QUOTE(avit3 @ 2007 09 20, 17:35)
Tikrai nenoriu, yra dar daug visokių dalykų, pvz. nusilakuodavau nagus kokiu nors laku su spalva, nugremždavo kai pamatytavo. Jis pastoviai nori visur mane kontroliuoti. Bijo kad nesusirasciau kito, grasina kas butu tokiu atveju, tikrina viska. Tiesiog vargina toks gyvenimas. Bandciau iseiti, grasino kad nusizudys, turbut per silpna esu kad atlaikyciau. Nors man jau daugelis sako, ko as kenciu. Vis truksta to ryzto pirmajam rimtam žingsniui. Galbut dar baido tai, jog kai kurių žmonių atžvilgiu jis atrodo labai darbštus ir geras. Nedaugelis pateisimtų mane. Bet ką man daryti jei psichologiškai jau esu palaužta.
Ai tiesiog komentaras iš patirties.
Būdama 15 metu draugavau su tokiu egzempliorium. Tai iiš pradžių pavydas patiko, paskui nebekreipiau dėmėsio į grasinimus ir pan. irgi pamatęs pasidažiusią norėdavo nuplaut, nagus nugremžt, aprengt beformiais rūbais. Nebekreipiau dėmėsio, bet kai galutinai užp...so tai pareiškiau, kad davai ate berneli. Grasino kad nusižudys, ėjo neva kartis, tai aš peilį nučiupus, tam prie kaklo prikišau ir pasakiau, kad jei taip nori mirt, tai galiu padėt - mirsi greit ir garantuotai. Ir nesikankinsi pridusęs, nes sprando nenusilauši iš kedės aukščio šokdamas. Nu ir atrodžiau kaip pamišus tada manau, nes dar iš pradžių "pjauk, man vienodai", užteko paliest kaklą su peiliu. Iškart apsigalvojo, nusprendė kad gal dar pagyvens.
Po to nebebendravau.
Kiek žinau jis vis dar gyvas, vedė, turi vaiką. Tikiiuosi žmonos nedūchina. Už mane jis vyresnis buvo 10 metų.