Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

mano draugas irgi lb pavydus:( anksciau buvo dar nieko, bet db jau nebegaliu niekur viena iseit ir susitikt su draugemis. jei susitinku su jomis tai iskart prikaisioja kad apie kitus vyrus kalbam ir paskui visa sav zyzia:( siaubas kazkoks, atrodo ir niekur beveik neiseinu bet vistiek...
Atsakyti
[quote=letka,2007 11 11, 13:15]
Va butent kad del sventos ramybes apsirengi kaip monaske mazai pasidazai ir visvien negerai:)su juo iseinu pasipuosus kad manytu kad tai tik jam bet ka bedaryciau viskas yra blogai, nors pradzioje jam sakiau kad aprangos ir kosmetikos nereguliotu g.gif o iseina kad prie jo taikausi ir vis vien apie skyrybas prabilo.
Manes klause ar galiu dali pajamu nuslepti tikrai ne nes mano atlyginimas eina i saskaita is kurios atskaiciuoja bankas uz paskolas verysad.gif jis viska kontrolioja man sedint namie buvo patogu o dabar jau nebe schmoll.gif aplamai mano vyro posakiai ir elgesis i jokias standartinias normas netelpa, net jei ir sakau kad nebuvai ir nestovejai su zvake o jis man atreze man uztenka kad as zinau ar man sake, o jei jam dabar pasakys kad einu nalevo tai jis nemirktelejes patiketu
[/quote]
Mergyt, zinau, kad sunku bus, bet gerai pagalvok, ar to jo prabilimo apie skyrybas nereiketu tau rimtai vertinti... Ir rimtai su juo apie tai pakalbeti- t.y. kad ir tu svarstai tokia galimybe...
Zinai, negaliu ypatingai saviskiu dziaugtis del kitu klausimu (na, bent pavydas tai per daug viesai neeskaluojamas), bet realiai jis bent trumpam suprato, kad gali mane prarasti, tik tada, kai pasakiau, jog as su juo nelaiminga ir manau, jog musu santuoka neturi ateities... Tiesa, nezinau kiek ilgai tas jo "supratimas" tesis unsure.gif
Iki tol, kai jis apie tai prabildavo, stengdavausi jam irodyti, jog taip nera, stengdavausi buti dar geresne ir etc. Ne velnio - nevertina jie to schmoll.gif

O realiai ar tu nori visa gyvenima gyventi baimeje ir susikaustyme, ar nori, budama jauna, sleptis nuo visko ir visu, nes kazkokiam paranojikui su kelnemis tavo namuose kazkas vaidenasi?
Sorry, bet saviskiui i kosmetikos reguliavima atsakyciau, kad jei nori gyventi su kokiu dinozauru, i kuri kitiems baisu butu ziureti, tai eik to dinozauro ir pasiieskok, o as esu normali sveika jauna moteris ir cia ne Arabija, kad as tureciau i palas suptis ir nuo kazko sleptis. Nesislepiu, nes ar as pasidziusi, ar ne, nuo to mano elgesys visuomeneje nepasikeicia. O nuejimui i kaire kosmetika irgi itakos nedaro - yra daugybe vyru, kurie butent - uz naturalu grozi, ir jiems as savo nepadazytomis blakstienomis ir busiu pati graziausia.
Ir dar pasakyciau (nes geriausia gynyba - puolimas), kad matyt jam paciam i pasidziusias ir graziai apsirengusias moteris ziurint "kairiu" minciu kyla, jei taip prie manes kabinejasi, tai apie istikimybe ir ejimus i kaire nuo siol kalbesiu as, o ne jis.
Ir is vis - kodel jis is darbo grizo 18:15, o ne 18:10 kaip visada???? Kur tas 5 min buvo????
[/quote]
Dekui uz patarimus bet mano vyras ant tokiu dalyku neuzkibs paklausiuskur buvo 5 min. atsakytu netavo reikalas dar gerai jei atsakytu g.gif arba sakytu darau kaip ir tu ir viskas nieko as juo nepakeisiu pati issirinkau doh.gif zinociau kad taip bus tikrai begciau ir kuo toliau arba kitaip pasielgciau bet kaip sakoma jei butu babute su kiausiniais butu dedukas Dabar belieka arba issugoti santuoka graziuoju arba bus toks karas kad turbut ne vienai tuo nelinkeciau vyrelis mano ne is tokiu jau kurie prigasdina ir nepadaro g.gif as jau galvoju spapcia pas advokata nueiti pasikonsultuoti g.gif
Atsakyti
Pasikonsultuok del visa pikto - kad plika, basa neliktum. Nes vyrai: ne gana, kad pavydus buna, bet dar ir kerstingi...

O siaip ateiciai: kartais geriau gailetis to, ka padarei, nei to, ko nepadarei.
Tavo vyras su savo zyzimais is tiesu tave nesamoningai stumia i neistikimybe. Nesakau, kad ieskok meiles salia santuokos, bet... Stiprybes tau. Esi labai kantri ir gera moteris.
As ne is konfliktiniu, ir tikrai labai prie saviskio taikausi, bet jei vyktu tai, ka aprasei, surinkciau daiktus ir pakeisciau spynas, nes tokio moralinio teroro ir dvigubu standartu: "man galima, o tau ne" tiesiog nepakelciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letka: 16 lapkričio 2007 - 21:10
Viespatie,
Pasiskaitai tokiu istoriju, tai net kraupu darosi.
Kazkoks apsišikelis dar reguliuoja ar dažytis, ar nesidažyti, ką rengtis, ko nesirengti.
Siaubas kazkoks doh.gif
Aš tai viena šeimyną pažįstų, kur vyras žmonai net depiliuotis neleidžia, o apie kosmetiką tai išvis tai žmonai pamiršti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Altėja @ 2007 11 22, 14:47)
Aš tai viena šeimyną pažįstų, kur vyras žmonai net depiliuotis neleidžia, o apie kosmetiką tai išvis tai žmonai pamiršti reikia.

Tokius vyrus gun_rifle.gif
Atrodo, kodel suaugusiam zmogui kazkas turi teise aiskinti, ka jis gali daryti ir ko ne??? Ir koks desperado nepasitikejimas savimi turi buti, kad tokiu dalyku reikalaut is mylimo zmogaus doh.gif
Atsakyti
Ar skambinti pavojaus varpais, jei vyras nuolat prisigalvoja apie nebūtus meilužius, net jei išeini į darbą (ten kolegų yra...) arba užtrunki parduotuvėje? Jo akimis, visi tik ir laukia, kada jo moterį užverst. Išvažiuoji kelioms valandoms darbo reikalais, o jau vaidenasi, ką darei mašinoj su vairuotoju. Susitinki su vaikystės draugu - būtinai suvilios... Aiškinkis nesiaiškinus - sako, jei aiškiniesi, vadinasi, pagrindas yra. Nesiaiškini - slepi kažką... Ar čia jau paranoja ar dar sveikas pavydas?
Atsakyti
QUOTE(agneklimjan @ 2007 11 29, 10:58)
Ar skambinti pavojaus varpais, jei vyras nuolat prisigalvoja apie nebūtus meilužius, net jei išeini į darbą (ten kolegų yra...) arba užtrunki parduotuvėje? Jo akimis, visi tik ir laukia, kada jo moterį užverst. Išvažiuoji kelioms valandoms darbo reikalais, o jau vaidenasi, ką darei mašinoj su vairuotoju. Susitinki su vaikystės draugu - būtinai suvilios... Aiškinkis nesiaiškinus - sako, jei aiškiniesi, vadinasi, pagrindas yra. Nesiaiškini - slepi kažką... Ar čia jau paranoja ar dar sveikas pavydas?

Nu nemanau, kad čia sveikas pavydas, bet jokios paranojos nėra.
Visada maniau , kad vyras nesveikai pavydėdamas, nori paslėpti SAVO kažkuriuos kompleksus, trūkumus arba baimes: bijo likti vienas, nepasitiki savimi, nemyli savęs, nori būti valdovas, turi susikūręs keistą mąstymo sistemą, na moteris mano, ką noriu tą leidžiu, jam patinka be reikalo užsiputli žmogų, o dar labiau kaifuoja, kai jis aiškinasi, jam patinka sukurti tokią situaciją, nors viduje jis žino, kad tai netiesa, bet žaidžia šį žaidimą, jam patinka kai kitas žmogus jaučiasi kaltas ir t.t. Dažnai vyrai nesveiku pavydu bando užmaskuoti savo ydas su kuriomis nepajėgus susitvarkyti ir dažnai tai būna alkoholis, ,,na prisigėraiu, nes tu su trumpu sijonu vaikštai, tai ką man daryt, jei kiti vyrai į tave žiūri,, nori, kad moteris jaustųsi kalta todėl kad jis prisigėrė. Atsakomybę nukelia moteriai, nors kita kartą moteris eis su sijonu iki žemės, bet jis ras kitą būdą pateisinti savo ydą.
Aš labai pagalvočiau ar su tokiu žmogumi gyventi, nes nėra šlykščiau kai vyras nepasitiki savo moterimi ir kvailai kaip kokią kekšę kaltina nebūtais dalykais, mane tai žemintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 29 lapkričio 2007 - 10:18
QUOTE(agneklimjan @ 2007 11 29, 09:58)

Gyveni su puikiu manipuliatorium: jei pastebejai - jam visaip negerai. Ar tyli, ar kalbi... Niekada teisi ir nebusi, niekada ir neisaiskinsi, nes truksta neurono vieno ("supratimas") arba turi vien aperstipriai issivysciusi ("kontrole").
Jei nori pastoviai jaustis kalta ir gyventi nuolatine itampoj, stiliuje, "kad tik nieko nesusitikciau, kad tik niekas nepasisveikintu, kad tik niekas man nenusisypsotu...tada jokiais varpais neskambink.
Klausimas: ar tu to nori???
Atsakyti
na as taip pat kovoju su nesveikai pavydziu vyru...
tikrina mano mobilu, matai man kavalieriai raso, iseinu i pardutuve, ilgiau uztrunku, jau su kazkuo matai kaip sako "tratinuos"... niekur nei kojos iskelt neleidzia...
nzn... dabar namie auginu vaika, niekur nei iseinu nieko.. pastoviai su savo visokiais itarinejimais nesamoningais. jis iseina i naktine, tai sako as kada grisiu tau nieko nesakes payikrinti ka tu veiki... nu zinokit ziauru. pasidazau netinka,viskas negerai... geriausia jam kad sedeciau kaip kokia is akmens amziaus, nesisukavus, nesidazius, pilka pele ir namus kuopciau... bet as ne toks zmogus... is tirko tai del viso tokio gyvenimo jau ir skyrybos gresia... nes nebegaliu daugiau pernesti visu jo izeidinejimu ir tt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglucius @ 2007 11 30, 23:57)
na as taip pat kovoju su nesveikai pavydziu vyru...
tikrina mano mobilu, matai man kavalieriai raso, iseinu i pardutuve, ilgiau uztrunku, jau su kazkuo matai kaip sako "tratinuos"... niekur nei kojos iskelt neleidzia...
nzn... dabar namie auginu vaika, niekur nei iseinu nieko.. pastoviai su savo visokiais itarinejimais nesamoningais. jis iseina i naktine, tai sako as kada grisiu tau nieko nesakes payikrinti ka tu veiki... nu zinokit ziauru. pasidazau netinka,viskas negerai... geriausia jam kad sedeciau kaip kokia is akmens amziaus, nesisukavus, nesidazius, pilka pele ir namus kuopciau... bet as ne toks zmogus... is tirko tai del viso tokio gyvenimo jau ir skyrybos gresia... nes nebegaliu daugiau pernesti visu jo izeidinejimu ir tt... verysad.gif

Sedesi namie visa pilka pele ir vis tiek, jei zmogui vaidenasi, tai ir vaidensis. Tik tu pati pries savo prigimti bandysi gyventi...
Atsakyti
O aš nepavydus...man patinka kitų vyrų dėmesys maniškei...tegu flirtuoja...ir jaučiasi laiminga,geidžiama...bet gyvena su manim...ir aš gyvenu ne su nuliu niekam nebeįdomiu...sakysit per daug pasitikiu savim...galbūt...kitaip būčiau pavydus...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 12 06, 13:53)
O aš nepavydus...man patinka kitų vyrų dėmesys maniškei...tegu flirtuoja...ir jaučiasi laiminga,geidžiama...bet gyvena su manim...ir aš gyvenu ne su nuliu niekam nebeįdomiu...sakysit per daug pasitikiu savim...galbūt...kitaip būčiau pavydus...

O man patinka toks požiūris smile.gif Ir save, ir kitą vertini.
Atsakyti