Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

QUOTE(insk @ 2006 02 03, 07:06)
O man idomu, kiek buteliuku reikia vaikiukui? kiek jus ju turite? g.gif

mes turim keturis blush2.gif 2 dabar stovi nenaudojami doh.gif naudojom Avent, perėjom prie NUK. Šiaip, mano manymu, dviejų reikia.
Atsakyti
2 pilnos akys.O sterilizatorius tai labai patogu.Aš apie jį vis pasvajodavau,kaip verdančiu vandeniu"sau pirštus sterilizuodavau",buteliukus plikydama. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazei ir jau 5 men. be keliu dienu, bet as savaiteje 2 kartus isverdu visus buteliukus, nors 3 minutem, nes tu misinuku kvapas lieka kazkaip schmoll.gif , nors ir iskart isplaunu . Turime mes tris Avent buteliukus, maziukas arbatai, didesnis misinukai ir dar didesnis dar vienam misinukai, cia jei kur varau y termosa vandens viena drungna turiu o kita jei reiks dar, patogu istikruju mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui,
va kaip tik artėja tas laikas (jau labai greitu tempu) kada reikės pasirupinti ir buteliukais smile.gif
Atsakyti
mano berniukui 4menesiukai smile.gif bet iki siol sterilizuoju buteliukus su sterilizatoriumi. Tai patogu, saugu......
Atsakyti
Turiu mikrobangini sterilizatoriu. Kazkada irgi buvo klausimas koki pirkti, bet 100 lt. nemaciau prasmes damoketi. I sita tikrai telpa ir buteliukai ir pientraukis, ir soskytes ir visa kita. Man jis patinka. Vat...
Atsakyti
Sveikutės
Kai auginau savo pirmąją tai irgi švariai išplaudavau ir perpildavau verdančiu vandeniu. Dabar galvoju gal patobulinti šį procesą ir nusipirkti sterilizatorių? g.gif
Papildyta:
Sveikutės
Kai auginau savo pirmąją tai irgi švariai išplaudavau ir perpildavau verdančiu vandeniu. Dabar galvoju gal patobulinti šį procesą ir nusipirkti sterilizatorių? g.gif
Atsakyti
Viena karta i savaite issiverdu buteliukus,ciulptukus ir visa kita nuo buteliuku paprastam inde su soda mirksiukas.gif ,paskui dar su verdanciu ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=erichka,2006 01 20, 15:30]
mergynos,
iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu?

As pradzioje irgi perpilinedavau karstu vandeniu, bet kai pvz. reikia nakti nusitraukt ar kad ir diena, labai jau nusibosdavo ta vandeni kaitinet ir pilinet pirmyn atgal. Tai isigijom is vienos mamytes forumietes sterilizatoriu ir labai patankinta likau. Ijungi, o kol sterelizuojasi gali ar pampersa pakeist, ar i tulika nueit. Mano vien drauge, tai sake su soda praplaudavo ir viskas, bet man kazkaip priimtiniau ir labai patogu buvo tas sterelizatorius.
Atsakyti
Itikinot biggrin.gif Pirksim ir sterilizatoriu lotuliukas.gif Pries12metu tokiu net minciu nebuvo smile.gif Itariu,bus dabar daug lengviau vaikeli augint thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Aš asmeniškai nepirkau jokių sterilizatoriu. Mano nuomone užtenka perlieti verdančių vandienių ir kokį kartelį per savaitę pavirint ir psio.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti

Bet kol vanduo užverda, o elektriniam arbatinuke užverda greit, lygiai taip pat gali keisti pampersą... biggrin.gif biggrin.gif
Nors gal ir suteikia patogumo, nesiginčiju. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo clio: 02 kovo 2006 - 18:46