Pavydus vyras, tai didziule tragedija, maniskis buvo toks dabar lygtai apsiramino, bet anksciau ziauru, nueini pas drauges i svecius kas 15 min skambina ir klausia kada grisiu ir pageidautina, kad isgirstu kurios nors drauges balsa, karta isgirdo vyriska, tai buvo vienos is draugiu vyras, tai namuose buvo didziausios pavydo scenos ir klausimai kas toks, tipo sakei bus tik drauges, eini gatveje geriau salia jokiu praeiviu vyruku nebutu ir jokiu vyrisku balsu, nes prisigalvos nezinia ka, dirbau anksciau toki darba, kad pagrindiniai klientai buvo vyrai, tai pareiske tu ten nedirbsi. Tai galu gale, kai as su asarom pradejau nesneketi, o tiesiog rekti, kad jis jei manim nepasitiki tai viso gero, tai apsiramino.
mmm..as irgi nezinau kaip su tuom pavydu kovot. cia pareiske kad jei as nesuprantu, kad jis manes pavydi visur, visiems ir siaip viskam ir to nevertinu, tuomet as nieko verta. ir amzini tikrinimai: ka namo buvai parsivedus, kas su tavim sianakt nakvojo atsakau- katinas - klausia tada o koks jo vardas. nu blin. arba jei einu susitikt su draugem, pas tevus, uztrunku darbe arba transporto kamstyje iskart klausimas tu su kuo ir kur buvai. ir butinai prideda klausima "o kas dar buvoo". Gal yra kur pagydyt galima butu toki dalyka?
Šiek tiek gydo pagrasinimas išeiti visam laikui, tada dar šiek tik pagalvoja, ką daro ne taip. Bet dažniausiai tai trunka tik kurį laiką, po to ir vėl pradeda kartotis. Taigi, išvada tokia, kad tokie žmonės nesikečia, yra savanaudžiai, ir žiūri, kad tik jiems būtų gerai. Kito žmogaus jausmai nesvarbu...
nepadedas pagrasinimas, kad skirsiuos, iseisiu. tuomet jis sako, kad as kazka susiradau. ir kad kai pamatys su kazkuo kitu uzmus ir mane ir ta kita. blogiausia, kad jis tiktrai mane jau daede su tais itarinejimais, o pats nepripazista esas neteisus ir kad jo tokios snekos uzknisa siaubingai.
Puikiai tave suprantu, pas mane pačią situacija labai panaši. Bet kai elgiausi šaltai, kuri laiką, po to pasakiau, kad jausmų nebėra ir viskas baigta, jam buvo labai blogai. Rodos viską išsiaiškinom. Vardan šeimos, t.y. dukros nusprendžiau dar tempti. Nors pati kenčiu, ir tikrai įgryso tas "laisvės apribojimas". Jis ir vėl nesupranta kas yra ne taip. Ir dar sako, kad tai nepavydas, man tai jau juokas ima, nes pykti nebeturiu jėgų...
QUOTE(zhiurke @ 2008 01 30, 18:27)
mmm..as irgi nezinau kaip su tuom pavydu kovot. cia pareiske kad .jei as nesuprantu, kad jis manes pavydi visur, visiems ir siaip viskam ir to nevertinu, tuomet as nieko verta ir amzini tikrinimai: ka namo buvai parsivedus, kas su tavim sianakt nakvojo atsakau- katinas - klausia tada o koks jo vardas. nu blin. arba jei einu susitikt su draugem, pas tevus, uztrunku darbe arba transporto kamstyje iskart klausimas tu su kuo ir kur buvai. ir butinai prideda klausima "o kas dar buvoo". Gal yra kur pagydyt galima butu toki dalyka?
Nu jei man dabar taip pradėtų MB skiesti, tai laaabai greit būtų nusodintas. Pavydi manęs - tai nu ir pavydėk, bet sau, tyliai ir man smegenų neknisk.
O tau tai ką galiu patarti - ima aiškinti "jei tu nesupranti, kad jis taves pavydi visur, visiems ir siaip viskam ir to nevertini, tuomet tu nieko verta" rėžk, kad tai jis, savimi nepasitikintis susikompleksavęs egzempliorius yra nieko vertas ir tu neprivalai džiaugtis psichikos sutrikimo apraiškomis.

Jei klausia kas nakvojo pas tave - nesakyk kad katinas, sakyk 3 diedai nakvojo. Chuanas, Karlosas ir Chose Marija arba koks Jonas, Petras ir Bronius. Nesvarbu

Klausia kur užtrunki, atsakai "pas bernū buvau. ir taip akytėm clap clap. Ir visada atsakinėk taip pat. O jei ims sakyt, ką tu čia kalbi, kaip tu kalbi, arba nervuotis - tarstelk "Kokie klausimai, tokie ir atsakymai"
Pasiteisinimai tikrai nepadės, kuo labiau teisinsies, aiškinsies, tuo labiau jis itarinės. O su tokia taktika nusodinti greitai turėtum. Bent tiek, kad neknistų smegenų tau. Nusibos gi žmogui klausytis tą patį per tą patį. po kokios savaitės ar mėnėsio.

Papildyta:
Arba kitas variantas yra. Irgi išbandytas, veikia. Bet čia jau toms, kurios balsingos. Ima diedas klausinėti, kur užtrukai, tai ir rėki visa gerkle ir piktai. pvz "Blyn, nu tu asile, kamščiai kokie, kaip tu manai, aš galiu nevėluoti? Nesusipratėlis. Asilas. KVAILYS. Iš darbo turiu išeiti prieš valandą, kad tik 17 h ar kelintą namie būčiau????" Nu ir tt. pagal situaciją. Svarbu rėkti garsiai ir piktai. Ir tada, kai ne šiaip sau paklausia, o ima kamantinėt. Arba kai jau savo pavydų vyrioką pažystį. Svarbu rėkti garsiai ir piktai, o paskui nutaisius įsižeidusios miną nueit į kitą kambarį. Jei ims klausti ko rėki, tai ir pasakyk, kad užkniso kaip jis nemąsto ir užkniso jo kvaili klausimai.

O jei paaiškėja ,kad pavydas buvo su pagrindu

O gali testis pavydas su pagrindu 7 ar 8 metus???
QUOTE(avit3 @ 2008 02 01, 10:14)
O gali testis pavydas su pagrindu 7 ar 8 metus???
Supratau

mano draugas irgi laabai pavydus
viska turi matyti, viska zinoti, nieko nenuslepsi...
kartais ir juokinga, kartais pikta, nors dazniausiai viska juokais nuleidziu...

viska turi matyti, viska zinoti, nieko nenuslepsi...

kartais ir juokinga, kartais pikta, nors dazniausiai viska juokais nuleidziu...

QUOTE(Vilmuse @ 2007 07 29, 15:37)
Sumasciau uzvesti sia tema, nes pati turiu labai pavydu drauga
kartais buna tikrai labai sunku, nes turiu nuolat mastyti ka kalbu, ka darau nes tai jam gali nepatikti. Del to daniausiai kyla pykciai
santykiai blogeja, as jam tai aiskinau, bet jis to nesupranto......ar jus turite pavydzias antrasiais puses? 

pas mane irgi tas pats - labai pavydus

siaip del to dideliu barniu nera, tik pacioj pradzioj kai buvau ipratus laisvai, tai labai keistai buvo, labai jauciaus suvarzyta ir kontroliuojama, o dabar kazkaip jau turbut ir pripratau

o siaip jei del pavydo ir rieciasi nosiukas tai raminu, kad jam nera kuo nuogastaut, kad tik ji myliu ir pan

padeda

tam kartui

nelengva, oi, kaip nelengva gyventi su pavydžiu vyru