turejau toki drauga, kuris buvo be galo ir net nenormaliai pavydus.visi pykciai kildavo del jo nenormalaus pavydo.manau kad jei zmogu myli tai ir pavydi jo,bet pavydas turi but neliguistas
QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 17:41)
as su juo bandziau kalbetis...jo atsakymas buvo toks kad jis bijo mane prarasti...kad as grazi ir mane gali kas nuviliot...na bet as juk nesuteikiu jokiu aplinkybiu pavydet..juk neinu niekur is namu..jei einu tik su juo..net su draugem nebendrauju...matau tik keturias sienas,o man jau pradeda atrodyt kad jis net tom sienom pavydi..ja baigiu nuprotet,tik va mamu forumas dar leidzia kazkaip prasiblaskyti...bet ka myliu ir gyvenu...jis tikrai butu idealus vyras,jei tik taip nesveikai nepavydetu...uzsiminiau kad noriu kursus i koledza pradet lankyt ir ka jus manot koks atsakymas buvo?liepe pasirinkti kursus arba ji..tas pat del darbo..jokio darbo...
Kodėl tu nori priprasti prie viso šito

QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 16:41)
as su juo bandziau kalbetis...jo atsakymas buvo toks kad jis bijo mane prarasti...kad as grazi ir mane gali kas nuviliot...na bet as juk nesuteikiu jokiu aplinkybiu pavydet..juk neinu niekur is namu..jei einu tik su juo..net su draugem nebendrauju...matau tik keturias sienas,o man jau pradeda atrodyt kad jis net tom sienom pavydi..ja baigiu nuprotet,tik va mamu forumas dar leidzia kazkaip prasiblaskyti...bet ka myliu ir gyvenu...jis tikrai butu idealus vyras,jei tik taip nesveikai nepavydetu...uzsiminiau kad noriu kursus i koledza pradet lankyt ir ka jus manot koks atsakymas buvo?liepe pasirinkti kursus arba ji..tas pat del darbo..jokio darbo...
Jei jis matys, kad jo visada klausai, norėdama įtikti, dar labiau tave užvaldys, negalėsi nei krustelėti. O kaip pasireiškia jo pavydas? Ar jis būna grubus, ar tik šiaip zyzia? Jei tavo kalbos nepadeda, bandyk nepaisyti ir daryti savo, kad ir kaip myli. Tegul jis pripranta, kad nesi jo daiktas, kodėl tik tu turi taikytis? Turėjau pakankamai tokios patirties, oi, kaip sunku buvo...
Draugystės pradžioje gal gerus metus mano būsimas vyras buvo siaubingai pavydus net skaičiuodavo minutes, pvz jei jau pavelavau 5 min negu žadėjau gryšti kildavo siaubingi priekaištai, bet dabar tfu tfu tfu kažkaip su laiku išgijo, nes pasitiki matyt, laikas parodė, kad esu ištikima ir patikima

QUOTE(Noa @ 2007 05 18, 21:21)
Tikrai geras

mano draugas visai nepavydus ir man kartais del to atrodo ,kad as jam nerupiu 
Papildyta:

Papildyta:

Jei yra pavydus tai be sansu pagyti

QUOTE(livingstone @ 2007 05 17, 17:41)
cia jau tikrai ziauru, gal vertetu pagalvoti apie psichologo pagalba?

Papildyta:
Arba reikia pradeti elgtis taip kaip jis, pavydet del visko ir tt, gal supras, koks jausmas tai kesti...
Pavydo neišgydysi.
Jei yra pavydus, toks ir bus. Ir nieko čia nebepakeisi. Deja...

QUOTE(Noa @ 2007 05 18, 21:21)
aha, ir as perskaiciau straipsni, pasirodo, net psichologai rankas nuleidzia

jei vyras nepuola mustis, jei paveluoji namo 5 min, ir neisvadina visokia, tai dar, manau, puse velnio, galima ir gyvent, ypac, jei jis visom kitom prasmem nuostabus vyras ... Bet jei tas pavydas veda is proto abu, tai reik sprukt jau is anksto, t.y. nekest 20m, nes taip ir uzmust gali suzinojes, kad palieki

maniskis irgi ziauriai pavydus netgi kartais perdeda del visko,bet as galvoju tik del to,kad tarp musu skirtumas-9 metai