Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2011 10 20, 09:45)
priviet mirksiukas.gif
ko taip tylu??
reziumuojant, susinervinau, prl šeštadienį nedarysiu, tiroksiną pradėsiu pirmadienį.
saunuole. as irgi pradeciau gerti.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 20, 10:30)
Sveikutės,
ačiū visoms 4u.gif  Man dar kol kas nelabai palengvėjo, bet tikiuosi,kad jau pradės lengvėti doh.gif
Žiūrėkit, klausimas: mano TTH 1,17 (vakar pažiūrėjau kortelėje), neberandu, kur buvo apie tai kalbėta, kiek ta norma, norint  nestuke.gif ?

taip kaip ir laaabai geras pastojimui, kaip suprantu..

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 20, 10:31)
Labas rytas 4u.gif
o as jau jauciu, kad greitai mmm atkeliaus, tada prasides mano kelias rolleyes.gif , trupuciuka baugu del stimuliacijos, bet nieko kaip nors.
Mergaites kas pirko NT is intereneto, as uzsisakiau 20 vnt 10 jautrumo ir is visko mokesiu tik 30 lt, ar taip gali buti, as pirma karta taip perku, todel ir klausiu, pasirode per pigiai blush2.gif
o ko bijai? tablietkas gerti?
tai tirk ir kainoja.. dar pigiau buna.. gal ir man nusipirkti nors sakiau, akd nepirksiu.. g.gif as apmastymuose...
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 20, 09:31)
Mergaites kas pirko NT is intereneto, as uzsisakiau 20 vnt 10 jautrumo ir is visko mokesiu tik 30 lt, ar taip gali buti, as pirma karta taip perku, todel ir klausiu, pasirode per pigiai blush2.gif

Gali gali mirksiukas.gif pirkau iš abiejų puslapiukų, tvarkingai atsiuntė
Atsakyti
Aj, bala nemate, nusipirksiu ir as tu testuku. Anksciau ar veliau vistiek prireiks. Jei ne man, tai kokiai nors draugei.

va, nusipirkau visus 30 vnt 10 miu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 spalio 2011 - 12:19
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 20, 12:11)
Aj, bala nemate, nusipirksiu ir as tu testuku. Anksciau ar veliau vistiek prireiks. Jei ne man, tai kokiai nors draugei.

va, nusipirkau visus 30 vnt 10 miu.

gera mergaitė smile.gif nes kai bus noras/reikalas prasitestuoti, tada jau bus ne laikas pirkti smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad man reikia gerti aspirina. Ta prasme, bandyti. Tai klausimas iskilo - o per kiek laiko tas kraugas prasiskiedzia?
Papildyta:
QUOTE(maika @ 2011 10 20, 14:16)
gera mergaitė smile.gif nes kai bus noras/reikalas prasitestuoti, tada jau bus ne laikas pirkti smile.gif

gal ir tavo tiesa. Be to, tie testukai man taip graziai II rode... eehhh... Tikekimes, kad musu daktares zodziai apie vaisingiausius lapkricius ir gruodzius butu tiesa tiesiausia.
Atsakyti
niu va o as sulaukiau siandien mmm po paskutintos stimuliacijos....belieka laukti gruodzio19dienos..tada mes turim vizita pas daktara jau paskirta,bandysim kalbeti del IVF kad statytu i eile....o tuo tarpu atsipalaidavimui pradejau vaikscioti pas kiniete akupunkturai.... 4u.gif
Atsakyti
Nu ir saunuole. Akupunktura dar niekam nepakenke.
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2011 10 20, 13:26)
o tuo tarpu atsipalaidavimui pradejau vaikscioti pas kiniete akupunkturai.... 4u.gif

Kur vaikštai? Kiek kainuoja? Kokie pojūčiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 20, 09:45)
priviet mirksiukas.gif
ko taip tylu??
aš jau po rentgeno ir endokrinologės konsultacijos - su hipofize, ačiū D, viskas tvarkoj rolleyes.gif sakau, tai gal tas prl momentinis, sako, gal, todėl laukiam, nueisi pas neurologą, okulistą, pakartosim tyrimą ir tada spręsim.. o tai lapkričio pati pabaiga doh.gif sad.gif pasirodo aš prieš metus dariausi prl (ot trumpa atmintis doh.gif ) ir jis buvo prie viršutinės ribos, bet mano ginė/višta man nieko nepasakė mad.gif endo padarė išvadą, kad gal mano prl turi tendenciją didėti mastau.gif tai dar viena priežastis palaukti tam, kad sužinoti to priežastį..
okej, sakau, kaip jums mano skydliaukės tyrimai (FT4 13,56 (11,5-22,7) TTH 2,029 (0,64-6,27))? sako, pastojama ir su tokiais rezultatais, bet jei labai filosofuoti, galima prisikabinti, galiu skirti tiroksiną, taip padidinsim FT4 tokiu būdu pamažindami TTH, nes jie susiję (bet pasakė, kad TTH mažinsim iki ~1,6; kai TTH ~0,n, tada jau didesnė persileidimo tikimybė)
žodžiu, receptą išrašė, paaiškino, kaip gerti, bet ar gerti - spręsti paliko man, nes supranta, kad noriu kažką daryt, bet ji pati palauktų..

reziumuojant, susinervinau, prl šeštadienį nedarysiu, tiroksiną pradėsiu pirmadienį.

zuzla,pas kokia endokrinologe tu lankaisi? ax.gif Vilniuj? ir ar skydliaukes hormonus reikia butinai daryt 3-cia ciklo diena(ar kazkaip panasiai)?velniava,nes man tos dienos bus per velines ir tyrimai nusikels gruodziui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 10 20, 15:36)
zuzla,pas kokia endokrinologe tu lankaisi? ax.gif Vilniuj? ir ar skydliaukes hormonus reikia butinai daryt 3-cia ciklo diena(ar kazkaip panasiai)?velniava,nes man tos dienos bus per velines ir tyrimai nusikels gruodziui doh.gif

Vilniuj centro poliklinikoj pas Vilkelienę
kiek žinau, skydliaukės hormonams ciklo diena nesvarbi, gali priduoti bet kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2011 10 20, 11:26)
niu va o as sulaukiau siandien mmm po paskutintos stimuliacijos....belieka laukti gruodzio19dienos..tada mes turim vizita pas daktara jau paskirta,bandysim kalbeti del IVF kad statytu i eile....o tuo tarpu atsipalaidavimui pradejau vaikscioti pas kiniete akupunkturai.... 4u.gif

As ryt varau i VK kalbetis del IVF, o kaip cia taip su tom eilem, visur jos yra? g.gif Kazkaip pirma karta girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 20, 13:16)
Kur vaikštai? Kiek kainuoja? Kokie pojūčiai? smile.gif

as UK vaikstau...pojuciai nezinau,ar atslugo PMS ar jos ta akupunktura ir skirti zirniukai padeda po biski atsilpalaiduoti.....jauciuos zymiai geriau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 20, 13:48)
o kaip cia taip su tom eilem, visur jos yra?  g.gif  Kazkaip pirma karta girdziu  g.gif

oi as UK ir eisim per (NHS-ligoniu kaos) statys i eile del finansuojamo IVF...jauciu LT eiliu nebuna net nezinau...
Atsakyti