Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

QUOTE(avit3 @ 2007 09 19, 08:30)
Galvoju, ir pati nebesuprantu ar tai normalu. Vakar pasidažiau blakstienas tušu, tai pamatęs vyras tokį sukėlė vėją, kaip aš be jo leidimo galėjau tai padaryti. Aišku eilinį kart atėmė tušą, ol aš pasijaučiau tokia pažeminta...

blink.gif blink.gif blink.gif

Užduok pati sau klausimą ar tai nors kiek normalu???

Kaip leisi su savimi elgtis taip jis ir elgsis.
Atsakyti
Mano pasipriešinimai nieko neduoda, jis nesikeičia ir nesupranta kaip gali buti kitaip
Atsakyti
QUOTE(avit3 @ 2007 09 19, 09:30)
Galvoju, ir pati nebesuprantu ar tai normalu. Vakar pasidažiau blakstienas tušu, tai pamatęs vyras tokį sukėlė vėją, kaip aš be jo leidimo galėjau tai padaryti. Aišku eilinį kart atėmė tušą, ol aš pasijaučiau tokia pažeminta...

Aš be žodžių.....
Maniškis man pakeldavo vėją, kur aš buvau, jeigu belaukdama jo namuose biškį pasipuošiu ir pasidažau. Tai grįžęs sakydavo, kur buvai, užuot pagyręs, kad gražiai atrodau.. doh.gif
Bet atimti tušą ir be jo leidimo negalėti pasidažyti blakstienų... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Aišku, kuo ilgiau taip gyveni, tai paskui tau pačiai toks gyvenimas tampa norma ir tuu atrodo, kad taip ir turi būti. BET TAIP NĖRA!
AR TU TIKRAI NORI TOLIMESNIO TOKIO GYVENIMO???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamane82: 20 rugsėjo 2007 - 11:47
Tikrai nenoriu, yra dar daug visokių dalykų, pvz. nusilakuodavau nagus kokiu nors laku su spalva, nugremždavo kai pamatytavo. Jis pastoviai nori visur mane kontroliuoti. Bijo kad nesusirasciau kito, grasina kas butu tokiu atveju, tikrina viska. Tiesiog vargina toks gyvenimas. Bandciau iseiti, grasino kad nusizudys, turbut per silpna esu kad atlaikyciau. Nors man jau daugelis sako, ko as kenciu. Vis truksta to ryzto pirmajam rimtam žingsniui. Galbut dar baido tai, jog kai kurių žmonių atžvilgiu jis atrodo labai darbštus ir geras. Nedaugelis pateisimtų mane. Bet ką man daryti jei psichologiškai jau esu palaužta.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 15, 15:47)
mano vyras beprotiškai pavydus  doh.gif na jau tooooks pavidus, kad turi visada žinoti, kur aš, su kuo aš, kodėl aš ten, kada grįšiu ir pan.

apie susitikimus su bendraklasiais, bendrakursiais, draugais (vyrais), juolab - senosiom meilėm - negali būti nė kalbos  schmoll.gif

aišku, iš pradžių tai labai nervuodavo. norėjosi jį gun_bandana.gif bet paskui susitaikiau. nes jis yra toks, koks yra  wub.gif ir aš jį tokį myliu.

o pati tai esu visiškai nepavydi. dėl to maniškis man kartais irgi kelia pavydo scenas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif atseit, "kodėl tu nepavydi, kai aš būnu su ta, su šita ar ana?"

o ko man pavydėti geriausioms jo draugėms?  mirksiukas.gif PASITIKĖJIMAS. štai kame paslaptis.

mano situacija beveik tokia pati, tik skirtumas tas, kad as su tuo nesiruosiu taikytis schmoll.gif man toks jausmas kaip pavydas apskritai nepazistamas. o pavydeti savo vyro kam nors - tokiu situaciju net nebuna, nes jam neaktualu jokios drauges ar draugai, jam visas pasaulis esu as doh.gif o man tai pabendrauti su zmonem norisi lotuliukas.gif doh.gif as tai sakau, kad viskas del jo paties audringos praeities. deja mano praeitis nebuvo tokia audringa schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 23 rugsėjo 2007 - 01:44
negalėčiau gyventi su labai pavydžiu vyru schmoll.gif mano dauguma draugų sudaro vaikinai ir aš tikrai nenutraukčiau su jais santykių, nes taip nenori maniškis schmoll.gif viskas turi turėti ribas.

pažystu vieną tokį vyrioką, bet jie kartu su žmona gerai sutaria, abu labu tokie biggrin.gif pavydi vienas kito kai nežinau ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aretuska @ 2007 08 16, 20:11)
nera nieko baisiau uz pavydu vyra.as net i darba negaliu ramiai eiti,nes grizus prikaisioja,kad as ten su visais duoduosi.O apie makiaza tai net pagalvoti baisu.skirciausi.bet 3 vaikai,reikia islaikyti[FONT=Times]

nu joooo..... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na mane toks pavydas uzdusintu doh.gif nezinau ar isvis galeciau myleti toki zmogu, juk kiekvienam zmogui turi buti palikta tam tikra erdve, kitaip jis praranda save kaip asmenybe
Atsakyti
Toks sutapimas, kad su bendradarbėm prieš pora dienų išėjo kalba apie pavydą. Viena pradėjo pasakot, kad jos tėvas labai pavydus, nors jos tėvams apie 60m. Ir paskutinis barnis buvo dėl to, kad pas mamą pamatė kelias mėlynes, kurios atsirado jai nešant malkas. Kita sakė, kad jos sesers vyras irgi jai išėjus į parduotuvę kas 5 min skambina kada grįš. Na ir aš leptelėjau, kad teko girdėti tokį dalyką, kad vyras labai pavydūs tada, kai patys eina į kairę. Ir mums bekalbant toliau paaiškėjo, kad tas pavydusis tėvas darbe meilužę turėjo, o sesers vyras į komandiruotes važinėdavo irgi ne vieną moterį turėjo. Tai manau, kad gal ne 100 procentų, bet jeigu žmogus nesąžiningas, tai ir kitu nepasitiki.
Atsakyti
hmm.. nu aš maniau maniškis laaaaabai pavydus, bet kai paskaičiau avit3 postus.. blink.gif blink.gif mergyt, nugi spjauk į viską, mesk tą durnių! zuiki, negriauk sau gyvenimo, tegul jis daro ką nori, atsisėsk, pagalvok kokia tu buvai iki tol kol jis pradėjo tave terorizuot. gi nebuvai užguita, bijanti kažką keist moteris. paimk ir pagalvok TIK apie save, pabūk egoistė ir pabėk, nieko jam nesakyk, į žinutes ar skambučius neatsakinėk, artimiesiems prisakyk nieko neišduot. o tas pabušavos, padurniuos ir praeis. tegul eina ieškotis kitos aukos, tokiam debilui nereik nusileist! panašu kad jis įgauna pasitikėjimo savim šitaip tave terorizuodamas.. jeigu jis nesveikas durnius, kam nusileist iki jo lygio?
būk protinka mažut, palik jį ir pradėk gyvenimą iš naujo wub.gif ir nebekentėk, suprask kas tai kad tau suteikia šitiek skausmo, jam teikia malonuma... argi leisi jam mėgautis tavo žlugdymu??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 12 spalio 2007 - 22:43

avit3 uzjauciu tave console.gif Cia ne gyvenimas o pragaras.Mano ex irgi toks buvo.Nei akiu pasidazyt,nei normaliai apsirengt negalejau doh.gif O apie plauku dazyma net snekos nebuvo.Nekente jis visos moteru gimines isskyrus mane,savo mama ir savo seseri.Visos k.... jam buvo.O mane kaip mylejo... blink.gif ant ranku nesiojo.Taip aplinkiniai mane.Pabandziau priestarauti bet nieko neisejo verysad.gif O veliau eme rodytis kad taip ir turi buti.Kai susidejo viskas i kruva,pavargau nuo visko- isejau.Smerke dauguma.Net mano draugai (artimiausi)tapo jo draugais.Nors patys stebejosi kaip as galiu su tokiu gyventi ir ne tik del pavydo verysad.gif Skaudejo bet isgyvenau.Dabar padaryciau lygiai taip pat.O jis dabar vede ,ir ne ramia mergicka,o panele su vaiku kuri tikrai nepasizymi kuklumu ir sviesia praeitimi.Blondine(nors visos jos jam buvo peroksidines keks....)Ir Kiek zinau laimingas lotuliukas.gif Nors ji kelia jam nemenkas pavydo scenas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane panašus variantas, atrodo taip myli, gali viską padaryti... Bet reikia mokėti mylėti... Reikia suprasti elementarius dalykus. Pavargstu ginčytis, tuomet tiesiog nusileidi, kad nebūtų barnių ir viskas. Pripranti ir atrodo, kad taip turi būti. Vis dar sprendžiu kaip pasakyti, kad nebenoriu gyventi kartu. Tiesiog nežinau kaip iš to išsikapstyti, nors turiu ir palaikymą, bent kol kas...
Atsakyti