Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

QUOTE(me2tis @ 2010 10 03, 15:29)
IQ yra skaitmeninis, su duomenų davikliu...
EXPRESS- mechaninis valdymas...

o dėl naudos galiu pasakyti- kad tai tikrai reikalingas daiktas..
kiekviena mamytė turi savo požiūrį į sterilumo reikalingumą, tačiau auginant kelis vaikus (kai didesnieji pastveria mažiuko indus ir dar su jais pažaidžia  doh.gif ), išties verta atidžiau prižiūrėti indelius...
kaip pavyzdį galiu pasakyti dukterėčios atvejį- jos mama buteliukus irgi tik plaudavo karštu vandeniu arba praskalaudavo virintu... Tačiau mažylė susirgo rimta žarnyno virusine liga.. Kaip paaiškėjo- perduodama kačių.. O pasirodo, todėl, kad mergytės brolis sesės buteliukais ne kartą buvo katę "maitinęs"  doh.gif  Po tokių bandymų vien perplovimo verdančiu vandeniu tikrai neužtenka  doh.gif

jauciu, kad ten kate gerai ligota buvo ...
Atsakyti
Mano laimei neteko to dažnai daryti, nes pati maitinau iki dviejų metukų. O kiek gerė vandenuką ar kitką, tiesio gerai su soda išvalydavau, o paskui išplovus ir išskalavus dar su karštu (mazesniam su verdanciu) vandeniu perpildavau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zverrriux @ 2010 09 07, 16:12)
Pirkti sterilizatorių - bevertis pinigų švaistymas! <...> mano nuomone, visiškai užtenka perskalauti visus indelius verdančiu vandeniu, nereikia jokių įmantrių aparatų - rezultatas tas pats...

Pritariu 100% drinks_cheers.gif

Atsakyti
mes apsiejom be sterilizatoriaus smile.gif
Atsakyti
Mes neturim specialaus sterilizatoriau, taciau isigijos savaime besistrelizijuojanti buteliuka "Lovi". Cia MB sumanymas buvo, as mielai buteliukus karstu vandeniu perpilciau, taciau sitas buteliukas turi dangteli kurio pagalba galima sterilizuoti buteliuką ir visas jo dalis mikrobangų krosnelėje tik per 90 sekundžių! Vardan sventos ramybes naudoju si buteliuka biggrin.gif Ir MB ramus, kad buteliukas sterilizuotas ir man niekas nezyzia del sterilizavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2tis @ 2010 10 03, 15:29)
o dėl naudos galiu pasakyti- kad tai tikrai reikalingas daiktas..
kiekviena mamytė turi savo požiūrį į sterilumo reikalingumą, tačiau auginant kelis vaikus (kai didesnieji pastveria mažiuko indus ir dar su jais pažaidžia  doh.gif ), išties verta atidžiau prižiūrėti indelius...
kaip pavyzdį galiu pasakyti dukterėčios atvejį- jos mama buteliukus irgi tik plaudavo karštu vandeniu arba praskalaudavo virintu... Tačiau mažylė susirgo rimta žarnyno virusine liga.. Kaip paaiškėjo- perduodama kačių.. O pasirodo, todėl, kad mergytės brolis sesės buteliukais ne kartą buvo katę "maitinęs"  doh.gif  Po tokių bandymų vien perplovimo verdančiu vandeniu tikrai neužtenka  doh.gif

tai jei namuose laiko kate ,gal reiktu ligas isgydyt pirmiausia,o ne sterilizatorius pirkti bigsmile.gif juk taip pat sekmingai vyresnis berniukas galejo ta kate glostyt,o po to koki barskuti paimt ir mergytei iduoti i rankas. o tada i burna mirksiukas.gif o ir isvis ka neimanoma padeti buteliuku taip ,kad vyresnis vaikas nezaistu su jais blink.gif zirkles paslepiam, vaistus,klozetu valiklius irgi ,o buteliuku padeti neimanoma kazkur,kad nepasiektu ? g.gif
Atsakyti
Sterilizatoriaus mes neturejom ir man jo tikrai netruko. Nesu pamisusi ant situ dalyku biggrin.gif Aisku svara turi buti atsiradus kudykiui, bet sterilizuoti buteliukus, lekstutes ir kitus daiktus - ne man biggrin.gif
Bet va cia tai naujiena zalainga pasake - savaime besisterilizuojantys Lovi buteliukai vien tik del ipatingo dangtuko. Hmm ir koks veikimo principas sito buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 10 13, 12:41)
Sterilizatoriaus mes neturejom ir man jo tikrai netruko. Nesu pamisusi ant situ dalyku biggrin.gif Aisku svara turi buti atsiradus kudykiui, bet sterilizuoti buteliukus, lekstutes ir kitus daiktus - ne man biggrin.gif
Bet va cia tai naujiena zalainga pasake - savaime besisterilizuojantys Lovi buteliukai vien tik del ipatingo dangtuko. Hmm ir koks veikimo principas sito buteliuko?

I dangteli ipili atitinkama kieki vandens, tuomet i ji sudedi visas atskiras buteliuko dalis ir ant virsaus uzdedi pati buteliuka. Uzstati mikro bangu krosnele 90s. ir po tiek laiko istraukti visa sterilu buteliuka smile.gif
Sis triukas vyksta del kazkokios ipatingo dangtelio smile.gif Ka zinau, man tai patinka sitas dalykas , kad nereikia nieko virinti, pilti verdancio vandens, kur pati gali apsiplikyti.
Atsakyti
Augindama pirma vaika neturejau jokiu aparaciuku palengvinanciu vaiko prieziura, uz tai augindama antra "atsigriebiau" lotuliukas.gif . As turejau mikrobangini sterilizatoriu. Daug kartu patogiau nei virinti doh.gif . Man labai praverte thumbup.gif , ypac pirmais menesiais. Tik parsivezus vaikiuka is gimdymo namu, atrodo, jei galetum, tai visa aplinka sterilizuotum, ne tik buteliukus lotuliukas.gif . Veliau, augant vaikui, sterilizuodavau vis reciau, dazniausia reikedavo sterilizuoti soskiukus, tai ir buteliuku pridedavau, kad konteineris butu pilnas.
Nesigailejau ji isigijusi 4u.gif
Atsakyti
Mes apsejom ir ketinam apseiti be jokio specialaus sterilizatoriaus. Buteliukus perlieju verdanciu vandeniu, kartais sudejusi i puoda pavirinu. kartais tiesiog isplaunu su sepeteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2010 10 15, 07:54)
Augindama pirma vaika neturejau jokiu aparaciuku palengvinanciu vaiko prieziura, uz tai augindama antra "atsigriebiau" lotuliukas.gif . As turejau mikrobangini sterilizatoriu. Daug kartu patogiau nei virinti doh.gif . Man labai praverte thumbup.gif , ypac pirmais menesiais. Tik parsivezus vaikiuka is gimdymo namu, atrodo, jei galetum, tai visa aplinka sterilizuotum, ne tik buteliukus lotuliukas.gif . Veliau, augant vaikui, sterilizuodavau vis reciau, dazniausia reikedavo sterilizuoti soskiukus, tai ir buteliuku pridedavau, kad konteineris butu pilnas.
Nesigailejau ji isigijusi 4u.gif

O kokios firmos tu turi? Gal lovi?
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2010 10 18, 10:46)
O kokios firmos tu turi? Gal lovi?

Ne, mes su dukryte AVENT gerbejos biggrin.gif .
Atsakyti