Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Sveikos mamos,

naudojau garini sterilizatoriu Avent- nepakeiciamas daiktas, nei tau buteliukai tampa neskaidrus nuo virinimo, nei laiko daug uzima, sudedi visus daiktus ir paspaudi mygtuka ir po 9 minuciu viskas baigta (sterilizatorius pats issijungia ir gali ten viska palikt kol atves). Man tai vienas is dvieju labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu (antras tai pervystymo lenta smile.gif ). Zodziu kas galit sau leisti pirkit - mamos laikas svarbesnis uz pinigus...

P.S. jei ka domina galeciau parduoti savo naudota.
Atsakyti
man irgi super dalykas sterilizatorius. turim avento, kur mikrobangėj sterilizuoja. laiko labai sutaupo
Atsakyti
Aš irgi tik už sterilizatorių thumbup.gif Kas neturi jo, gali sakyt, kad nereikia, bet juk tai puikus daiktas, aš naudoju mikrobangėj, tikrai žymiai pigiau ir paprasčiau už elektrinį, o telpa viskas kuo puikiausiai, tilpdavo ir pientraukis, ir buteliukai biggrin.gif Aš dar iki šiol kartą per dieną, ar kas antrą dieną sterilizuoju, man kažkaip higieniškiau. O kai prisimenu kaip anksčiau viską virindavau - fui, kiek vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes! smile.gif
Gal kuriai reikia Avent Garu sterilizatoriaus? Mazai naudotas, su dezute dar...
Kaina 120 lt.
Atsakyti
Aš irgi naudojų elektrinį garų sterelizatorių ir esu labai patenkinta,manau kad tai tikrai nepkeičiamas daiktas ir tikrai reikalingas thumbup.gif
Atsakyti
As nusipirkau deveta elektrini Avento sterilizatoriu. Kai issterilizuoju, labai ilgai laikosi garu laseliai buteliukuose, ciulptukuose... Praktiskai neisdziuva unsure.gif Ar cia sterilizatorius kazkoks neaiskus, ar cia taip turi but???
Atsakyti
sterilizuoti reikia tik as sterilizavau virindama vandenyje ir mums gerai buvo
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2006 03 03, 16:49)
naudojau garini sterilizatoriu  Avent- nepakeiciamas daiktas, nei tau buteliukai tampa neskaidrus nuo virinimo, nei laiko daug uzima, sudedi visus daiktus ir paspaudi mygtuka ir po 9 minuciu viskas baigta (sterilizatorius pats issijungia ir gali ten viska palikt kol atves). Man tai vienas is dvieju labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu (antras tai pervystymo lenta smile.gif ). Zodziu kas galit sau leisti pirkit - mamos laikas svarbesnis uz pinigus...

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Mums tai irgi ko gero labiausiai vykęs pirkinys. Sutaupau daug laiko, kurio auginant dvynukus ir taip ne per daugiausia ax.gif
Atsakyti
Mes naudojom Avento mikrobangini thumbup.gif Sterilizavau gal iki kokiu 1,5 metuku, ar ilgiau, kol buteliuku reikejo smile.gif Labai patogu, tas pats, ar isplautus buteliukus kur nors sudeti, ar sudeti juos i ta inda ir ikisti i mikrobange. Todel ir sterilizavau net ir kai tai buvo nebutina rolleyes.gif O virinant vandeny, buteliukai pabala ir siaip nelabai patogu, visai nesterilizuojant - kvapelis kartais atsiranda nuo pieno.
Mano manymu, tai labai neblogas pirkinys, juolab kad tas mikrobanginis nedaug ir kainuoja thumbup.gif Elektrinio nenaudojau, bet regis mikrobangini ir plauti paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2006 10 08, 14:41)
as irgi vgn ruosiuosi.. ax.gif  tik nelabai supratau.. o kodel tu i vgn tik jei istempsi iki normalaus laiko?

mes siandien irgi nusipirkom AVENTo mikrobangini thumbup.gif tai jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu pradet naudot blush2.gif
Atsakyti
Mes ji turejom ir tebeturim, bet nenaudojom. Sterilizuodavom su karstu vandeniu ir budavo gerai.
Atsakyti
mes ir mikrobangini naudojam, tai labai patenkinti. as net vakavimo met ten slovikelius sterilizavau . tikrai super.
Atsakyti