Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

Perskaičius temą išeitų, tarsi nei viena neina į kairę? Na, labai tuo abejoju...
Atsakyti
na mano vyrelis turi viena be galo dideli minusa..ir aisku jis pats tai supranta,bet ne nezada keistis..jis be galo pavydus...kartais net taip kvailai...i parduotuve net vienos neisleidzia..o jei visdelto iseinu tai poto buna piktas ir burba...jis jei kur iseinam tai stebi mane..gaudo kiekviena zvilgsni..o poto kai gryztam namo pateikia kruva ataskaitu,kad per ilgai i viena ziurejau,kad kitas mane labai nuziurinejo...kaip manot ar su tuo imanoma taikytis?ar tai imanoma isgyditi,...pasidalinkite patirtimi jei esate su tuo susidure..
Atsakyti
O nebuvo galima to pačio parašyti ČIA? Mano nuomone, toks vyras yra nepagydomas, linkiu ištvermės ir sveikatos begalinės :/
Atsakyti
nepagydoma.
Atsakyti
aciu uz paguoda,kad nepagydomas.. verysad.gif reiks priprast...nors dabar kazkaip siek tiek lengviau,gal taikausi su likimu po truputi g.gif
Atsakyti
O tas pavydas del to, kad jis tavimi nepasitiki ar is savininkiskumo?
Jei pirmas variantas, tai galima bandyt kalbetis, kad noretum daugiau pasitikejimo, arba irodyt, kad tikrai gali tavimi pasitiketi.
Jei del savininkiskumo, tai sunku zmogu pakeist, jei pats nenores keistis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 11:05)
aciu uz paguoda,kad nepagydomas..  verysad.gif reiks priprast...nors dabar kazkaip siek tiek lengviau,gal taikausi su likimu po truputi g.gif

Liguistas pavydas yra nepagydoma liga, nes žmogus nenori gydytis. Labai užjaučiu.
Atsakyti
Aš ir manau, kad tai nepagydoma
Atsakyti
QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 13:05)
aciu uz paguoda,kad nepagydomas..  verysad.gif reiks priprast...nors dabar kazkaip siek tiek lengviau,gal taikausi su likimu po truputi g.gif

O kodel tu turi taikytis? Turejau toki vyra. Niekam nepavydziu, ir nepatariu su tokiu gyventi. Pradzioj gal ir idomu buvo, galvojau pavydi tai myli. Bet kuo toliau tai baisiau buvo. Tai yra ligonis kuris gali ir kita zmogu, salia esanti davesti iki isprotejimo ribos. Sunku kai reikia atsiskaitineti uz kiekviena min. Kai reikia valandu valandas irodineti, kad atsitiktinai paziurejai i ta ar kita zmogu. Nepavydziu tau, tu turi rasti iseiti, neturi leistis pesiakojama savo vyro. 4u.gif
Atsakyti
as su juo bandziau kalbetis...jo atsakymas buvo toks kad jis bijo mane prarasti...kad as grazi ir mane gali kas nuviliot...na bet as juk nesuteikiu jokiu aplinkybiu pavydet..juk neinu niekur is namu..jei einu tik su juo..net su draugem nebendrauju...matau tik keturias sienas,o man jau pradeda atrodyt kad jis net tom sienom pavydi..ja baigiu nuprotet,tik va mamu forumas dar leidzia kazkaip prasiblaskyti...bet ka myliu ir gyvenu...jis tikrai butu idealus vyras,jei tik taip nesveikai nepavydetu...uzsiminiau kad noriu kursus i koledza pradet lankyt ir ka jus manot koks atsakymas buvo?liepe pasirinkti kursus arba ji..tas pat del darbo..jokio darbo...
Atsakyti
QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 16:41)
as su juo bandziau kalbetis...jo atsakymas buvo toks kad jis bijo mane prarasti...kad as grazi ir mane gali kas nuviliot...na bet as juk nesuteikiu jokiu aplinkybiu pavydet..juk neinu niekur is namu..jei einu tik su juo..net su draugem nebendrauju...matau tik keturias sienas,o man jau pradeda atrodyt kad jis net tom sienom pavydi..ja baigiu nuprotet,tik va mamu forumas dar leidzia kazkaip prasiblaskyti...bet ka myliu ir gyvenu...jis tikrai butu idealus vyras,jei tik taip nesveikai nepavydetu...uzsiminiau kad noriu kursus i koledza pradet lankyt ir ka jus manot koks atsakymas buvo?liepe pasirinkti kursus arba ji..tas pat del darbo..jokio darbo...

Jis visai negalvoja apie tave, tik apie save... unsure.gif .
MB irgi labai pavydus,panašiai kaip ir tavo. Bet įstojau į universitetą, nuo rugsėjo manęs kartais savaitėm nebus, man teks išvažiuot į kitą miestą. Bet aš jo net neklausiau sutikimo schmoll.gif . Nes man reikia tų mokslų... O jei negalės su tuo susitaikyti..jo problemos... verysad.gif
Atsakyti
Tikrai ,kad pavydo neisgydisi niekaip .Pazystu pora tokiu ..ir labai gaila tu moteru kurios turi tokius vyrus ax.gif .
Atsakyti