Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

gal galit is patirties parasyti kuo skiriasi AVENT EKSPRESS sterilizatorius nuo AVENT IQ ? g.gif
Atsakyti
Pirkti sterilizatorių - bevertis pinigų švaistymas! Pati pirkau ir naudojau, naudoju, nei vieno vienintelio kartelio nemaitinau iš nesterilizuoto buteliuko su žinduku, čiulptukus irgi gana dažnai sterilizuoju, o šiandien pastebėjau pienligės taškelius ant kūdikio liežuvio ir lūpos. Matyt, kažkokiu kitokiu būdu pasigavo... Išvada: net ir naudojant sterilizatorių, 100-aprocentinės garantijos apsisaugoti nėra, todėl, mano nuomone, visiškai užtenka perskalauti visus indelius verdančiu vandeniu, nereikia jokių įmantrių aparatų - rezultatas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(zverrriux @ 2010 09 07, 17:12)
Pirkti sterilizatorių - bevertis pinigų švaistymas! Pati pirkau ir naudojau, naudoju, nei vieno vienintelio kartelio nemaitinau iš nesterilizuoto buteliuko su žinduku, čiulptukus irgi gana dažnai sterilizuoju, o šiandien pastebėjau pienligės taškelius ant kūdikio liežuvio ir lūpos. Matyt, kažkokiu kitokiu būdu pasigavo... Išvada: net ir naudojant sterilizatorių, 100-aprocentinės garantijos apsisaugoti nėra, todėl, mano nuomone, visiškai užtenka perskalauti visus indelius verdančiu vandeniu, nereikia jokių įmantrių aparatų - rezultatas tas pats.

Tikra tiesa! smile.gif tačiau aš išvis nesterilizuodavau buteliukų, o tik švariai išplaudavau ir kokį kartelį per savaitę perpildavau verdančiu vandeniu smile.gif Mano mergaitė nei sirgus, nei kokių problemų dėl to neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(zverrriux @ 2010 09 07, 17:12)

na iš dalies sutinku, tačiau man patogiau sterilizatorius (turiu į mikrobangę), nes jei perlieti verdančiu vandeniu, tai dažnai ir pirštams kliūdavo, jei palieki įpiltą į buteliuką karštą vandenį kol atauš tai pasilikdavo kalkės doh.gif taigi tekdavo įpilti verdantį vandenį ir po kokių 5 min. išpilti, bet pertą laiką buteliukai ir soskiukai įkaista ir tikrai karšta juos paimti doh.gif man tiesiog patogiau su sterilizatoriumi
Atsakyti
Aš pirmam vaikui kiekvieną kartą perpildavau karštu vandeniu, o antram tik kartą per parą. Tikrai užtenka smile.gif Sterilizatorius gal ir geras daiktas, tačiau tada reikia daug buteliukų turėti.
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2010 09 16, 08:02)
Aš pirmam vaikui kiekvieną kartą perpildavau karštu vandeniu, o antram tik kartą per parą. Tikrai užtenka  smile.gif  Sterilizatorius gal ir geras daiktas, tačiau tada reikia daug buteliukų turėti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip manote, galbūt galima sterilizuoti buteliukus garų puode? Juk ir sterilizatoriuje sterilizuojama karštais garais...
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2010 09 22, 21:46)
Kaip manote, galbūt galima sterilizuoti buteliukus garų puode? Juk ir sterilizatoriuje sterilizuojama karštais garais...

Galite tiesiog verdančiam vandenyje 4u.gif
Sumetat visu čiulptukus ir buteliukus į verdantį vandenį:-va ir visa sterilizavimo paslaptis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2010 09 27, 14:06)
Galite tiesiog verdančiam vandenyje  4u.gif
Sumetat visu čiulptukus  ir buteliukus į verdantį vandenį:-va ir visa sterilizavimo paslaptis. 4u.gif

Žinau, bet garų puode man būtų paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(sskiedra @ 2010 09 28, 21:33)
Žinau, bet garų puode man būtų paprasčiau.

jo mes ir mastome kad garu puode juk turetu viskas buti taip pat...
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2010 08 22, 22:49)
gal galit is patirties parasyti kuo skiriasi  AVENT EKSPRESS sterilizatorius nuo  AVENT IQ ?  g.gif

IQ yra skaitmeninis, su duomenų davikliu...
EXPRESS- mechaninis valdymas...

o dėl naudos galiu pasakyti- kad tai tikrai reikalingas daiktas..
kiekviena mamytė turi savo požiūrį į sterilumo reikalingumą, tačiau auginant kelis vaikus (kai didesnieji pastveria mažiuko indus ir dar su jais pažaidžia doh.gif ), išties verta atidžiau prižiūrėti indelius...
kaip pavyzdį galiu pasakyti dukterėčios atvejį- jos mama buteliukus irgi tik plaudavo karštu vandeniu arba praskalaudavo virintu... Tačiau mažylė susirgo rimta žarnyno virusine liga.. Kaip paaiškėjo- perduodama kačių.. O pasirodo, todėl, kad mergytės brolis sesės buteliukais ne kartą buvo katę "maitinęs" doh.gif Po tokių bandymų vien perplovimo verdančiu vandeniu tikrai neužtenka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2tis: 03 spalio 2010 - 14:30
QUOTE(me2tis @ 2010 10 03, 15:29)
kaip pavyzdį galiu pasakyti dukterėčios atvejį- jos mama buteliukus irgi tik plaudavo karštu vandeniu arba praskalaudavo virintu... Tačiau mažylė susirgo rimta žarnyno virusine liga.. Kaip paaiškėjo- perduodama kačių.. O pasirodo, todėl, kad mergytės brolis sesės buteliukais ne kartą buvo katę "maitinęs"  doh.gif  Po tokių bandymų vien perplovimo verdančiu vandeniu tikrai neužtenka  doh.gif

blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti