manau, kad jis nereikalingas, puikiai issiverciau be jo

as irgi puikiausiai issiverciu be sterilizatoriaus. karts nuo karto pravirinu buteliukus.
as naudoja AVENT elektrini
daiktas

Man irgi iškilo dilema reikalingas tai daiktas ar ne

QUOTE(_braskute @ 2007 06 05, 22:17)
QUOTE(kastone @ 2007 06 12, 23:10)
as irgi puikiausiai issiverciu be sterilizatoriaus. karts nuo karto pravirinu buteliukus.
Aš irgi be jo puikiausiai apseinu

mes tai tokio daikto neturejom ir manau kad nelabai jis reikalingas :ax manau geriausia su virintu vandeniu laaaabai gerai pravalyti

Labas,
na zinai, kai gulejau ligonineje po gimdymo, tai akusere man aiskino, kad dabar jau epidemiologai sako, jog buteliuku nereikia sterilizuoti, uztenka tik svariai isplauti ir tiek. As asmeniskai tai buteliuka perpilu virintu vandeniu, juk nezinai, koks ten tas vanduo pas mus teka. As manau, kad vaikui iki metuku reikia sterilizuoti, o paskui tai jau ne, juk mes irgi sau indu nesterilizuojame
na zinai, kai gulejau ligonineje po gimdymo, tai akusere man aiskino, kad dabar jau epidemiologai sako, jog buteliuku nereikia sterilizuoti, uztenka tik svariai isplauti ir tiek. As asmeniskai tai buteliuka perpilu virintu vandeniu, juk nezinai, koks ten tas vanduo pas mus teka. As manau, kad vaikui iki metuku reikia sterilizuoti, o paskui tai jau ne, juk mes irgi sau indu nesterilizuojame

Po kiekvieno maitinimo perplaunu karstu vandeniu, ir karta i para isplaunu su soda arba druska, ypac zinduka. Ypac gerai isplaunu po misinuko. Taip patare dar KMUK, kad neatsirastu pienlige. Anksciau tai plaudavau 2-3k i para, virindavau kartais, visada verdanciu vandeniu perpildavau. Kazkaip ir paciai nemalonu ziuret kai buteliukai priauge, nesvarus

Mes tai faktiskai nuo pat pradziu svariai issveiciam ir uzpilam po to verdanciu vandeniu ir paliekame kuri laika pastoveti. Tik kartais jei atrodo nesvarus isviriname, bet tai buna retai. O kakutis tai priklausomai nuo maisto. Kai valge misinuka vienos rusies buvo geltonas, o kai to misinuko neliko, ir perejom prie naujo - pasidare tamsus. Bet medikai sake, kad nieko tokio, tiesiog del misinio sudeties.
As manau kad tai yra butinas dalykas as visa laika sterilizuoju.
o kai isvirinate tuos buteliukus, su kuo juos issluostoteas tam perikalui turiu atsidejusi ranksluostu svaru, bet lieka pukeliu tai nesugalvoju su kuo cia sluostyti