu. Bet kad nestumas bus - 100%.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:08)
che che, mano prognoze sekantiems metams yra daug tragiskesne nei siu smile.gif (visos prognozes sentencija "kancia"). Pas mane kazkoks Starunas siauteja iki 2012 pabaigos, berots, tai nesiseks visur. Ir bandyk netiketi. Man dare astrologe profesionalia prognoze, siemet uzsisakiau sekantiems, nes pasitvirtino vat siu metu. tai neturiu kaip ir teises sakyti, kad neveikia. O astrologiniai metai yra nuo gimtadienio iki gimtadienio, tad man iki vasario dar galio "sie" metai.
O sekantiems metams yra nestumas, tik neaisku su rezultatu. Bet kad nestumas bus - 100%.

nu tai jei iki vasario nepastosi tada lauskim kitu metu, tada jau tikrai busi nestuke.gif
as jau nieko nenoriu zinoti nei nuo bureju nei nuo astrologiu, bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 18:08)

Tai viskas gerai, nėštumas gi trunka didžiąją metų dalį - kitais metais prasistumdai problemas, pastoji, atvaikštai nestuke.gif o kai tik persirita į dar kitus metus iš karto ir 2.gif sūpuoji
ax.gif

Paaiškinkit ką reiškia "funkcinės kilmės"? Na pvz išskyros iš krūtų funkcinės kilmės
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 18, 19:44)
nu tai jei iki vasario nepastosi tada lauskim kitu metu, tada jau tikrai busi nestuke.gif
as jau nieko nenoriu zinoti nei nuo bureju nei nuo astrologiu, bus kaip bus smile.gif
iki vasario as galiu pastoti, tik kad netinkami metai nestumui smile.gif Na, stresu perdaug, bla bla. Tuoj issikelti reikes, tai tampytis visokius maisus ir t.t. Nu tai kas be ko - bus kaip bus. Tik kad as zinau kaip bus biggrin.gif

QUOTE(maika @ 2011 10 18, 19:57)
Tai viskas gerai, nėštumas gi trunka didžiąją metų dalį - kitais metais prasistumdai problemas, pastoji, atvaikštai  nestuke.gif o kai tik persirita į dar kitus metus iš karto ir  2.gif sūpuoji 
ax.gif
Paaiškinkit ką reiškia "funkcinės kilmės"? Na pvz išskyros iš krūtų funkcinės kilmės

Hmmmm, as tai noreciau jau ant kitu metu galo supoti.. Vajej vajej, jau 1,5 metu planavimo. Laikas bega.

"Funkcines kilmes" - as taip suprantu, kad imama normali busena/bukle (to ar ano) ir vystymosi/veiklos proceso eigoje atsiranda kazkoks sutrikimas. Kazkokioje vietoje yra ar hormonu isderinimas, ar kazkoks panasus baubas... As tai taip suprantu. Na o tavo pateiktame pvz - isskyros is krutu yra hormoninis sutrikimas, nestumas pvz, kai HCG pakila... arba kazkokia liga yra kur buna isskiros is krutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 spalio 2011 - 19:35
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:33)
iki vasario as galiu pastoti, tik kad netinkami metai nestumui smile.gif Na, stresu perdaug, bla bla. Tuoj issikelti reikes, tai tampytis visokius maisus ir t.t. Nu tai kas be ko - bus kaip bus. Tik kad as zinau kaip bus biggrin.gif
Hmmmm, as tai noreciau jau ant kitu metu galo supoti.. Vajej vajej, jau 1,5 metu planavimo. Laikas bega.

Viskas taip ir susidėlioja - dabar laikas netinkamas, o paskui, persinešiojus maišus ir pan. ir t.t., bus ir nestuke.gif
Tikiu 4u.gif ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:33)
"Funkcines kilmes" - as taip suprantu, kad imama normali busena/bukle (to ar ano) ir vystymosi/veiklos proceso eigoje atsiranda kazkoks sutrikimas. Kazkokioje vietoje yra ar hormonu isderinimas, ar kazkoks panasus baubas... As tai taip suprantu. Na o tavo pateiktame pvz - isskyros is krutu yra hormoninis sutrikimas, nestumas pvz, kai HCG pakila... arba kazkokia liga yra kur buna isskiros is krutu.

4u.gif
Pas mane yra tokių išskyrų ir nesuprantu kodėl verysad.gif Galvojau dėl prolaktinomos ir PRL, bet jis numuštas žemiau apatinės ribos... Mamologas irgi nieko konkretaus nepasakė (rado cistą), gal hormonų disbalansas, gal funkcinės kilmės (dėl to ir paklausiau kas tai, nes paskui pagalvojau gal ką painioju, ar ne taip nugirdau, ar pamiršau), bet tipo ne dėl cistos... Tai kodėėėėėėl?
Atsakyti
Pas mane yra tokių išskyrų ir nesuprantu kodėl verysad.gif Galvojau dėl prolaktinomos ir PRL, bet jis numuštas žemiau apatinės ribos... Mamologas irgi nieko konkretaus nepasakė (rado cistą), gal hormonų disbalansas, gal funkcinės kilmės (dėl to ir paklausiau kas tai, nes paskui pagalvojau gal ką painioju, ar ne taip nugirdau, ar pamiršau), bet tipo ne dėl cistos... Tai kodėėėėėėl?
[/quote]
Pas mane taip kazkada yra buve, PRL normos ribos, tai aiskino tuo, kad "kruties pieno liaukutes yra pasiruosusios kaip ir dirbti, todel gali pasitaikyti isskyru". Man , kai dare echoskopija, tai minejo, kad yra labai daug pieno liauku...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:08)
Man dare astrologe profesionalia prognoze, siemet uzsisakiau sekantiems, nes pasitvirtino vat siu metu. tai neturiu kaip ir teises sakyti, kad neveikia.

Labas rytas, as ir viena astrologe turiu bet nerealia, kiek ejau viskas pildosi ji sudarineja 3men mazdaug i prieki, ir mano draugei pasake kad bus skirybos ta ir ta men lygiai taip ir buvo, veliau pasake kad kova-balandi pastot tikrai turiu ir taip ir buvo deja nesekmingai, paskui kai ziurejau toliau sake bus pergyvenimai sita tema gruodi, bet paskaiciavom kad gimdymo data iseina taip ir palikom ta kart. Db man labai idomu kas bus gruodi, nes nestumas kaip ir ivyko bet ne toks kokio laukem, tai mastau kadangi sio ciklo vid einu pas gyd jis paskirs ateit ciklo pradzioj kas bus lapkriti tai va ka nors sumastysim ir gruodi bus vel nestuke.gif o pergyvenimu tai aisku kad bus ojojoj kiek smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 19, 07:10)
Pas mane taip kazkada yra buve, PRL normos ribos, tai aiskino tuo, kad "kruties pieno liaukutes yra pasiruosusios kaip ir dirbti, todel gali pasitaikyti isskyru". Man , kai dare echoskopija, tai minejo, kad yra labai daug pieno liauku...

Ir kaip viskas baigėsi? Buvo koks nors gydymas? Kokios spalvos išskyros buvo? Gausiai? Pačios bėgo ar išspaust reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 19, 09:38)
Ir kaip viskas baigėsi? Buvo koks nors gydymas? Kokios spalvos išskyros buvo? Gausiai? Pačios bėgo ar išspaust reikėjo?

Parasiau i az, gydymo jokio neskyre
Atsakyti
Miau 4u.gif

Sangria 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 15:42)
a? ka? klok. nes nebeatstosiu smile.gif

ne, nieko,prirašiau kilometrą ir viską ištryniau blush2.gif Pagalvojau, kad vis per daug atvirauju viešoje erdvėje, bet aišku, nieko ten labai tokio :irnesakyk

Imk 4u.gif dėl visų problemų.

O man ..stresas.. tokia delikati problema. Žodžiu, esu aš linkusi į visokias zarazas, pienliges, vaginozes ir pan, atrodo, kad po tiltu dirbčiau doh.gif Ir užvakar pradėjo skaudėti "ten". Iškilęs kažkoks darinys..net nežinau, galvojau, pūslelinė kokia, bet lyg ir ne (ir pyp iš kur????), žodžiu, vakar augo, skaudėjo, šiandien ryte nueinu į wc - kraujas, galvoju, mmm, nu taip nemažai jo, o mmm turi ateiti penktadienį. Paskui žiūriu..gi iš to darinio kraujuoja, plyšo. Aš neįsivaizduoju, kas ten. Paskambinau į kliniką, pas ginę nėra vietų nei į mokamą, nei į nemokamą, bet eisiu ir brausiuos tiesiog turbūt, nes žiauriai neramu, koks čia triperis prisikabino, neplanuočiau nestuke.gif , gal neimčiau į galvą..bet dabar..neaišku, kas per zaraza, gal gydyti reikia.. Nu tik tokių š ir betrūko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 19, 10:59)
Miau 4u.gif

Sangria 4u.gif
ne, nieko,prirašiau kilometrą ir viską ištryniau blush2.gif  Pagalvojau, kad vis per daug atvirauju viešoje erdvėje, bet aišku, nieko ten labai tokio :irnesakyk

Imk  4u.gif  dėl visų problemų.

O man ..stresas.. tokia delikati problema. Žodžiu, esu aš linkusi į visokias zarazas, pienliges, vaginozes ir pan, atrodo, kad po tiltu dirbčiau doh.gif  Ir užvakar pradėjo skaudėti "ten". Iškilęs kažkoks darinys..net nežinau, galvojau, pūslelinė kokia, bet lyg ir ne (ir pyp iš kur????), žodžiu, vakar augo, skaudėjo, šiandien ryte nueinu į wc - kraujas, galvoju, mmm, nu taip nemažai jo, o mmm turi ateiti penktadienį. Paskui žiūriu..gi iš to darinio kraujuoja, plyšo. Aš neįsivaizduoju, kas ten. Paskambinau į kliniką, pas ginę nėra vietų nei į mokamą, nei į nemokamą, bet eisiu ir brausiuos tiesiog turbūt, nes žiauriai neramu, koks čia triperis prisikabino, neplanuočiau  nestuke.gif , gal neimčiau į galvą..bet dabar..neaišku, kas per zaraza, gal gydyti reikia.. Nu tik tokių š ir betrūko unsure.gif

Gal kokie pusle tiesiog, esu kaz kur skaiciusi, kad buna tuoj vietoj susidaro pusle ir gali buti pulinga, gal tau ir pliso, aisku geriausiai nueik pas gine, gal priims, juk situacija ne kasdienine g.gif Bliamba kaip pagalvoju vargses mes moteris, ko tik nebuna pas mus doh.gif kaz kaip mastau, kad vyrams lengviau gyventi rolleyes.gif
Atsakyti