Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydus vyras

O žinot man patinka kai mano vyras manęs pavydi, blush2.gif Būtų blogiau jei iš vis nepavydėtų verysad.gif kiltų įtarimų g.gif . Jei rimtai kalbant tai viskas kas su saiku yra normalu. Aišku perdėtas kontroliavimas gali virsti tikru košmaru doh.gif
Atsakyti
visada norėdavau, kad manęs pavydėtų... Ir gavau! O Dieve! Pavydi nesveikai! (net kai buvau nėščia, stora ir sau negraži, jam vaidendavosi, kad visi vyrai tik ir žiūri į mane). Žinoma, myli be proto, bet kartais ir elgiasi be proto...
Antra vertus, kai padejuoju draugems, kad neįmanoma kentėti jo pavydo priepuolių, gaunu atsakymą, kad yra ko pavydėti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avit3 @ 2007 09 20, 17:35)
Tikrai nenoriu, yra dar daug visokių dalykų, pvz. nusilakuodavau nagus kokiu nors laku su spalva, nugremždavo kai pamatytavo. Jis pastoviai nori visur mane kontroliuoti. Bijo kad nesusirasciau kito, grasina kas butu tokiu atveju, tikrina viska. Tiesiog vargina toks gyvenimas. Bandciau iseiti, grasino kad nusizudys, turbut per silpna esu kad atlaikyciau. Nors man jau daugelis sako, ko as kenciu. Vis truksta to ryzto pirmajam rimtam žingsniui. Galbut dar baido tai, jog kai kurių žmonių atžvilgiu jis atrodo labai darbštus ir geras. Nedaugelis pateisimtų mane. Bet ką man daryti jei psichologiškai jau esu palaužta.

Ai tiesiog komentaras iš patirties.
Būdama 15 metu draugavau su tokiu egzempliorium. Tai iiš pradžių pavydas patiko, paskui nebekreipiau dėmėsio į grasinimus ir pan. irgi pamatęs pasidažiusią norėdavo nuplaut, nagus nugremžt, aprengt beformiais rūbais. Nebekreipiau dėmėsio, bet kai galutinai užp...so tai pareiškiau, kad davai ate berneli. Grasino kad nusižudys, ėjo neva kartis, tai aš peilį nučiupus, tam prie kaklo prikišau ir pasakiau, kad jei taip nori mirt, tai galiu padėt - mirsi greit ir garantuotai. Ir nesikankinsi pridusęs, nes sprando nenusilauši iš kedės aukščio šokdamas. Nu ir atrodžiau kaip pamišus tada manau, nes dar iš pradžių "pjauk, man vienodai", užteko paliest kaklą su peiliu. Iškart apsigalvojo, nusprendė kad gal dar pagyvens.
Po to nebebendravau.
Kiek žinau jis vis dar gyvas, vedė, turi vaiką. Tikiiuosi žmonos nedūchina. Už mane jis vyresnis buvo 10 metų.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 12 06, 13:53)
O aš nepavydus...man patinka kitų vyrų dėmesys maniškei...tegu flirtuoja...ir jaučiasi laiminga,geidžiama...bet gyvena su manim...ir aš gyvenu ne su nuliu niekam nebeįdomiu...sakysit per daug pasitikiu savim...galbūt...kitaip būčiau pavydus...

Retas egzempliorius... biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis nepavydus ir manes tai visai nedziugina.. verysad.gif verysad.gif
toks jausmas, kad sedi, mato viska, bet tyli iki paskutinio, nes jokiu budu nenori parodyti, jog bent kiek pavydi.. man malonumo suteikti nenori...
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2007 12 16, 19:14)
man malonumo suteikti nenori...

Džiaukis, kad nežinai, koks tai malonumas schmoll.gif Maniškis draugas nebuvo toks nesveikai pavydus, kaip ne kurie čia yra aprašyti pavyzdžiai, bet ir tai buvo nemalonių situacijų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prata Vetra: 16 gruodžio 2007 - 19:20
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 12 16, 20:19)
Džiaukis, kad nežinai, koks tai malonumas  schmoll.gif Maniškis draugas nebuvo toks nesveikai pavydus, kaip ne kurie čia yra aprašyti pavyzdžiai, bet ir tai buvo nemalonių situacijų  doh.gif

bet juk kartais norisi zinoti isgirsti, kad pavydi..kad mato ir jaucia, jog ir kitiems idomi esu.. o manasis net nepastebi, kai kitu zvilgsniai i mane nukreipti.. verysad.gif
turejau drauga is kurio uzteko tik viena vienintele fraze isgirsti ir man to pakako, kad suvokciau, jog mane ivertino, manes pavydi. Fraze buvo tokia: O zinai su tavim bus nelengva, kai sitiek vyru susidomejimo sulauki...
Atsakyti
Maniskis, tai labai neissiduoda, kad pavydi, ale juk mes nebutumem moterys, jei to nepastebetumem.Kartais profilaktiskai patampau katina uz usu, bet daznai nenoriu, nu kam tos problemos reikalingos? smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau merginos jusu zinutes. Baisu pasidare. doh.gif Toki gyvenima as jau karta gyvenau. Labai suprantu jumis. Nebusit laimingos su nesveikai pavydziais vyrais. Pacios matot, kaip jie prisigalvoja, prisifantazuoja nebutus dalykus. Zinot tokia patarle is vaikystes: Kas ant taves sako - ant saves pasako? Daugiausia tokie vyrai patys buna neistikimi. Ir dar teko diskusijoj dalyvauti psichologu, tai pagal juos, jei moteris pragyvena tris metus su tokiu vyru, jos psihika buna pazeista negryztamai. Man labai sunkiai sekesi atsitiesti, nors esu didele optimiste. Sekmes jums. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 02 sausio 2008 - 10:36
QUOTE(MissGift @ 2007 12 16, 19:32)
bet juk kartais norisi zinoti isgirsti, kad pavydi..kad mato ir jaucia, jog ir kitiems idomi esu.. o manasis net nepastebi, kai kitu zvilgsniai i mane nukreipti.. verysad.gif
turejau drauga is kurio uzteko tik viena vienintele fraze isgirsti ir man to pakako, kad suvokciau, jog mane ivertino, manes pavydi. Fraze buvo tokia: O zinai su tavim bus nelengva, kai sitiek vyru susidomejimo sulauki...

... prisikarksejau apie saviski nepavydu cia doh.gif
Atsakyti
mano vyras ,toks vaizdas, kad visiskai nepavydus .kartais net atrodo noretusi, kad to pavydo nors kiek parodytu, bet nieko... doh.gif .arba moka apsimetineti, kad nieko, arba gal dar nebuvo rimto preteksto tam... jei kas rimciau butu, neaisku ,kaip butu ten... smile.gif
Atsakyti
Jei pavydi,matyt yra KO mirksiukas.gif
Atsakyti