Jei akm reikes galiu nauja avento parduot
elektrini .

Knygoje skaiciau,kad buteliuku isvis sterilizuot nereikia, jei svarus vanduo.

Mes naudojom chicco sterilizatorių, kuris dedamas į mikrobangę, sterilazija garais, nes į ji pilasi vanduo, galima iškart tris buteliukus sudėt, jei kam reiketų, galim pabandyt susitart, pirktas užsienyje, vokietijoj, tik rašykit į až.Pasitikslinsiu dėl kainos, nes neatsinenu, bet atrodo,kad dvidešimt eurų mokėjom.
Mes iš buteliuko pradėjome maitinti trečią mėnesį, todėl ir neprireikė sterilizatoriaus. Pangal literatūrą, jo reikia pirmuosius porą mėnesių.
O dabar išplauname su soda arba fairy ir su karštu vandeniu perpilame.
Taigi tikrai be jo galima apseit....
QUOTE(laauraa @ 2007 02 21, 18:02)
Mes iš buteliuko pradėjome maitinti trečią mėnesį, todėl ir neprireikė sterilizatoriaus. Pangal literatūrą, jo reikia pirmuosius porą mėnesių.
na as surenku visus buteliukus dienos ir nakciai sudedu i sterilizatoriu pries tai perplovus soda ir karstu vandeniu. o sterilizuot mano nuomone yra ne tik paprasciau bet ir pigiau: nereikia n litru vandens, ten 100ml uztenka, o elektros ima panasiai kiek paprastas virdulys.
buteliukus ivairiai laikom tiek sudetus dziovinti, tiek sterilizatoriuj paciam. o sterilizacija manau reikalinga kad pieno visus ten likucius ir mikrobus nuo seiliu ir pan. isnaikinti.
man asmeniskai patogiau ir paprasciau

QUOTE(mallena @ 2006 10 10, 18:05)
mes ir mikrobangini naudojam, tai labai patenkinti. as net vakavimo met ten slovikelius sterilizavau . tikrai super.
na ir isradingos mamytes

mes turim garini mikrobangini, bet kol valgom tik MP ,tai dar nenaudojom, bet tikrai naudosim

as kai maitinau iki 9men man nereikejo. bet pakraupau kai cia viena parase kad su feiry plauna,negalima jokiais budais
reikia su soda arba su druska.

Sveikos mamytes.Nusipirkau mikrobangini Avent strilizatoriu,bet jis man netelpa i mikrobange
Ar kas nors buvot susidure su tokia problema?Atrodo ir mikrobange standartine,tikrai nera maza.
Ka man daryti?

QUOTE(joolita @ 2007 03 13, 16:54)
as kai maitinau iki 9men man nereikejo. bet pakraupau kai cia viena parase kad su feiry plauna,negalima jokiais budais
reikia su soda arba su druska.

as irgi pakraupau

as turiu avent buteliuka, jau valgome misinukus, tai nespeju sveisti su soda arba druska, praktiskai vos ne po kiekvieno valgymo, nes labai apsiensa buteliuko sieneles. galvoju, kad stiklinis buteliukas siuo atzvilgiu butu geriau

Aš naudoju TIK stiklinius buteliukus, vieną kartą per savaitę išvirinu visus ir soskiukus, o šiaip kiekvieną dieną pamaitinus išplaunu verdančiu vandeniu ir viskas. Ir joks sterilizatorius mums nereikalingas, o ir pinigų gaila, kai galima ir be jo apsieit

o koki rekomenduotumete isigyti (mikrobangini) ir kokios kainos mazdaug