Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(neringule @ 2007 05 30, 10:36)
maniskis irgi ziauriai pavydus netgi kartais perdeda del visko,bet as galvoju tik del to,kad tarp musu  skirtumas-9 metai unsure.gif

o ka tie 9 metai duoda nesupratau? cia skaitos del to kad jaunesne tai grazesne ir daugiau sulaukia vyru demesio? blush2.gif na tada tikrai yra ko pavydet tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti_kuti: 02 birželio 2007 - 20:00
QUOTE(kuti_kuti @ 2007 06 02, 21:00)
o ka tie 9 metai duoda nesupratau? cia skaitos del to kad jaunesne tai grazesne ir daugiau sulaukia vyru demesio?  blush2.gif na tada tikrai yra ko pavydet  tongue.gif

O ko čia nesuprasti - vyras turi jaunesnę žmoną, todėl ir pavydi jos, bijo, kad koks jaunesnis nenuviliotų lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Inana,2007 06 04, 13:28]
O ko čia nesuprasti - vyras turi jaunesnę žmoną, todėl ir pavydi jos, bijo, kad koks jaunesnis nenuviliotų lotuliukas.gif
o man nesvarbu,kad jis vyresnis,svarbu mylimas,geras ir t.tjuo lab abiems antroji santuoka,tai kazkaip gi abu buvom suklyde,o dabar atradom ,,savo,,
Atsakyti
Mūsų su vyru ne 9, o 8 metai, bet pavydo nepastebėjau. Nors nekartą girdėjau jo draugus kalbant apie manę, kad tokia boba ir be meilužio negali būti. Juolab aš mėgstu paflirtuoti. Manasis manim pasitiki. Aš juo.

Mes visi laisvi, nors ir gyvenam kartu šeimoje, savo noru ribojame partnerių pasirinkimo laisvę, ir neesame kieno nors nuosavybė. Teisingai daro merginos kurios iškarta pasako, kad pavydo netoleruos. Pavydas tai atgyvena.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 04, 22:49)
Pavydas tai atgyvena.

Oba... blink.gif Vat čia tai minčių šuolis... O pavydas niekaip nesusietas su neištikimybe?
Atsakyti
Iš savo buvusios santuokos galiu pasakyti. Mane siutindavo, iki pasiutimo siutindavo, kai nuėjus į kokį balių ir pradėjus lengvai flirtuoti su kitu - mano vyras į tai visai nereaguodavo. Jei pašokdavau su kitu kokį temperamentingą šokį, kur daug sąlyčio su kitu kūnu - jokios reakcijos. verysad.gif blink.gif
Mane tai tiesiog įžeisdavo.
Pavydas - jausmų kurstytojas. Na juk nenormalu, kai jokios reakcijos.
Paprastai nepavydi tie, kurie nemyli.
Aš kalbėjau apie sveiką jausmą, o ne apie patalogiją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 08:41)
Oba... blink.gif  Vat čia tai minčių šuolis... O pavydas niekaip nesusietas su neištikimybe?

Medini. „Vėl pirk drambliuką…“ Mūsų laisvės supratimas kitoks, skiriasi. Vis bandai man prikišti „davatkišką moralę“, aš mąstau kitais kriterijais. Bet gal tau lengviau manyti ir mano parašymuose skaityti, tik tai ką tu nori...

Man niekas nieko neskolingas, o jei duodu, duodu, todėl, kad pati to noriu, nes tai mano pasirinkimas, laisva valia. Aš neriboju nei vieno žmogaus laisvės. O pavydas kaip tik ir riboja.

Dar kartą, dėl tavęs. Esam laisvi žmonės, ištikimybė yra vertybė, kada kitas žmogus dėl tavęs riboja savo pasirinkimo laivę, tai kaip dovana, meilės išraiška, ją reikia vertinti, ir tu tuo pačiu atsilygini, vadovaudamasis tokiu pat principu.
ei jausmai išblėso, nesugebi, nenori niekas per prievartą nelaiko. O būna tokie, kad patys ganosi, o kitam neleidžia.
Atsakyti
Apskritai, manau, kad nepasitiki ir "tikrina" savo partnerius tik tie, kurių jausmai netikri, surogatinė partnerystė, feeee.... Kaip ir tie, kurie užsimano sąmoningai nueiti į kairę...- liepto pradžia...
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 05, 10:09)

Sunku bus jums vyrą susirasti... Atleiskit, kad off-topic. Ar ne laikas savo pažiūras peržiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 06 04, 21:30)
o man nesvarbu,kad jis vyresnis,svarbu mylimas,geras ir t.tjuo lab abiems antroji santuoka,tai kazkaip gi abu buvom suklyde,o dabar atradom ,,savo,,

9 metai skirtumas nėra daug, sakyčiau - pats tas.

O kas dėl pavydo - kodėl jūs taip nuo jo žiegnojatės g.gif Normalus tai jausmas, kaip ir visi kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inana: 05 birželio 2007 - 09:32
QUOTE(Inana @ 2007 06 05, 11:28)
9 metai skirtumas nėra daug, sakyčiau - pats tas.

O kas dėl pavydo - kodėl jūs taip nuo jo žiegnojatės  g.gif  Normalus tai jausmas, kaip ir visi kiti.

Kame pavydo normalumas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 05, 10:35)
Kame pavydo normalumas?

Jeigu toks jausmas egzistuoja - vadinasi jis reikalingas. Bet viskam saikas turi būti, tsakant "sveikas pavydas" ar ten "baltas pavydas" g.gif
Atsakyti